نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: telbook

  1. #1
    کاربر جدید آواتار el.karimi.se
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    یزد
    سن
    37
    پست
    25

    Smile telbook

    سلام دوستان
    من می خوام یه دفترچه تلفن با قابلیت شماره گیری درست کنم ولی نمی دونم چطوری میشه از این طریق شماره گرفت ممنون میشم کمی منو راهنمایی کنین.

  2. #2
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: telbook

    At-Command ها رو جستجو کنید...
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  3. #3

    نقل قول: telbook

    در قسمت run سیستم تایپ کن dialer
    اگه خوشت امد جستجو کن و نحوه ارتباط با آن را فرا بگیر

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Sociant
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اراک
    پست
    88

    نقل قول: telbook

    یه SerialPort از ToolBox به پروژه ات اضافه کن ، این کد رو تو هر قسمتی که خواستی کار شماره گیری رو انجام بده کپی کن:


    serialPort1.PortName = "COM3";
    serialPort1.Open();
    serialPort1.Write("ATDT<phone number>\r\n");


    COM3 اسم پورتی هست که مودمت روش نصبه ، ممکنه رو سیستم شما مودم رو پوزت دیگه ای نصب باشه
    که باید از تو تنظیمات مودو تو کنترل پنل چک کنین
    ATDT برای شماره گیری در حالت tune هست ، اگه میخوای بصورت pulse شماره بگیره ATPT رو بحاش بزار
    بجای <phone number> شماره تلفن مورد نظرت رو بذار

  5. #5

    نقل قول: telbook


    COM3 اسم پورتی هست که مودمت روش نصبه ، ممکنه رو سیستم شما مودم رو پوزت دیگه ای نصب باشه
    که باید از تو تنظیمات مودو تو کنترل پنل چک کنین
    ATDT برای شماره گیری در حالت tune هست ، اگه میخوای بصورت pulse شماره بگیره ATPT رو بحاش بزار
    بجای <phone number> شماره تلفن مورد نظرت رو بذار
    خوب این دیگه چه دفتر چه تلفنی هستش که فقط شماره می گیره؟!
    اصل کار اینه که طرف بتونه صحبت کنه، صدا را ضبط کنه، خطاها را مدیریت کنه
    هر گردی که گردو نمی شه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار raha_20
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    registry
    سن
    35
    پست
    342

    نقل قول: telbook

    آره مهران درست میگه . اگه بتونه خطا ها رو مدیریت کنه . اینکه شماره گرفته شد یا نه . طرف اشغال بوده یا .... مهم اگه دوستان کسی در این مورد اطلاعات داره بگه که بقیه هم بتونن استفاده کنند

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار Sociant
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اراک
    پست
    88

    نقل قول: telbook

    نقل قول نوشته شده توسط mehran20_200 مشاهده تاپیک
    خوب این دیگه چه دفتر چه تلفنی هستش که فقط شماره می گیره؟!
    اصل کار اینه که طرف بتونه صحبت کنه، صدا را ضبط کنه، خطاها را مدیریت کنه
    هر گردی که گردو نمی شه
    خیلی عذر میخوام ، مواردی که شما و raha_20 مطرح فرمودین خارج از محدوده سوال ایجاد کننده تاپیکه و من هم فقط جواب سوال ایشون رو دادم
    در ضمن دفترچه تلفن شما کار گفتگوی تلفنی رو هم انجام میده؟ پس تلفن واسه چه کاریه؟
    دفترچه تلفن برای ذخیره و بازیابی شماره تماس هاست ، امکان شماره گیری هم واسه داشتن امکانات بیشتره
    بیشتر مودم ها (شاید همشون)ورودی میکروفون و خروجی صدا دارن ، واسه مکالمه میتونید ازشون استفاده کنید

    واسه برقراری تماس صوتی و حتی دیتا باید از TAPI و کامپوننتهایی که شرکتهای برنامه نویسی ایجاد کردن استفاده کنید. اگر هم برنامه نویسیشو میخواید بدونید چجوریه به این کتاب مراجعه کنید:
    Network Pogramming in .Net with C#‎ and Visual Basic

    خودم فعلا تو مرحله Interoperability دارم کارمیکنم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •