نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارسال 2 متغیر همزمان

  1. #1

    ارسال 2 متغیر همزمان

    من 1 datagrid دارم که می خوام یک ستون از table رو به شکل hyperlink نشون بده و موقع click کردن روی هر item دو متغیر که یکیشون همین کلمه ای که در hyper link نمایش داده میشه، به صفحه بعد منتقل بشه.در ضمن هر لینک به یک صفحه خاص میره(برگرفته از یک ستون دیگه table) که اگه کد رو ببینید متوجه میشید.
    اولا: آیا روش اصولی تری برای اینکار وجود داره یا همین خوبه؟
    ثانیا: مقادیر یکی از ستونها که همون ستمنی هست که باید نمایش داده بشه و در ضمن باید منتقل هم بشه فارسیه که بین کلماتش فاصله هست.با click روی هر لینک فقط قسمت اول هر کلمه تا رسیدن به کاراکتر فاصله منتقل میشه، مثلا از عبارت "جمع فروش روزانه" فقط کلمه "جمع" منتقل میشه.شنیدم که به جای کاراکتر فاصله باید یه چیز دیگه مثلا 20% گذاشت ولی چون مقدار این ستون علاوه بر انتقال، نمایش هم داده میشه مشکل منو حل نمیکنه یعنی موقع انتقال فاصله زده میشه ولی موقع نمایش 20% نشون داده میشه که مشکل منو حل نمی کنه.چیکار باید کرد؟؟؟
    امیدوارم خوب توضیح داده باشم!!!



    foreach(DataGridItem item in DataGrid1.Items)
    {
    st=dt.Rows[i]["ReportFname"].ToStr ing();
    str=dt.Rows[i]["ReortPage"].ToStri ng();
    str1=dt.Rows[i]["ReportEname"].ToS tring();

    item.Cells[0].Text += "<a href ="+str1+"?id=" +str+ "&tit=" +st+ ">"+ st +"</a>";

    i++;
    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    1.در این موارد بهتره از TemplateColumn ها استفاده کنید (دراین باره تاپیک های متعددی در همین بخش وجود داره)

    2.برای انتقال مقادیر فارسی بین صفحات ابتدا آنها را انکد کرده و بعد به صفحه مورد نظر پاس کنید :

    st=Server.UrlEncode(dt.Rows[i]["Re  portFname"].ToString()); 
    .
    .
    .
    item.Cells[0].Text += "<a href ="+str1+"?id=" +str+ "&tit=" +st+ ">"+ st +"</a>";

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •