نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: تعریف پارامتر تابع

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdyeh
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور از اینجا
    پست
    178

    تعریف پارامتر تابع

    سلام
    من می خوام این تابع رو توی کلاس قرار بدم
    می خوام با فراخوانیش ، اسم تکست گرفته بشه و دو برار بشه و یا عملیات دیگه روش انجام بشه
    من چطور txtName As String ام رو تعریف کنم ؟
     
    Public Function Leave(txtName As String)
    txtName.text=txtName.text * 2
    End Function



    و معادل این کد در vb9 ؟
     
    Public Function Leave(Optional txtName As Variant)

    مرسی
    ;

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahdyeh
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور از اینجا
    پست
    178

    نقل قول: تعریف پارامتر تابع

    وقتی می نویسم
    sbtt نام یک تابع دیگرم هست
     
    Public Function Leave(ByVal txtNameTSh As String)
    If sbtt(txtNameTSh.Text) = "0" Then
    MsgBox("payam")
    End If
    End Function

    ارور میده که :
    'Text' is not a member of 'String'
    و وقتی
     
    Public Function Leave(ByVal txtNameTSh As Integer)

    باز :
    'Text' is not a member of 'Integer'.

    Dim Tarikh As New Class1
    Private txtcode_Leave(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MaskedTextBoxDateShamsi.Leave
    Tarikh.Leave(txtcode)
    End Sub

    و برای این از داخل فرم ام ارور میده که :
    'System.Windows.Forms.MaskedTextBox' cannot be converted to 'Integer'.
    آخرین ویرایش به وسیله mahdyeh : چهارشنبه 28 مرداد 1388 در 20:29 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: تعریف پارامتر تابع

    سلام دوست عزيز

    شما نيازي به استفاده از text. نداريد . وقتي متغيري را string يا integer تعريف كرده ايد كافي است فقط از نام خود آن متغير استفاده كنيد



    PublicFunction Leave(ByVal txtNameTSh AsString)
    If sbtt(txtNameTSh) = "0"Then
    MsgBox("payam")
    EndIf
    EndFunction



    در صمن براي نانگذاري يك تابع يا يك متغير هيچ وقت از كلمات كليدي مثل leave استفاده نكن. conflict ايجاد ميشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: تعریف پارامتر تابع

    شما باید یک خروجی برای تابع در نظر بگیرید و گرنه این تابع بدرد نمی‌خود
    شکل کامل این گونه است


    Public Function Leave(txtName As String)as string
    dim Tx as string =val( txtName) * 2
    return tx
    End Function


    و بعد در یک جای دیگه استفاده می کنید مثل

     
    sub Button1_click(..)...
    textbox1.text=leave(textbox1.text)
    end sub

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdyeh
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور از اینجا
    پست
    178

    نقل قول: تعریف پارامتر تابع

    سلام
    ممنون از جواب شما
    من هم اسم تکست و هم مقدارش رو در کلاس لازم داشتم که این کارو کردم
    txtNameDTSh مقدار تکست من است مثل : txtcode.text
    و txtNameTSh نام تکست : txtcode

    ByVal txtNameDTSh As String, ByVal txtNameTSh As Control

    که جواب داد به غیر از یک مورد که !!!!!

     
    txtNameTSh.SelectAll()






  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: تعریف پارامتر تابع

    نقل قول نوشته شده توسط mahdyeh مشاهده تاپیک
    سلام
    .... جواب داد به غیر از یک مورد که !!!!!

     
    txtNameTSh.SelectAll()
    رول selectall مربوط به تکست باکس است نه به یک رشته string لذا شما باید این کد را بنویسید

    txtcode.selectall

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahdyeh
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور از اینجا
    پست
    178

    نقل قول: تعریف پارامتر تابع

    txtNameTSh ای که به عنوان پارامتر برای تابع تعریف کرده ام (که نام تکست را میگیرد) از نوع Control می باشد نه String
    من نام تکست رو میگیرم و میزارم داخل txtNameTSh که ازشم استفاده می کنم ولی برای
    ()txtNameTSh.SelectAll
    جواب نمیده

    و این کد رو نمیتونم بنویسم
    txtcode.selectall
    چون نام همه ی تکست هام که txtcode نیستش
    ممکنه 10 بار این تابع رو فراخوانی کنم و هر بار نام نکست ام متفاوت باشه از فرم های مختلف

    ;

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: تعریف پارامتر تابع

    سلام دوست عزيز

    كد هايي را كه باهاش مشكل داري بطور كامل روي سايت بگذار تا ببينم شايد بتوان كمك كرد

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mahdyeh
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور از اینجا
    پست
    178

    نقل قول: تعریف پارامتر تابع

    سلام
    این یک برنامه ی تبدیل تاریخ میلادی و شمسی به همدیگه که از همین سایت دانلود کردم
    این سورس و چندتا سورس دیگه که هرچی هست می خوام انتقالشون بدم به یک کلاسو هرچی لازم ست از کلاس فراخوانی بشه ولی نمیتونم
    حتی وقتی فرم لود میشه بعضی عملیاتی که انجام میشه هم می خوام یک تابع داشته بام که از کلاس فراخوانی بشه و دیگه لازم نباشه داخل هر فرم ام همین کدهارو تکرار کنم
    مثلا می خوام برای همشون اولش
    1) تاریخ ها تبدیل به شمسی بشن
    2) فرم وسط صفحه قرار بگیرد
    3) تکستها و کمبوهام خالی بشند
    4) و ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: تعریف پارامتر تابع

    سلام دوست عزيز

    ضميمه زير تغير يافته برنامه خودت هست كه يك كلاس به نام Tarikh داره . باز هم اگر مشكلي بود بگو
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mahdyeh
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور از اینجا
    پست
    178

    نقل قول: تعریف پارامتر تابع

    مرســـی
    فقط یه چیز دیگه
    شما این Shared نوشتید که دیگه داخل فرم ننوشتید Tarikh.MiladiToShamsi ؟؟؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: تعریف پارامتر تابع

    سلام دوست عزيز

    وقتي در يك كلاس يك تابع shared مي شود بدين معناست كه مي توان آن را از هر جايي فراخواني كرد

  13. #13

    نقل قول: تعریف پارامتر تابع

    و معادل این کد در vb9 ؟

    کد:
    Public Function Leave(Optional txtName As Variant)
    مرسی
    http://jelle.druyts.net/2003/05/17/O...tersVBNET.aspx

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: تعریف پارامتر تابع

    نقل قول نوشته شده توسط mahdyeh مشاهده تاپیک
    سلام
    اتی وقتی فرم لود میشه بعضی عملیاتی که انجام میشه هم می خوام یک تابع داشته بام که از کلاس فراخوانی بشه و دیگه لازم نباشه داخل هر فرم ام همین کدهارو تکرار کنم
    برای این کار لازمه تابع خود را در یک ماژول(نه کلاس) به صورت Public تعریف کنید بعد در هر کلاس دیگر یا فرمی می تونید از اون استفاده کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •