نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پرینت گرفتن از یک فرم

  1. #1

    پرینت گرفتن از یک فرم

    درود بر همگی
    من یه ویندوز فرم دارم که روی آن چندتا picturebox و lable قرار داره، مخواستم بدونم چطوری می تونم از اون پرینت بگیرم؟
    ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه

  2. #2

    نقل قول: پرینت گرفتن از یک فرم

    کسی نیست جوابم رو بده ؟

  3. #3

    Question نقل قول: پرینت گرفتن از یک فرم

    با کریستال ریپرت میشه؟ یا از print document هم می تونم استفاده کنم؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار black2
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    48

    نقل قول: پرینت گرفتن از یک فرم

    از کریستال ریپورت میتونی استفاده کنی اگر همیخواهی که کل فرم رو پرینت کنی ار کنترل print form میتونی استفاده کنی.
    search in codeproject

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: پرینت گرفتن از یک فرم

    سلام
    ابتدا یک printDialog و یک printDocument به فرمتان اضافه کنید.
    سپس در کد Button (که قرار است با فشرده شدن آن عملیات چاپ اغاز شود) این کد را وارد کنید.

    printDialog1.Document = printDocument1;
    if (printDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    printDocument1.PrinterSettings = printDialog1.PrinterSettings;
    printDocument1.Print();
    }
    سپس در ایونت PrintPage از printDocument تان کد زیر را وارد کنید:

    Bitmap bmp = new Bitmap(this.Width, this.Height);
    Rectangle rc = new Rectangle(0, 0, this.Width, this.Height);
    this.DrawToBitmap(bmp, rc);
    e.Graphics.DrawImage(bmp, X,Y);

    که X و Y مختصات محل شروع ترسیم در صفحه خروجی ( آنکه قرار است چاپ شود) است.

  6. #6

    نقل قول: پرینت گرفتن از یک فرم

    سلام دوستان آيا کسي کامپوننتي براي پرينت گرفتن از ديتاگريد به صورت راست به چپ داره ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •