نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: شبکه

  1. #1

    شبکه

    من یک برنامه سرور نوشتم و یک برنامه کلاینت. برنامه کلاینت وقتی راه اندازی می شه باید آدرس ip یا اسم کامپیوتری که برنامه سرور روی اون نصبه رو بدونه . من الآن فقط می تونم بطور دستی اسم کامپیوتر سرور رو بگیرم ولی می خوام که بطور خودکار برنامه ی کلاینتم اسم کامپیوتری که برنامه سرور روی اون نصبه رو بگیره. چطوری؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Sociant
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اراک
    پست
    88

    نقل قول: شبکه

    راهی مطمئنی وجود نداره

    راهی که به ذهنم میرسه استفاده از multicast هست. با این حال بازم IPو Port مربوط به Multicast رو باید کلاینت بدونه ! غیر از این ، اگه کسی از این مکانیزم با خبر بشه میتونه خودشو جای سرور جا بزنه و آدرس خودشو بعنوان سرور به کلاینت بده !

    اکثر جاها آدرس سرور از پیش تعیین شده

  3. #3

    نقل قول: شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط saeidfarahi مشاهده تاپیک
    من یک برنامه سرور نوشتم و یک برنامه کلاینت. برنامه کلاینت وقتی راه اندازی می شه باید آدرس ip یا اسم کامپیوتری که برنامه سرور روی اون نصبه رو بدونه . من الآن فقط می تونم بطور دستی اسم کامپیوتر سرور رو بگیرم ولی می خوام که بطور خودکار برنامه ی کلاینتم اسم کامپیوتری که برنامه سرور روی اون نصبه رو بگیره. چطوری؟

    می تونیاز رجیستری استفاده کنی و موقعه اجرای برنامه بری و بخونی اگه نبود از کاربر بپرسی و تو رجیستری بریزی دفعات بعدی که برنامه اجرا میشه رجیستری رو چک می کنه
    در باره خواندن و نوشتن تو رجیستری اگه بگردی چیزهای جالبی پیدا میکند اگه نبود بگو تا آپلود کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار navid_8x
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    130

    نقل قول: شبکه

    لطفا بیشر در مورد چگونگی طراحی برنامت بگو.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار 13601360
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    کنار دریای خزر
    پست
    422

    نقل قول: شبکه

    دوست عزیز dll ضمیمه شده رو دانلود کنید و به References اضافه کنید
    سپس از این کد نمونه استفاده کنید


    using (RasDialer dialer = new RasDialer())
    {
    foreach (RasConnection connection in dialer.GetActiveConnections())
    {
    RasIPInfo info = (RasIPInfo)connection.GetProjectionInfo(RasProject ionType.IP);
    if (info != null)
    {
    Console.WriteLine("Client: {0}", info.IPAddress.ToString());
    Console.WriteLine("Server: {0}", info.ServerIPAddress.ToString());
    }
    }
    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •