نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر نوشته "edit" به "ویرایش" در gridview هنگامیکه "AutoGenerateEditButton="true" قرار میدهیم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    تغییر نوشته "edit" به "ویرایش" در gridview هنگامیکه "AutoGenerateEditButton="true" قرار میدهیم

    دوستان در گرید وقتی AutoGenerateEditButton="true" قرار میدیم مقدار "edit " نمایش داده میشه که برای edit کردن محتویات گرید استفاده میشه.. حالا من میخوام جای این مقدار مثلا "ویرایش" نوشته بشه و یا image نشون بده..
    چی کار باید کرد؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: تغییر نوشته "edit" به "ویرایش" در gridview هنگامیکه "AutoGenerateEditButton="true" قرار مید

    گرید ویو رو با کدنویسی ساختی یا نه؟
    اگه با کد نویسی نساختی برو تو edit و نامشو عوض کن دیگه! یعنی نمیشه؟

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شاهرود
    پست
    4

    نقل قول: تغییر نوشته "edit" به "ویرایش" در gridview هنگامیکه "AutoGenerateEditButton="true" قرار مید

    ba salam
    fek mikonam manzore shoma vaghtiye ke va teknike ADO.NET kar mikonde
    shoma bayad baraye in kar dar dastore SELECT khodeton az dastore AS estefade konid
    mesal

    SELECT Id AS ["ebarate farsiye moadel"] FROM Table

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: تغییر نوشته "edit" به "ویرایش" در gridview هنگامیکه "AutoGenerateEditButton="true" قرار مید

    منظور من همین هست که اون نوشته edit رو فارسی کنم یا هر چی میخوام جاش بنویسم..
    حالا چطوری؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •