نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بستن فرم پدر

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    56

    بستن فرم پدر

    فرض کنید من دو تا فرم دارم form1 ,form2
    از داخل فرم 1 -فرم 2 را باز می کنم حالا می خوام هنگامی که فرم 2 بسته شد فرم یک نیز به خودبه خود بسته شود ؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: بستن فرم پدر

    سلام با یه سرچ کوچولو جوابو پیدا میکردید
    Application.Exit();

  3. #3

    نقل قول: بستن فرم پدر

    سلام دوست عزیز
    من دقیق نمی دونم ولی قطعه کد زیر رو در فرم 2 بزار باید کار کنه ...

    this.Parent.FindForm().Close();

  4. #4

    نقل قول: بستن فرم پدر

    نقل قول نوشته شده توسط Mohsen229266 مشاهده تاپیک
    سلام با یه سرچ کوچولو جوابو پیدا میکردید
    Application.Exit();
    دوست عزیز این دستور کل برنامه رو می بنده بعضی مواقع لازمه که فقط فرم ها بسته شوند نه اینکه برنامه کلاً بسته بشه ...

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار samirdev
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    GAC
    پست
    56

    نقل قول: بستن فرم پدر

    Application.OpenForms["Form1"].Close();

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    56

    نقل قول: بستن فرم پدر

    با تشکر از همه دوستان
    نقل قول نوشته شده توسط hozouri مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    من دقیق نمی دونم ولی قطعه کد زیر رو در فرم 2 بزار باید کار کنه ...

    this.Parent.FindForm().Close();
    این کد کار نکرد
    .
    نقل قول نوشته شده توسط samirdev مشاهده تاپیک
    Application.OpenForms["Form1"].Close();
    این کد هنگامی کار میکنه که فرم 2 را می بندیم آنگاه فرم 1 نیز بسته می شود.
    آخرین ویرایش به وسیله javad_64 : چهارشنبه 21 مرداد 1388 در 17:54 عصر

  7. #7

    نقل قول: بستن فرم پدر

    نقل قول نوشته شده توسط javad_64 مشاهده تاپیک
    با تشکر از همه دوستان


    این کد کار نکرد
    .

    این کد درسته
    اما من این کد رو امتحان کردم و کار نکرد. من از this.hide() استفاده کردم و البته فرم اولی در واقع بسته نمیشه فقط پنهان میشه. چون منم به این مورد نیاز دارم اگه از کد بالا مطمئنید لطفا کد کاملشو بذارید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •