نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مابين دو تاريخ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    مابين دو تاريخ

    با سلام

    چطوري ميشه دو تاريخ را با هم مقايسه كرد .

    من نمي خوام اينطوري مقايسه كنم ؟ كه مثلا از تاريخ فلان تا تاريخ فلان، x روز فاصله هست

    من ميخوام تو ديتا گريدويو مابين دو تاريخ را نشون بدم

    كاربر ميخواد از تاريخ فلان تا تاريخ فلان ، مابينشونو تو گريد نشون بده

    مثلا ميخواد اينطوري جستجو كنه كساني كه مابين تاريخ 15/05/1388 تا 12/06/1388 ثبت نام كردند و اسمشون هم علي هست ؟؟/

    با تشكر

  2. #2

    نقل قول: مابين دو تاريخ

    دوست عزیز این تاپیک رو توی SQL می نوشتی با یه Query این کار رو انجام بده :

    select * from tablename where date >='1387/01/01' and date <='1387/12/29'

  3. #3

    نقل قول: مابين دو تاريخ

    اضافه بر دستور بالا میتونی از عملگر Between هم استفاده کنی.
    Select * From TableName Where Date Between '1387/01/01' AND '1387/12/29'

  4. #4

    نقل قول: مابين دو تاريخ

    اضافه بر آن دو از کوئری زیر هم می توانید استفاده کنید

    select * from tablename where date >='1387/01/01'
    INTERSECT
    select * from tablename where date <='1387/12/29'



    SELECT * FROM
    (
    select * from tablename where date >='1387/01/01'
    ) D
    WHERE date <='1387/12/29'
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

  5. #5

    نقل قول: مابين دو تاريخ

    یا اگر دوست نداشتی از این کوئری استفاده کنید

    SELECT * FROM
    (
    SELECT * FROM tbl
    WHERE date>=date1
    )D1
    INNER JOIN
    (
    SELECT * FROM tbl
    WHERE date<=date2
    ) D2
    ON d1.id=d2.id
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •