نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: run mthode of remote dll

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arashmidos2020
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    190

    Unhappy run mthode of remote dll

    چطور می شه متد داخل dll رو اجرا کرد بدون اینکه اونو تو برنامه داشته باشیم.فرض کنید یک برنامه داریم که میاد مت main رو برای dll در یک threadStart قرار می ده.حالا ممکنه هر dll دیگه ای که در یک دایرکتوری مخصوص قرارداده شده بخواهیم همچین کاری با آنها بکنیم.من قسمتی از کد رو می ذارم که ببینید.مشکل من اینجاست که نمی تونم به threadstart بگم که فلان متد رو از dll اجرا کن!
    کمک کنید،ممنون
    Process mainProc=new Process();
    mainProc.StartInfo.FileName=path;
    mainProc.StartInfo.Verb="currentJob";
    Type type= Type.GetType(mainProc.StartInfo.FileName);
    MethodInfo mainMethod= type.GetMethod("main");
    //***********************************
    m_modules[1]= type.Module;
    //***********************************
    Process ExecuteProc=new Process();
    //ExecuteProc.StartInfo.FileName=path;
    //ExecuteProc.StartInfo

    foreach (ThreadStart start in m_starts)
    {
    //start=new ThreadStart(main methode);
    start= new ThreadStart(???);
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arashmidos2020
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    190

    نقل قول: run mthode of remote dll

    اگر متوجه نشدید بگید بیشتر توضیح بدم.واقعا کمک بزرگی می کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arashmidos2020
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    190

    نقل قول: run mthode of remote dll

    کسی نیست جواب بده؟

  4. #4

    نقل قول: run mthode of remote dll

    بدون اینکه اونو تو برنامه داشته باشیم
    منظورتون چیه؟ اگه میخاین برنامه تون Plug-In و ... داشته باشه که باید بین DLL و برنامه شما یه قراردای باشه، مثلا واسه مدیریت رویدادها ، اضافه کردن یه منو و ...
    اگه چیزه دیگه ای مد نظرتونه ، مطرح کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار arashmidos2020
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    190

    نقل قول: run mthode of remote dll

    ببینید:من یک برنامه می خوام بنویسم که بیاد یک dll رو از کاربر بگیره و اجرا کنه.حالا به هر طریق بجز اینکه اون بالا بهش رفرنس بدم

  6. #6

    نقل قول: run mthode of remote dll

    اگه هیچ اطلاعی از پیاده سازی یک DLL ندارین، نمیتونید ازش استفاده بکنین، مگر اینکه Desource بکنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار arashmidos2020
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    190

    نقل قول: run mthode of remote dll

    شما فرض کنید یک documention کامل از dll داریم.فقط می خوام اجراش کنم.با methodINfo می شه اسمه کامل همه چیشو بدست آورد اما در threadStart نمی دونم چی بذارم.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •