نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: خواندن اطلاعات از پورت com

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    ssmehizadeh@yahoo.com
    پست
    295

    خواندن اطلاعات از پورت com

    سلام
    چطور میشه اطلاعات موجود در پورت com روخوند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali.akhbary
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سايت برنامه نويس
    سن
    37
    پست
    303

    نقل قول: خواندن اطلاعات از پورت com

    فضای نام:
    using System.IO.Ports;

    مقدار دهی به پورت
    comPort.BaudRate = 9600;
    comPort.Parity = Parity.None;
    comPort.RtsEnable = true;
    comPort.StopBits = StopBits.One;
    comPort.DataBits = 8;
    comPort.ReadBufferSize = 1000;
    comPort.ReadTimeout = 1000;
    comPort.WriteBufferSize = 1000;
    comPort.WriteTimeout = 1000;
    comPort.PortName = "COM4";
    comPort.ReceivedBytesThreshold = 1;

    در هنگام نام دهی پورت دقت کنید که موجود باشد.



    باز کردن پورت:
    if (!comPort.IsOpen)
    comPort.Open();
    comPort.DiscardInBuffer();
    comPort.DiscardOutBuffer();

    خواندن از پورت
    comPort.ReadLine()

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    ssmehizadeh@yahoo.com
    پست
    295

    نقل قول: خواندن اطلاعات از پورت com

    ممنون از جوابتون
    ولی این comport باید از چه نوعی تعریف کنم
    از نوع serialport که داره ایراد می گیره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان
    پست
    632

    نقل قول: خواندن اطلاعات از پورت com

    دوست عزیز

    این تاپیک کمک بگیرید (نمونه برنامه) - پست 5

    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=158980


    پست 7 - نمونه برنامه
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=150379

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    ssmehizadeh@yahoo.com
    پست
    295

    نقل قول: خواندن اطلاعات از پورت com

    نمیدونم مشکل از کجاست ....
    برنامه خطا نداره ولی جواب نمیده

    توضیح در مورد مشکل

    ما یه reader کارت pvc داریم که به پورت serial وصل میشه من فقط می خوام شماره کارتها رو بخوانم
    ممنون راهنمایی کنید .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali.akhbary
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سايت برنامه نويس
    سن
    37
    پست
    303

    نقل قول: خواندن اطلاعات از پورت com

    نقل قول نوشته شده توسط ssmehizadeh مشاهده تاپیک
    ممنون از جوابتون
    ولی این comport باید از چه نوعی تعریف کنم
    از نوع serialport که داره ایراد می گیره
    using system.io.port;

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    ssmehizadeh@yahoo.com
    پست
    295

    نقل قول: خواندن اطلاعات از پورت com

    از همین خط اول داره ایراد می گیره : comPort.BaudRate = 9600;

    پیغام خطا رو ضمیمه کردم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg a.jpg‏ (92.5 کیلوبایت, 93 دیدار)

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    ssmehizadeh@yahoo.com
    پست
    295

    نقل قول: خواندن اطلاعات از پورت com

    اصلا کاملا دارم گیج میزنم
    مشکل قبلی عیب از خودم بود ........ پیش میاد دیگه

    ولی حالا یه مشکل جدید از خط textBox1.Text = comPort.ReadLine();

    تصویرش ضمیمه می کنم ...... ممنون راهنمایی کنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg b.jpg‏ (91.5 کیلوبایت, 86 دیدار)

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    ssmehizadeh@yahoo.com
    پست
    295

    نقل قول: خواندن اطلاعات از پورت com

    کد رو بصورت زیر تغییر دادم داره پیغام خطا نمی ده ولی چیزی هم نشون نمیده

    البته اینم بگم از طریق hyper terminal وقتی دارم روی com1 تنظیم می کنم کارتهای PVC رو داره می خونه

    به نظر شما عیب از چیه ؟؟؟؟؟؟؟


    if (!comPort.IsOpen)
    comPort.Open();
    int bytes = comPort.BytesToRead;
    byte[] comBuffer = new byte[bytes];
    comPort.DiscardInBuffer();
    comPort.DiscardOutBuffer();
    comPort.Read(comBuffer, 0, bytes);
    string str;
    System.Text.ASCIIEncoding enc = new System.Text.ASCIIEncoding();
    str = enc.GetString(comBuffer);
    textBox1.Text = str;
    comPort.Close();

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ali.akhbary
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سايت برنامه نويس
    سن
    37
    پست
    303

    نقل قول: خواندن اطلاعات از پورت com

    نقل قول نوشته شده توسط ssmehizadeh مشاهده تاپیک
    از همین خط اول داره ایراد می گیره : comPort.BaudRate = 9600;

    پیغام خطا رو ضمیمه کردم
    پورت رو new نکردی!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ali.akhbary
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سايت برنامه نويس
    سن
    37
    پست
    303

    Smile نقل قول: خواندن اطلاعات از پورت com

    نقل قول نوشته شده توسط ssmehizadeh مشاهده تاپیک
    ولی حالا یه مشکل جدید از خط textBox1.Text = comPort.ReadLine();
    طرف کامپیوتری که این برنامه توش داره کار می کنه مشکلی نیست. چون از پورت کام چیزی دریافت نمی کنه و timeout میشه.

    می تونی اون رو توی try catch بذاری.

    ببین چرا از اون طرف چیزی نمیاد.

    در ضمن می تونی مقدار زمان time out رو مشخص کنی.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ali.akhbary
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سايت برنامه نويس
    سن
    37
    پست
    303

    نقل قول: خواندن اطلاعات از پورت com


    if (!comPort.IsOpen)
    comPort.Open();
    int bytes = comPort.BytesToRead;
    byte[] comBuffer = new byte[bytes];
    تا اینجا حرفی نیست.
    تعداد بایتهایی رو که توی بافر هستند پیدا کردی.

    comPort.DiscardInBuffer();
    comPort.DiscardOutBuffer();
    بعدش میای حافظه پورت کام رو پاک می کنی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!

    بهتره که این دو خط رو به بالا منتقل کنی.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: خواندن اطلاعات از پورت com

    نمونه برنامه نیستبرای این منظور
    منمخوام اطلاعت ارسالی توسط پورت کام دستگاه ساتنرال بخونم

    راهکارش چی
    کسی متون کمک کنه

  14. #14

    نقل قول: خواندن اطلاعات از پورت com

    مدل سانترالت چيه؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: خواندن اطلاعات از پورت com

    پانوسنیک 824

  16. #16

    نقل قول: خواندن اطلاعات از پورت com

    خب اگه منظورت همون tes824 هست كه اول بايد يك كابل سريال با توجه به نقشه كه كاتالوگ هست درست كني
    اينم كداش


    Dim RS232 As New SerialPort
    Dim readThread As Thread = New Thread(AddressOf ReadFromCom)
    Dim abortThread As Boolean

    RS232 = srpCOM16
    With RS232
    .PortName = "COM16"
    .BaudRate = 9600
    .Parity = Parity.None
    .DataBits = 8
    .StopBits = 1
    .ReadTimeout = 500
    .DtrEnable = True
    End With

    RS232.Open()

    Dim message As String = RS232.ReadLine



    فقط با vb.net هستش به C#‎ تبديل كن

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: خواندن اطلاعات از پورت com

    امکان داره یک پروژ وبی برام بزارید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •