نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در نمایش فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار raha_20
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    registry
    سن
    35
    پست
    342

    Thumbs down مشکل در نمایش فرم

    سلام
    من یه دکمه دارم که وقتی روی ان کلیک میکنم فرم 2 نمایش داده میشه واسه نمایش فرم هم که یه متغیر ازنوع فرم2 ایجاد و شو میکنم . خوب حالا من هرچقدر روی این دکمه کلیک کنم یه نمونه از فرم 2 باز میشه . من میخوام اگه فرم 2 باز هست دیگه اجازه باز شدن را نده . باید چی کارکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

  2. #2

    نقل قول: مشکل درنمایش فرم

    یه فیلد(منطقی) static برای فرم 2 تعریف کن و موقع نمایش اگر اون فیلد False بود : اول فیلد رو True کن و سپس فرم رو نمایش بده
    و موقعی هم که فرم 2 بسته شد دوباره فیلد رو False کن ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: مشکل درنمایش فرم

    وقتي ميخواي فرم 2 را باز كني اونو showdialog كن تا كاربر به فرم 1 دسترسي نداشته باشه تا هي روي دكمه كليك كنه و فرم باز كنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار raha_20
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    registry
    سن
    35
    پست
    342

    نقل قول: مشکل درنمایش فرم

    نه چون از خاصیت mdi استفاده کردم نمیتونم show dialog کنم . فکر کنم بهتر باشه از متغیر منطقی استفاده کنم

  5. #5

    نقل قول: مشکل درنمایش فرم

    چند روش واسه این کار هست
    یکی توسط Generic Singleton

    public class SingletonProvider<T> where T : new()
    {
    SingletonProvider() { }

    public static T Instance
    {
    get
    {
    return SingletonCreator.Instance;
    }
    }

    class SingletonCreator
    {
    static SingletonCreator(){}
    private static T instance;
    public static T Instance
    {
    get
    {
    System.Windows.Forms.Form frm = instance as System.Windows.Forms.Form;
    if (instance == null || frm.IsDisposed==true)
    instance = new T();
    return instance;
    }
    }
    }
    }

    طرز استفاده اش هم بصورت :

    Form2 f2 = SingletonProvider<Form2>.Instance;
    f2.Show();

    یه روش دیگه استفاده از Application :
    Form f2;
    if (Application.OpenForms["Form2"] != null)
    f2 = Application.OpenForms["Form2"];
    else
    f2 = new Form2();
    f2.Show();

    بازم هست ولی فکر کنم همینا کارتو راه بندازه!!

  6. #6

    نقل قول: مشکل درنمایش فرم

    نقل قول نوشته شده توسط hozouri مشاهده تاپیک
    یه فیلد(منطقی) static برای فرم 2 تعریف کن و موقع نمایش اگر اون فیلد False بود : اول فیلد رو True کن و سپس فرم رو نمایش بده
    و موقعی هم که فرم 2 بسته شد دوباره فیلد رو False کن ...
    روش کاملا غلطی است!
    روش صحیح استفاده از الگوی سینگلتون می باشد.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با نمایش فرم ها
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مهر 1388, 15:16 عصر
  2. مشکل در نمایش فرم مخفی
    نوشته شده توسط Jean Reno در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1388, 23:59 عصر
  3. مشکل در نمایش فرم
    نوشته شده توسط m-alizadeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 04 فروردین 1388, 08:13 صبح
  4. مشکل با نمایش فرم در رزولوشن های مختلف؟
    نوشته شده توسط koorosh-kabir-2564 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1385, 05:48 صبح
  5. مشکل در نمایش فرم Help برنامه
    نوشته شده توسط amirhosein در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 آذر 1384, 15:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •