نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: ساخت افزونه برای یاهو

  1. #1

    Cool ساخت افزونه برای یاهو

    سلام دوستان عزیز

    کسی میدونه چجوری میشه برای یاهو مسنجر افزونه (add ins) درست کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: ساخت افزونه برای یاهو

    سلام دوست عزيز

    لينك زير حاوي متن و مثال جالبي براي اين منظور است. به آن مراحعه كن. اگر به مشكلي خوردي بگو در حد امكان كمكت كنم

    http://www.devsource.com/c/a/Using-V...ns-with-NET/2/

  3. #3

    نقل قول: ساخت افزونه برای یاهو

    ممنونم از جوابت ولی این صفحه روش ساخت add ins برای msn messengere
    و کلی چیزش با هم فرق داره

    به طور کل من میخوام برای صفحه ی چت (ime) با فرد و کنفرانس و روم یه افزونه درست کنم

    و اطلاعات زیادی ندارم چون این اولین پروژه ی من در این مورده!
    میخوام یک کم بیشتر توضیح بدی
    اگه با یه سمپل بهم بفهمونی که عالی میشه

    ممنونم از لطفتون : دی

  4. #4

    نقل قول: ساخت افزونه برای یاهو

    به غیر از دوست عزیزمون anooshiran جان کسی نمیدونه باید چی کار کرد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    Wink باید SDK مربوطه را بگیرید

    شما برای برنامه نویسی برای نرم افزار ها مانند یاهو مسنجر SDK مربوط به همان نرم افزار را دانلود کنید

    برای YAHOO Messenger فکر کنم SDK برای زبان جاوا و سی پلاس پلاس هست نه برای دات نت

    یک SDK را می توانید از لینک زیر دانلود کنید

    http://download.cnet.com/Yahoo-Messe...-10551267.html

  6. #6

    نقل قول: ساخت افزونه برای یاهو

    ممنونم ولی همون طور که خودت هم میدونی این لینک برای ,net نیست

  7. #7

    نقل قول: ساخت افزونه برای یاهو









    کسی نیست جواب بده؟






  8. #8
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    نقل قول: ساخت افزونه برای یاهو

    فکر نکنم SDK برای دات نت باشه ( همه جاوا اسکریپت و C++‎ هست )

    خودتون می توانید به YAHOO Develooper Network مراجعه کنید
    http://developer.yahoo.com

    بخش API
    http://developer.yahoo.com/everything.html

    سوال در Forum یاهو Develooper
    http://developer.yahoo.net/forum/ind...showtopic=2027

    در اینجا هم همون API که در بالا گفته شد هست ( C++‎ و جاوا اسکریپت )
    www.programmableweb.com/api/yahoo-messenger

    بعید می دونم برای دات نت باشه
    آخرین ویرایش به وسیله #target : جمعه 30 مرداد 1388 در 16:24 عصر دلیل: اضافه کردن لینک ها

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: ساخت افزونه برای یاهو

    سلام دوست عزيز

    لينك زير را هم ببين

    http://www.codeproject.com/KB/vb/YCC_Trainer.aspx

    باز هم اگر مشكلي بود بگو

  10. #10

    نقل قول: ساخت افزونه برای یاهو

    نقل قول نوشته شده توسط #target مشاهده تاپیک
    فکر نکنم SDK برای دات نت باشه ( همه جاوا اسکریپت و C++‎ هست )

    خودتون می توانید به YAHOO Develooper Network مراجعه کنید
    http://developer.yahoo.com

    بخش API
    http://developer.yahoo.com/everything.html

    سوال در Forum یاهو Develooper
    http://developer.yahoo.net/forum/ind...showtopic=2027

    در اینجا هم همون API که در بالا گفته شد هست ( C++‎ و جاوا اسکریپت )
    www.programmableweb.com/api/yahoo-messenger

    بعید می دونم برای دات نت باشه
    از این لینک ها هیچی نفهمیدم

    نقل قول نوشته شده توسط anooshiran مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزيز

    لينك زير را هم ببين

    http://www.codeproject.com/KB/vb/YCC_Trainer.aspx

    باز هم اگر مشكلي بود بگو
    این هم یه پروژه ی فرستادن پیام با یاهو ه!
    ولی من یه پروژه ی سمپل میخواستم برای ساخت افزونه یاهو

  11. #11

    نقل قول: ساخت افزونه برای یاهو

    ببینید!
    فکر کنم شما منظور منو اشتباه فهمیدید

    من نمیخوام یه نرم افزار تبلیغاتی فرستادن پیام به یاهو درست کنم

    من میخوام به افزونه برای یاهو مسنج درست کنم که کاربر باهاش بتونه کارش رو راحت تر انجام بده

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    نقل قول: ساخت افزونه برای یاهو

    برای دات نت چنین امکانی وجود ندارد

  13. #13

    نقل قول: ساخت افزونه برای یاهو

    چرا
    در دات نت قابلیت نوشتن چنین برنامه هایی باید باشه

  14. #14

    نقل قول: ساخت افزونه برای یاهو

    تا به حال کسی این کار رو انجام نداده؟

    لطفا هر کی اطلاعاتی در این باره داره حتی فکر میکنه مفید هم نباشه تو این تاپیک قرار بده

    من الان خیلی وقته لنگ این موضوعم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •