نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: احتياج به يه TextBox حرفه‏اي

  1. #1

    احتياج به يه TextBox حرفه‏اي

    دوستان عزيز من به يه TextBoxاي احتياج دارم که بتونم تو اون فونت (رنگ و...) قسمتي از متن رو تغيير بدم بتونم يک سطر رو راست چين و يک سطر رو چپ چين کنم کلا مثله ويرايشگرهاي Word يا ويرايشگرهايي که تو وب (مثل همین ویرایشگر سایت برنامه نویس) براي وبلاگها موجوده.
    اين رو هم بگم که من از HtmlTextBox استفاده کردم اما قسمت مربوط به راست چين و چپ چين اون به خوبي کار نميکونه يعني واسه زبان فارسي نامناسبه.
    دوستان اگه کامپوننت خاصي دارن لطفا ضميمه کنن يا لينک درستي بزارن لطفا!!!!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Happy_davood
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    44
    پست
    306

    نقل قول: احتياج به يه TextBox حرفه‏اي

    چرا از RichTextBox استفاده نمی کنید ؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    خانه دل
    پست
    39

    نقل قول: احتياج به يه TextBox حرفه‏اي

    چطور میشه این کار روکرد که در RichTextBox راست چین و هم چب چین باشد؟ سعی کردم ولی نشد.!

  4. #4

    نقل قول: احتياج به يه TextBox حرفه‏اي

    همون چیزی که دوستمون گفتند درسته! تمام کارهای فوق رو میتونی توسط RichTextBox انجام بدی.
    richTextBox1.SelectionAlignment = HorizontalAlignment.Right;
    richTextBox1.SelectionAlignment = HorizontalAlignment.Left;
    richTextBox1.SelectionAlignment = HorizontalAlignment.Center;
    richTextBox1.SelectionBackColor = Color.Red;
    richTextBox1.SelectionColor = Color.Blue;
    richTextBox1.SelectionFont = new Font("Tahoma", 8.25);
    ....

  5. #5

    نقل قول: احتياج به يه TextBox حرفه‏اي

    برای تغییر دادن فونت از fontdialog استفاده کنید...یه Fontdialog بزارید تو صفحه بعد:
    if
    (fontDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    richTextBox1.SelectionFont= fontDialog1.Font;

    }

    برای rtl , ltr :
    richTextBox1.SelectionAlignment = HorizontalAlignment.Left;
    richTextBox1.SelectionAlignment=HorizontalAlignmen t.Right;
    richTextBox1.SelectionAlignment = HorizontalAlignment.Center;

  6. #6

    نقل قول: احتياج به يه TextBox حرفه‏اي

    از همه دوستان متشکرم
    خوب حالا من چطور میتونم محتویات RichTextBox رو با تمامی این تغییرات توی بانک اطلاعاتی ذخیره کنم سپس همه اونها رو دوباره load کنم تو کنترل.
    بابت راهنمایی دوستان مررسی

  7. #7

    نقل قول: احتياج به يه TextBox حرفه‏اي

    واسه ذخیره این تغییرات باید یه فیلد دیگه به جدولت توی بانک اضافه کنی و تغییرات رو توی ذخیره کنی. زمان نمایش هم بعد از واکشی متن داخل RichTextBox طبق اطلاعات اون فیلد تغییرات رو روی متن داخل RichTextBox اعمال کنی.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    جایی همین نزدیکی
    پست
    177

    نقل قول: احتياج به يه TextBox حرفه‏اي

    سلام
    من بهت پیشنهاد می کنم خودت این کامپوننت بنویس هم به درد خودت می خوره هم دیگران.
    توشم دتا تابع بزار واسه ارسال و در یافت متن .بعد با همون برنامه که نوشتی تو دیتا بیس ذخیره کن و از همون بخون

  9. #9

    نقل قول: احتياج به يه TextBox حرفه‏اي

    نقل قول نوشته شده توسط Reza_Yarahmadi مشاهده تاپیک
    همون چیزی که دوستمون گفتند درسته! تمام کارهای فوق رو میتونی توسط RichTextBox انجام بدی.
    richTextBox1.SelectionAlignment = HorizontalAlignment.Right;
    richTextBox1.SelectionAlignment = HorizontalAlignment.Left;
    richTextBox1.SelectionAlignment = HorizontalAlignment.Center;
    richTextBox1.SelectionBackColor = Color.Red;
    richTextBox1.SelectionColor = Color.Blue;
    richTextBox1.SelectionFont = new Font("Tahoma", 8.25);
    ....
    دوست عزیز با این راست چین فقط متن به سمت راست هدایت میشه اما اگه متن ما تو یک خط هم فارسی داشته باشه هم انگلیسی ترتیب خب رعایت نمیشه
    بازم مررسی

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •