نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: زمان بندی رویداد

  1. #1

    Question زمان بندی رویداد

    سلام
    فرض کنید سیستم بایگانی وجود دارد که باید هر ساعت یکبار عدم وجود پرونده پرسنل را بصورت آلارم به کاربر اعلام کند

    دوستان برای اینکه این عمل در زمان خاصی یا مثلا هر روز در زمان خاصی اتفاق بیافته باید از چه روشی و چگونه استفاده کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: زمان بندی رویداد

    با سلام بهتره از WindowsServiceاستفاده کنی در غیر اینصورت اگه بخوای با WinApplicationبنویسی فقط در زمانی که برنامتون run هست آلارم میده یه راهی داره که برنامتونو در System Configuration قرار بدید تا موقع استارت ویندوز اجرا بشه برای زمانبندی خاص هم میتونید از ساعت و تاریخ ویندوز استفاده کنید این برنامه رو هم ببین کمکت میکنه

  3. #3

    نقل قول: زمان بندی رویداد

    ممنون
    اما دوست من چطور میتونم اون شرط مثلا چک کردن اون زمان خاص ساعتی یکبار چک بشه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: زمان بندی رویداد

    چرا از کنترل Timer استفاده نمیکنی؟میتونی Interval اونو مقدار دهی کنی بر حسب میلی ثانیه محاسبه میکنه

  5. #5

    نقل قول: زمان بندی رویداد

    سلام دوست عزیز،
    یک مثال:
    C#‎ Corner - A Scheduled Application Launcher Service in C#‎ and .NET
    ،/
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار navid_8x
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    130

    نقل قول: زمان بندی رویداد

    می تونی با thread این کارو انجام بدی.

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Thread s = new Thread(new ThreadStart(Start));

    }
    void Start()
    {
    try
    {
    while (true)
    {
    MessageBox.Show("Alarm");
    Thread.Sleep(new TimeSpan(1, 0, 0));
    }
    }
    catch (Exception)
    {
    }
    }

  7. #7

    نقل قول: زمان بندی رویداد

    نقل قول نوشته شده توسط navid_8x مشاهده تاپیک
    می تونی با thread این کارو انجام بدی.

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Thread s = new Thread(new ThreadStart(Start));

    }
    void Start()
    {
    try
    {
    while (true)
    {
    MessageBox.Show("Alarm");
    Thread.Sleep(new TimeSpan(1, 0, 0));
    }
    }
    catch (Exception)
    {
    }
    }
    ببخشید این کد کار نمیکنه یعنی وقتی رویداد کلیک اجرامیشه هیچ پیغامی صادر نمیشه

    آیا این روش بهتر از روشهای دیگه است؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار navid_8x
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    130

    نقل قول: زمان بندی رویداد

    معذرت در رویداد کلیک این کد رو بنویس.

    Thread s = new Thread(new ThreadStart(Start));
    s.Start();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •