نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اسپم شدن نامه های تابع mail

  1. #1

    اسپم شدن نامه های تابع mail

    سلام دوستان
    این کد منه :
    <?php

    /**
    * @author Hossein Moradgholi
    * @copyright 2009
    */

    if(isset($_POST['send'])){
    $email=$_POST['email'];
    $subject_user = 'System Test';
    $message_user='<html>

    <head>
    <title>A New Order</title>
    </head>
    <body>
    <table border="0" width="100%">
    <tr>
    <td width="920" rowspan="12">&nbsp;</td>
    <td width="720" dir="rtl"><font face="Tahoma" style="font-size: 9pt">سلام تست سیستم پست الکترونیکی
    </tr>

    </body>

    </html>';
    $headers_user = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
    $headers_user .= 'Content-type: text/html; charset=utf-8' . "\r\n";
    $headers_user .= 'To: User <'.$email.'>' . "\r\n";
    $headers_user .= 'From: No Reply <hossein@hossein.com>' . "\r\n";
    mail($email, $subject_user, $message_user, $headers_user);
    }else{
    echo'<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
    <head>
    <title>Mail</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    </head>
    <body>
    <form method="POST"><input name="email" type="text"><input name="send" type="submit" value="send"></form>
    </body>
    </html>
    ';
    }


    ?>

    خوب چیز جالب اینه که ایمیل های ارسالی با این اسکریپت در gmail واضح و تر تمیزه ! اما د یاهو علاوه بر اینکه اسپم میشه به این صورت نوشته میشه :
    ÓáÇã ÊÓÊ ÓíÓÊã �ÓÊ Çá˜ÊÑæäí˜í 		

    ممنون اگه راهنمایی ای چیزی به ذهنتون رسید.
    سرافراز باشید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: اسپم شدن نامه های تابع mail

    با سلام
    کد شما مشکل ندارد اما اسپم بودن شاید به دلیل اسپم شناخته شدن سرور شما در یاهو باشد .

  3. #3

    نقل قول: اسپم شدن نامه های تابع mail

    سلام
    مشکل کدینگ رو حل کردم (گاف خودم بودم کدینگ صفحه ansi بود ! ) اما این موضوع رو یکم میشه برام بیشتر بازش کنید؟
    کلا هدر هایی که من می فرستم توشون در مورد اطلاعات سرورم نیست یعنی از کجا این رو می فهمه ؟
    بازم ممنون از توجهتون.
    سرافراز باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: اسپم شدن نامه های تابع mail

    دوست عزیز شما در دنیای نت هر کاری که بکنید با IP شناسایی مشوید .
    برای ارسال ایمیل به جز مطلب بالا سرور ارسال کننده فایل هم ضمیمه میشه .
    حالا تنها لازمه نام سرور شما یا IP اون در لیست سیاه سرویس های ایمیل قرار داشته باشه اونوقته که نامه شما اسپم تلقی میشه .
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •