نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پردازش سنگین

  1. #1

    پردازش سنگین

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من یک تابع دارم که هر لحظه باید به بانک وصل بشه.
    و توی این تیبل 1000000 ردیفه رو پردازش کنه.
    من چه جوری می تونم از پزدازش خود ویندوز استفاده کنم.یعنی برناممو مشغول نکنه

  2. #2

    نقل قول: پردازش سنگین

    یا با استفاده از Thread این کار رو انجام بده یا از یه برنامه جانبی (که خودت درست می کنی) استفاده کن...

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مشهد- سجاد-نیلوفر
    پست
    147

    Smile نقل قول: پردازش سنگین

    ممنون از جوابتون

    میشه یک windowsservice درست کنم که این کارو انجام بده ؟

    اگه مثالی در این رابطه دارید لطفا دریغ نفرمایید.
    در مورد Thread مثال بزنید لطفا

  4. #4

    نقل قول: پردازش سنگین

    میشه یک windowsservice درست کنم که این کارو انجام بده ؟

    اگه مثالی در این رابطه دارید لطفا دریغ نفرمایید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: پردازش سنگین

    نقل قول نوشته شده توسط m * h * d مشاهده تاپیک
    ممنون از جوابتون

    میشه یک windowsservice درست کنم که این کارو انجام بده ؟

    اگه مثالی در این رابطه دارید لطفا دریغ نفرمایید.
    در مورد Thread مثال بزنید لطفا
    سلام دوست عزيز
    به نظر من استفاده از Thread ها گزينه مناسبتري برايه كار شما هست!!
    براي اينكار شما كافيه كه كد مربوط به پردازش هاتون رو در يك تايع بنويسيد مثلا يه تابع به اسم process و بعد در جايي كه قراره اين پردازش ها انجام بشه اين تابع رو به شكل يك thread به صورت زير فراخواني كنيد!

    Thread t = new Thread(new ThreadStart(process));
    t.Start();
    --توجه: در اين كد به جاي process شما بايد نام تابع خودتون رو بنويسيد!!
    باز اگر مشكلي بود بفرماييد!!
    موفق باشيد.

  6. #6

    نقل قول: پردازش سنگین

    به نظر من پردازش رو روي سرور و به وسيله Stored Procedure هاي خود SQL انجام بده البته اگر سروري در كار هست.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •