نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نحوه برقراری ارتباط بین matlab و #c ؟

  1. #1

    نحوه برقراری ارتباط بین matlab و #c ؟

    با سلام

    یه سوال مهم و فوری داشتم

    من با استفاده از toolbox مطلب یک برنامه در مطلب نوشتم(موتور استنتاج فازی)
    که این برنامه تو خود مطلب اجرا میشه و به ازا ورودیهای مختلف جوابهای متفاوت داره..

    حالا میخوام بوسیله #c اون رو اجرا کنم و از نتایجش داخل #c استفاده
    کنم.
    چه جوری اینکار رو میتونم انجام بدم؟
    برقراری ارتباط بین مطلب و #c چگونه هست؟


    اگر لطف کنین جواب بدین ممنون میشم.

  2. #2

    نقل قول: نحوه برقراری ارتباط بین matlab و#c ؟

    لطفا اگر کسی بلده کمک کنه..

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali.akhbary
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سايت برنامه نويس
    سن
    37
    پست
    303

    نقل قول: نحوه برقراری ارتباط بین matlab و#c ؟

    اگه می خوای پارامتر رد و بدل کنی سخته. راه اصلی اون اینه که باید یه پورت کام مجازی بسازی و روی اون بنویسی و بخونی. تو C#‎ هم همینطور.

    ولی میتونی توی یه فایل مشترک پارامترها رو قرار بدی و یه سیستمی پیاده کنی که Confilict نداشته باشه.

    ولی اگه فقط بخوای exe متلب رو اجرا کنی که دیگه این کارها رو نمی خواد.

  4. #4

    نقل قول: نحوه برقراری ارتباط بین matlab و#c ؟

    ممنون لطف کردین
    من میخوان به ازا مقادیری که در اجرای برنامه س شارپ
    بدست میاد اون فایل مطلب فراخونی بشه
    یعنی هر بار با یه ورودی جدید فراخونی بشه
    اینجا رو نمیدونم چیکار کنم؟

  5. #5

    نقل قول: نحوه برقراری ارتباط بین matlab و#c ؟

    کسی بلد نیست؟

  6. #6

    نقل قول: نحوه برقراری ارتباط بین matlab و#c ؟

    سلام. منم مشكل شما رو دارم منتها كدهاي من مال پردازش تصوير است. جوابهايي كه به من دادن گفتن كه بايد از هر M-file ي كه تو متلب داريم يه dll بسازيم و اونو تو dotNet وارد كنيم و بعد از تابع هاش استفاده كنيم. اگه چيزي فهميديد لطفا به من هم خبر بده.
    ميترا
    (http://www.kaspid.com)

  7. #7

    نقل قول: نحوه برقراری ارتباط بین matlab و#c ؟

    من چند وقت پيش اين سوال رو پرسيدم اما متاسفانه كسي پاسخ نداد بالاخره با جستجوي زياد راه حل اين مشكل رو پيدا كردم:
    شما اگر از نرم افزار matlab ورژن 2008 به بالا استفاده كنيد (فكر مي كنم 2007 هم ساپورت كنه) مي تونيد خيلي راحت يك فايل dll مورد استفاده در دات نت رو توليد و اون رو در برنامه هاتون وارد كنيد
    براي اين كار ابتدا بايد يك Mfile بنويسيد به مثال ساده زير نگاه كنيد:

    function result=addm(m1,m2)
    result=m1+m2;

    همنوطور كه ميبينيد اين تابع 2 مقدار ورودي رو با هم جمع و نتيجه رو در خروجي مينويسه
    حالا به طريقه استفاده اون نگاه كنيد:

    MathWorks.MATLAB.NET.Arrays.MWArray nm;


    int[] j = { 1, 3,5 };
    MathWorks.MATLAB.NET.Arrays.MWNumericArray num = new MathWorks.MATLAB.NET.Arrays.MWNumericArray(1,3,j);
    Untitled1.Untitled1class cl = new Untitled1.Untitled1class();

    MessageBox.Show(nm.IsNumericArray.ToString());
    MessageBox.Show(cl.addm(num, num).ToString());


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار el_abdollahi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    476

    نقل قول: نحوه برقراری ارتباط بین matlab و#c ؟

    با سلام
    من از m فایل استفاده نمیکنم.
    بلکه یک فایل FIS دارم.
    میشه کسی بگه که چه جوری میتونم از این فایل توی دات نت استفاده کنم؟

    با تشکر

  9. #9

    نقل قول: نحوه برقراری ارتباط بین matlab و#c ؟

    سلام
    من هم فایل fis دارم.
    چطور باید توسی شارپ ازش استفاده کنم؟
    خیلی ممنون میشم کمکم کنید

  10. #10

    نقل قول: نحوه برقراری ارتباط بین matlab و#c ؟


تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه برقراری ارتباط بین گوگل کروم و دلفی
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 05 خرداد 1393, 11:59 صبح
  2. سوال: نحوه برقراری ارتباط بین ImageIndex و Images
    نوشته شده توسط SAASTN در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 15 اسفند 1388, 00:14 صبح
  3. مشکل در برقراری ارتباط بین دو جدول
    نوشته شده توسط saghari در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1384, 09:46 صبح
  4. برقراری ارتباط بین بانک sql server 2000 و دلفی
    نوشته شده توسط azygole در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 آذر 1384, 18:19 عصر
  5. برقراری ارتباط بین دو وب فرم با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط sh_mohsen taki در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 04 آذر 1384, 12:58 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •