نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: return چند نوع datatype

  1. #1

    return چند نوع datatype

    یکبار دیگه سلام:
    من یه تابع می خوام تعریف کنم و داخل اون تابع چند نوع دیتا برگردونم ولی نمیدونم چطور؟
    یه چیزی مثل این اما ارور میده.



    class Class1
    {
    public string[] str = new string[5];
    public int i2;
    public string Cstr(string c)
    {
    str [i2]= c;
    }
    public string Cstr2(int c2)
    {
    return str[c2];

    }
    }


  2. #2

    نقل قول: return چند نوع datatype

    سلام
    منظورتون از اینکه چند نوع دیتا برگردویند چیه؟
    ما یک مفهوم Method Overloading داریم. آیا منظورتون همینه؟
    همچنین می توانید آرگومان هایی را از نوع out به متد بفرستید.

  3. #3

    نقل قول: return چند نوع datatype

    نقل قول نوشته شده توسط didaaa مشاهده تاپیک
    یکبار دیگه سلام:
    من یه تابع می خوام تعریف کنم و داخل اون تابع چند نوع دیتا برگردونم ولی نمیدونم چطور؟
    یه چیزی مثل این اما ارور میده.



    class Class1
    {
    public string[] str = new string[5];
    public int i2;
    public string Cstr(string c)
    {
    str [i2]= c;
    }
    public string Cstr2(int c2)
    {
    return str[c2];

    }
    }

    دوست عزیز معلومه این error میده متد اول بازگشت نشده.

  4. #4

    نقل قول: return چند نوع datatype

    نقل قول نوشته شده توسط didaaa مشاهده تاپیک
    یکبار دیگه سلام:
    من یه تابع می خوام تعریف کنم و داخل اون تابع چند نوع دیتا برگردونم ولی نمیدونم چطور؟
    یه چیزی مثل این اما ارور میده.




    public string Cstr2(int c2)
    {
    return str[c2];

    }

    خروجی متد بالا String تعریف شده ولی داری Char برمیگردانید

    این پست فاقد محتوای علمی می باشد به اشتباهم پیبردم
    آخرین ویرایش به وسیله alireza_tavakol : یک شنبه 25 مرداد 1388 در 18:32 عصر

  5. #5

    نقل قول: return چند نوع datatype

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_tavakol مشاهده تاپیک
    خروجی متد بالا String تعریف شده ولی داری Char برمیگردانید
    دوست عزیز فکر کنم شما نوع char و string رو با هم اشتباه گرفتید. string ها هم می تونند آرایه ای باشند و در کد بالا رشته اندیس مربوطه برگشت داده می شه نه یه کاراکتر ...

  6. #6

    نقل قول: return چند نوع datatype

    دقیقا" متد بالا رو کپی نمایید تا با error زیر مواجه شوید !

    cannot implicitly convert type 'char' to 'string'

    اگه من منظورتون رو دورست نفهمیدم ( لطفا " ) کمی توضیح دهید

    با تشکر

    این پست فاقد محتوای علمی می باشد به اشتباهم پیبردم
    آخرین ویرایش به وسیله alireza_tavakol : یک شنبه 25 مرداد 1388 در 18:32 عصر

  7. #7

    نقل قول: return چند نوع datatype

    دوست عزیز به نظر شما دستور زیر چه کاری رو انجام میده ؟؟؟

    string[] s = new string[2];
    s[0] = "ali";
    s[1] = "hasan";
    MessageBox.Show("s[0] = " + s[0]);
    MessageBox.Show("s[1] = " + s[1]);


    برای درک بهتر این کد رو اجرا کن.

  8. #8

    نقل قول: return چند نوع datatype

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_tavakol مشاهده تاپیک
    دقیقا" متد بالا رو کپی نمایید تا با error زیر مواجه شوید !

    cannot implicitly convert type 'char' to 'string'

    اگه من منظورتون رو دورست نفهمیدم ( لطفا " ) کمی توضیح دهید

    با تشکر
    دوست عزیز لطفاً اشتباه مطلبی رو به کاربران انتقال ندید کد رو هم کپی کردم برای شمایی که کد رو کپی نکردید و نمی دونم این اخطار رو روی چی سندی میگید : اخطار ::

    not all code paths return a value


    string یه یه کلاسه و char یه struct این دو خیلی با هم متفاوتند ...

  9. #9

    نقل قول: return چند نوع datatype

    با تشکر از آقای حضوری

    دو تا پست بالا رو تکذیب کردم

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار Sociant
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اراک
    پست
    88

    نقل قول: return چند نوع datatype

    نقل قول نوشته شده توسط Atena_k مشاهده تاپیک
    سلام
    منظورتون از اینکه چند نوع دیتا برگردویند چیه؟
    ما یک مفهوم Method Overloading داریم. آیا منظورتون همینه؟
    1-Method overloading به نوع بازگشتی تابع کاری نداره
    2- ایشون یک تابع میخوان با نوع بازگشتی متفاوت در صورتی که Method Overloading روی ایجاد چند متد(همنام) با آرگومانهای ورودی متفاوت تمرکز داره

    سوالشون کاملا شفاف نیست ولی میشه گفت باید نوع بازگشتی متد رو Object قرار بدن و توی متد فراخوانی کننده ، تبدیلش کنن به نوع مورد نظر

    البته مشکل performance داره این کار ،

  11. #11

    نقل قول: return چند نوع datatype

    نقل قول نوشته شده توسط Sociant مشاهده تاپیک
    1-Method overloading به نوع بازگشتی تابع کاری نداره
    2- ایشون یک تابع میخوان با نوع بازگشتی متفاوت در صورتی که Method Overloading روی ایجاد چند متد(همنام) با آرگومانهای ورودی متفاوت تمرکز داره

    سوالشون کاملا شفاف نیست ولی میشه گفت باید نوع بازگشتی متد رو Object قرار بدن و توی متد فراخوانی کننده ، تبدیلش کنن به نوع مورد نظر

    البته مشکل performance داره این کار ،
    وقتی سوال مشخص نیست، طبیعتا جواب هم مشخص نخواهد بود.علاوه بر این استفاده از ارث بری ها،استفاده از اینترقیس ها و... به مراتب بهتر از استفاده از نوع object می باشد!

    اگر خوب به نمونه کد هایی ارسالی توجه کنید، آرگومان های ورودی دو متد متفاوت هستند و نوع بازگشتی هر دو یکسانو البته نام متد ها هم متفاوت. به همین دلیل من حدس زدم که ایشون به دنبال مفهومی به نام MethodOverloading می باشند که از آن بی اطلاع هستند.
    علاوه بر این مفهوم دیگری به نام output parameters را مطرح کردم که شاید منظورشون این باشد.


    پ ن:
    کسی که خوب سوال نمی پرسد لیاقت جواب خوب گرفتن را نیز ندارد!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •