نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: افزودن انیمیشن

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    دور خواهم شد از این خاک غریب
    سن
    35
    پست
    62

    افزودن انیمیشن


    سلام
    قبلا از دوستانی که جواب این سوال رو میدن نهایت تشکر رادارم

    چطور می تونم به برنامه ام انیمیشن مرلین رو اضافه کنم که توسط آن در برنامه ،کاربر را راهنمایی کنم.
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: افزودن انیمیشن

    از کدهای زیر استفاده کن :

    axAgent1.Characters.Load("agentAssistant",Applicat ion.StartupPath + "\\merlin.acs");
    Agent.agentRef = axAgent1.Characters.Character("agentAssistant");

    Agent.agentRef.Show(false);

  3. #3

    نقل قول: افزودن انیمیشن

    axAgent1.Characters.Load("agentAssistant",Applicat ion.StartupPath + "\\merlin.acs");
    Agent.agentRef = axAgent1.Characters.Character("agentAssistant");

    Agent.agentRef.Show(false);

  4. #4

    نقل قول: افزودن انیمیشن

    axAgent1.Characters.Load("agentAssistant",Application.StartupPath + "\\merlin.acs");
    Agent.agentRef = axAgent1.Characters.Character("agentAssistant");

    Agent.agentRef.Show(false);

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    دور خواهم شد از این خاک غریب
    سن
    35
    پست
    62

    نقل قول: افزودن انیمیشن

    نقل قول نوشته شده توسط sa_ghaznavi مشاهده تاپیک
    axAgent1.Characters.Load("agentAssistant",Application.StartupPath + "\\merlin.acs");
    Agent.agentRef = axAgent1.Characters.Character("agentAssistant");

    Agent.agentRef.Show(false);
    ابزار axagent رو از کجا باید اضافه کنم؟

  6. #6

    نقل قول: افزودن انیمیشن

    axAgent یک کامپوننت هست به نام Microsoft Agent Control 2.0 که شما هم روی کامپیوترتون دارید . کامپوننت رو فراخوانی کنید و روی فرمتون بذارید .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار asd_moghadas
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    143

    نقل قول: افزودن انیمیشن

    باسلام
    میشه یک نمونه برنامه کوچک بگذارید؟
    من مراحل راانجام دادم وان کامپوننت رااضافه کردم اما به کدها بازهم ایراد گرفته شد وارور داده شد

    axAgent1.Characters.Load("agentAssistant",Application.StartupPath + "\\merlin.acs");

    Agent.agentRef = axAgent1.Characters.Character("agentAssistant
    به قسمتهای انرلاین دسترسی ندارم
    مشکل کجاست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار raha_20
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    registry
    سن
    35
    پست
    342

    نقل قول: افزودن انیمیشن

    اینم یه نمونه سورس . البته برا من که جواب نداد . شما امتحان کنید ببینید چی میشه .. خبرشو بدین

    MicrosoftAgent_src.zip

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: افزودن انیمیشن

    نقل قول نوشته شده توسط raha_20 مشاهده تاپیک
    اینم یه نمونه سورس . البته برا من که جواب نداد . شما امتحان کنید ببینید چی میشه .. خبرشو بدین

    MicrosoftAgent_src.zip
    سلام

    رها جان این برنامه هیچ مشکلی نداره .

    دلیل اینکه این برنامه برای شما جواب نمیده به این خاطر هست که شما Agent robby را توی سیستمتون ندارید .

    به خاطر همین برنامه قادر نیست این Agent را پیدا کنه .

    شما کافیه برنامه را باز کنید و به قسمت کد نویسی اون برید و هر جا robby دید را پاک کنید و به جای اون اسم Merlin را بنویسید . به خاطر این که این Agent توی همه ویندوز ها وجود داره .

    بعدش برنامه را run کنید می بینید که برنامه به درستی اجرا میشه .

    موفق باشی .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •