نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارتباط یک جدول با خودش

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    ارتباط یک جدول با خودش

    سلام دوستان
    من با تعدادی مشکلات عدیده روبرو شدم
    یک جدول دارم که گروه ها رو مشخص میکنه و گروه ها هرکدوم ممکنه زیر گروه گروه های دیگه باشن. پس باید با خودش realation داشته باشه. با یک فیلد group_id به خود جدول group رابطه ای ایجاد کردم.
    1) مشکل اینجا هست که میخوام گروه هایی که تا الان اضافه شدن رو به صورت یک drop down به کاربر نشون بده.
    2) مشکل بعد اینه که 2تا فیلد هست که بر اساس فیلد هایی که قبلا ذخیره شده باید محاسبه بشن. اگه در این مورد کمی راهنمایی کنید ممنون میشم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: ارتباط یک جدول با خودش

    1- این کار شدنی هست و بسیار آسون منتها اگر زیر مجموعه در زیر مجموعه باشه نمی تونید با تگ select پیاده سازی کنید. نیاز به یک tree دارید.
    برای این کار کافیه از این دستور استفاده کنید.
    $this->Model->find('threaded');



    2- منظورتون رو دقیقا نفهمیدم؟ بیشتر توضیح بدید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    نقل قول: ارتباط یک جدول با خودش

    به شدت متشکرم.
    همین tree helper که معرفی کردید تمام چیزایی که لازم داشتم رو داره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: ارتباط یک جدول با خودش

    خواهش می کنم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016

    نقل قول: ارتباط یک جدول با خودش

    علاوه بر اون خود Helper مربوط به Html تابعی برای نمایش nested list داره که اگر اون رو با udm4 تلفیق کنید dropdown بسیار عالی با قابلیت راست به چپ صحیح و بسیار زیبا و انعطاف پذیر خواهید داشت

    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: ارتباط یک جدول با خودش

    اسم تابع چیه. من چزیزی تو htmlhelper پیدا نکردم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016

    نقل قول: ارتباط یک جدول با خودش


    $html->nestedList()

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •