نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عنواین آموزش سی شارپ از ابتدا

  1. #1

    عنواین آموزش سی شارپ از ابتدا

    سلام
    می خواستم اگه امکان داره عناوین و سرفصل های آموزش سی شارپ رو مرحله به مرحله و به ترتیب برام بنویسین.
    یعنی اینکه ابتدا در مورد کدوم مباحث و همین طور به ترتیب ، در موردشون بحث بشه توی آموزش بهتره ؟
    با تشکر


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  2. #2

    نقل قول: عنواین آموزش سی شارپ از ابتدا

    البته جسارت نباشه ولی این مباحث آموزشی DelphiAssistant در کلاس های آموزشی است : (با تشکر از DelphiAssistant گرامی)

    آغاز کار با Visual Studio 2008
    ایجاد یک پروژه
    انتخاب یک پروژه
    سایر فایل های ایجاد شده
    Solution ها و پروژه ها
    افزودن یک پروژه دیگر به Solution
    تنظیم پروژه startup
    کد برنامۀ ویندوزی
    مرور کردن و کد نویسی یک پروژه
    ویرایش گر پوشه ای
    سایر پنجره ها
    پنجره Design view
    پنجره Properties
    پنجره Class view
    پنجره Object browser
    پنجره Server Explorer
    ساخت یک پروژه
    ساخت (building) ، کامپایل (Compiling) و ایجاد (making)
    اشکال زدائی و عرضۀ build ها
    نشانه های debugger (اشکال زدا)
    Break point ها
    مبانی زبان C#‎
    اولین برنامه C#‎ شما
    کد برنامه
    کامپایل و اجرای برنامه
    نگاهی دقیق تر
    متغیرها
    مقدار دهی متغیرها
    محدوده (scope) متغیر
    تداخلات scope مربوط به متغیر محلی
    تداخلات scope مربوط به فیلد ها و متغیر های محلی
    ثابت ها (Constants)
    انواع داده ای از پیش تعیین شده
    انواع مقداری و انواع ارجاعی
    انواع مقداری از پیش تعیین شده
    انواع integer
    انواع Floating-point (نقطه اعشار)
    نوع دسیمال
    نوع بولین (Boolean)
    نوع کاراکتری
    انواع ارجاعی از پیش تعیین شده
    نوع آبجکت (Object)
    نوع رشته ای (String)
    کنترل جریان
    دستورات شرطی
    دستور if
    دستورswitch
    حلقه ها
    حلقۀ for
    حلقۀ While
    حلقۀ do…while
    حلقۀ foreach
    دستورات پرش (Jump)
    دستور goto
    دستور break
    دستور continue
    دستور return
    Enumeration ها
    برنامه نویسی شئ گرا( آبجکت ها و انواع داده ای)
    کلاس ها و ساختارها
    اعضای کلاس
    اعضای داده ای (Data Members)
    اعضای تابعی (Function Members)
    متد ها
    تعریف کردن متد ها
    بکارگیری متد ها
    ارسال پارامتر ها به متد ها
    پارامتر های ref
    پارامتر های خروجی
    عمل Overloading متد
    خاصیت ها
    خاصیت های فقط خواندنی و فقط نوشتنی
    اصلاحگر های (modifiers) دسترسی مربوط به خاصیت ها
    سازنده ها (Constructors)
    فراخوانی سازنده ها از طریق سایر سازنده ها
    فیلد های فقط خواندنی
    ساختار ها (structs)
    ساختار ها و وراثت
    سازنده های مربوط به ساختار ها
    کلاس های Partial (بخش بخش شده)
    کلاس Object متد های System.Object
    وراثت
    انواع وراثت
    وراثت پیاده سازی (Implementation) در مقابل وراثت واسط
    وراثت چند گانه (multiple inheritance)
    ساختار ها و کلاس ها
    پیاده سازی وراثت
    متد های مجازی
    پنهان سازی متد ها
    فراخوانی نسخه های پایه ای (Basic) توابع
    کلاس ها و توابع مجرد(Abstract)
    کلاس ها و متد های sealed (مهر و موم شده)
    سازنده های کلاس های مشتق شده
    افزودن یک سازنده بدون پارامتر به یک سلسله مراتب
    افزودن سازنده های با پارامتر به یک سلسله مراتب
    تعریف کننده ها (Modifiers)
    تعریف کننده هی مرئیت (visibility modifiers)
    سایر modifier ها
    واسط ها(Interfaces)
    تعریف و پیاده سازی واسط ها
    عملگر ها و Cast ها
    عملگر sizeof
    عملگر typeof
    مقایسه آبجکت ها برای تساوی (Equality)
    مقایسه انواع ارجاعی از نظر Equality (تساوی)
    متد مجازی Equals()
    متد ایستای Equals()
    عملگر مقایسه (==)
    تبدیلات user-defined
    تبدیلات (casts) مابین کلاس ها
    Cast های boxing و unboxing
    رشته ها و عبارات با قاعده
    System.String
    ساخت رشته ها
    اعضای StringBuilder
    قالب بندی رشته ها
    چگونه رشته قالب بندی می شود
    عبارتهای با قاعده (Regular Expressions)
    مقدمه ای بر عبارت های با قاعده
    مجموعه ها(Collection)
    تعریف یک مجموعه
    لیست های آرایه ای(ArrayList)
    دیکشنری ها و HashTable ها
    خطاها و Exception ها
    نگاهی به خطا و مدیریت خطا
    کلاس های Exception
    کلاس های Exception کلاس پایه (base)
    به دام انداختن خطا ها
    پیاده سازی چندین بلاک catch
    به دام انداختن Exception هایحاصل از سایر کد ها
    خاصیت های System. Exception
    اگر یک Exception مدیریت نشود چه اتفاقی می افتد؟
    بلاک های try تودر تو
    اصلاح نوع Exception
    مدیریت Exception های مختلف موجود در مکان های مختلف
    کلاس های خطای User-Defined
    به دام انداختن Exception های User-Defined
    تعریف کردن کلاس های Exception
    طراحی فرم های ویندوزی
    ایجاد یک برنامه Windows Forms
    سلسه مراتب کلاس
    کلاس Control
    اندازه و مکان
    شکل ظاهری (appearance)
    تعامل با کاربر (user interaction)
    عملکرد ویندوز (windows functionality)
    کنترل ها و کامپوننت های استاندارد
    کنترل Button
    کنترل CheckBox
    کنترل RadioButton
    CheckedListBox و ListBox و ComboBox
    DateTimePicker
    ErrorProvider
    HelpProviderImageList
    LabelListView
    PictureBoxProgressBar
    MaskedTextBox و TextBox و RichTextBox
    Panel
    TableLayoutPanelوFlowLayoutPanel
    SplitContainer
    TablePages و TableConrol
    ToolStripMenuStrip
    ContextMenuStrip
    ToolStripMenuItem
    ToolStripManager
    ToolStripContainer
    فرم ها
    کلاس فرم
    نمونه سازی و تخریب فرم
    شکل ظاهری
    Multiple Document Interface
    کنترل های سفارشی
    صفات کنترل
    کنترل سفارشی مبتنی بر TreeView
    کنترل های کاربر (UserControl)
    ADO.Net
    آشنایی با Connection
    آشنایی با Command
    آشنایی با DataAdapter
    آشنایی با Dataset
    آشنایی با DataTable
    آشنایی با DataView
    پروسه Data-Binding در فرم های ویندوز
    آشنایی با BindingContext
    XML
    معرفی XML
    کاربرد های XML در صنعت IT
    خواندن و نوشتن با XMLReader , XMLwriter
    ساختن برنامه نمونه ای که از یک فایل XML می خواند
    بررسی مفهوم (مدل شیئ اسناد XML )
    XML Document object Model
    بررسی کلاس XMLDocument

  3. #3

    نقل قول: عنواین آموزش سی شارپ از ابتدا


    آقا جدا دمت گرم، رسما کفم برید
    دیدم دیگه این همه زحمتو نمیشه فقط با یک دکمه « تشکر » جواب داد . اینه که یک پست هم اینجا ایجاد کردم . دستت درد نکنه انشاالله بتونم جبران کنم .هم از شما و هم از جنابDelphiAssistant که همیشه ما رو شرمنده کردن.


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •