نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دسترسی به label در gridview

  1. #1

    Unhappy دسترسی به label در gridview

    سلام دوستان
    من سایت کتابفروشی انلاین رو با اکسس طراحی میکنم.وقتی کاربر مثلا روی لینک اقتصاد کلیک میکند کتابهای رشته اقتصاد از پایگاه داده خوانده شده در یک gridview نمایش داده میشود به شکل زیر:
    <asp:GridViewID="GridView1"runat="serve DataSourceID="AccessDataSource1r >
    <Columns>
    <ItemTemplate>

    <tasp:LabelID="Label1"runat="server"ForeColor="Maroon"Text=": نام کتاب></asp:Label>
    <asp:labelID="label2"runat="server"Text='<%# Eval("name") %>'></asp:label



    <<asp:LabelID="Label3"runat="server"ForeColor="Maroon"Text=": نویسنده"></asp:Label>
    <asp:labelID="label4"runat="server"Text='<%# Bind("nevisande") %></asp:label></td>

    </td></tr>
    <<asp:LinkButtonID="LinkButton2"runat="server"OnClick="sabad">">اضافه به سبد خرید



    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    </Columns>
    نتیجه شبیه زیره:
    نام کتاب:اقتصاد
    نویسنده:نوروزی
    اضافه به سبد خرید

    حالا میخوام با زدن دکمه "اضافه به سبد خرید" کتابی رو که کاربر انتخاب میکنه به پایگاه داده "سبد خرید" اضافه شه باید چیکار کنم؟ لطفا راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_kashani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    tehran
    سن
    42
    پست
    144

    نقل قول: دسترسی به label در gridview

    سلام

    يه راه اينه كه يك ستون تعريف كني براي Check Box كه هر كتابي كه مد نظر بود انتخاب بشه در مرحله بعد پس انتخاب دكمه ثبت در سبد خريد بايد داخل گريد جستجو كني ببيني كدام رديفها انتخاب شده و اطلاعات را از Grid در بياري اگر از نوع TemlateFild هستند توسط متد Find Control مقادر ثبت شده را استخراج كني.

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به label در gridview

    می تونی لینک اضافه به سبد خرید به شکل دکمه یا لینک باتن یا ImageButton بذاری وتوی اون کد مورد نظرتو با CommandArgument پاس بدی و توی رویداد GridViewRowCommand اونو بازیابی و به سبد خریدت اضافه کنی
    موفق باشی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار meysampaknahad
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    200

    نقل قول: دسترسی به label در gridview

    سلام
    منم همچین مشکلی دارم .
    میشه لطفاً یه نمونه کد براش لطف کنید؟

  5. #5

    نقل قول: دسترسی به label در gridview

    سلام ببین دوست من شما اول باید توی یه تمپلیت فیلد توی گرید ویو یا دیتا لیست هرچی این کد باید برای دکمه داشته باشی

    <
    asp:ImageButtonID="btnAddToCart"runat="server"ImageUrl="~/Image/addto.gif"CommandArgument='<%# Eval("ProductID") %>'CommandName="ADD"/>


    خوب حالا توی گرید ویو یا دیتالیست و.. اگه بگردین یه رویداد داره بنام Command که توی گرید وی یا دیتالیست اسماشون شبیه همه توی دیتالیست اسم این رویداد OnItemCommand توی گرید ویو اسمش RowCommand یا چیزی شبیه اینه
    خوب حالا شما توی این رویداد باید بیاین این کد بنویسی

    protected
    void GridView_RowCommand(object sender, GridViewCommandEventArgs e)
    {
    if (e.CommandName == "ADD")
    {
    //insert to cart e.CommandArgument.ToString()
    }
    }


    که توی این قسمت e.CommandArgument.ToString در واقع کد کالای شماست که اونو به کارتتون اضافه می کنین که می تونین از طریق این کد اطلاعات دیگه کالارو هم بدست بیارین
    امیدوارم منظورم رسونده باشم
    موفق باشین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •