نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: قرار دادن آهنگ در بک گراند صفحه اول نرم افزارم

  1. #1

    Question قرار دادن آهنگ در بک گراند صفحه اول نرم افزارم

    سلام دوستان
    دارم یه برنامه می نویسم برای یک مرکز قرآنی
    حالا می خوام برای جذابیت کار وقتی که برنامه همون اول اجرا میشه یک آیه از قرآن قرائت بشه
    آیا امکانش هست؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار daniel_0247
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Kuala Lumpur
    پست
    91

    نقل قول: قرار دادن آهنگ در بک گراند صفحه اول نرم افزارم

    بلسلام دوست عزیز!
    شما می توانید از کلاسی که در زیر لینکش رو گذاشتم استفاده کنید . (ساده است.)
    http://www.fileden.com/files/2009/8/18/2547979/music.cs

  3. #3

    نقل قول: قرار دادن آهنگ در بک گراند صفحه اول نرم افزارم

    ممنونم از لطفتون جالب بود.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار navid_8x
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    130

    Smile نقل قول: قرار دادن آهنگ در بک گراند صفحه اول نرم افزارم

    می تونی از کامپوننت mediaplayer استفاده کنی. واسه این کار در پنجره ی references در تب COM اونو import کن.
    یا فایل مورد نظر تو wav کن و به وسیله ی System.Media.SuondPlayer او نو پخش کن.

  5. #5

    Question نقل قول: قرار دادن آهنگ در بک گراند صفحه اول نرم افزارم

    نقل قول نوشته شده توسط navid_8x مشاهده تاپیک
    می تونی از کامپوننت mediaplayer استفاده کنی. واسه این کار در پنجره ی references در تب COM اونو import کن.
    یا فایل مورد نظر تو wav کن و به وسیله ی System.Media.SuondPlayer او نو پخش کن.
    ممنون میشه بیشتر توضیح بدین

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار navid_8x
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    130

    نقل قول: قرار دادن آهنگ در بک گراند صفحه اول نرم افزارم

    از اکتیو ایکس media player استفاده کن.
    برای این کار روی ToolBox رایت کلیک کن و choose items رو بزن. بعد به تب com برو و windows media player را انتخاب کن. بعد او نو تو فرم قرار بده.
    و این کد ها رو وارد


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    axWindowsMediaPlayer1.Hide();
    axWindowsMediaPlayer1.URL=Filname;
    }
    اگه فایلت wav هستش می تونی از ابزار خود دات نت استفاده کنی.

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    System.Media.SoundPlayer Player = new System.Media.SoundPlayer(FileName);
    Player.PlayLooping();
    }
    کمکی خواستی در خدمتیم.

  7. #7

    Question نقل قول: قرار دادن آهنگ در بک گراند صفحه اول نرم افزارم

    نقل قول نوشته شده توسط navid_8x مشاهده تاپیک
    از اکتیو ایکس media player استفاده کن.
    برای این کار روی ToolBox رایت کلیک کن و choose items رو بزن. بعد به تب com برو و windows media player را انتخاب کن. بعد او نو تو فرم قرار بده.
    و این کد ها رو وارد


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    axWindowsMediaPlayer1.Hide();
    axWindowsMediaPlayer1.URL=Filname;
    }
    اگه فایلت wav هستش می تونی از ابزار خود دات نت استفاده کنی.

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    System.Media.SoundPlayer Player = new System.Media.SoundPlayer(FileName);
    Player.PlayLooping();
    }
    کمکی خواستی در خدمتیم.
    ممنون درست شد فقط یه سوال کوچولو
    خب اون جا که گفتین filename من باید آدرس و نام آهنگ رو بدم دیگه
    اونوقت وقتی برنامه رو بخوام تو سیستم دیگه ای که این آهنگ رو نداره اجرا کنم درست میشه یعنی می خونه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار navid_8x
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    130

    نقل قول: قرار دادن آهنگ در بک گراند صفحه اول نرم افزارم

    خوب فایل رو در کنار پروژت کپی کن(برای Debug در فولدر bin\debug) و آدرس رو این طور بنویس

    string Filename=@"My.mp3";

    بعد در زمان پخش اون رو همراه برنامه کپی کن.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    141

    نقل قول: قرار دادن آهنگ در بک گراند صفحه اول نرم افزارم

    سلام.نمیشه آهنگ رو تو خود Resource برنامه قرار بدیم؟ که هم کسی به اون دسترسی نداشته باشه و هم همراه با خود برنامه کامپایل بشه.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار navid_8x
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    130

    نقل قول: قرار دادن آهنگ در بک گراند صفحه اول نرم افزارم

    Resource ها قابل دسترسی هستن و نمیشه بگی امن ترن.

    می تونی فایل های wav را resource کنی و با روش زیر استفاده کنی.

    System.Media.SoundPlayer s = new System.Media.SoundPlayer(Properties.Resources.MyWa v);
    s.PlayLooping();

    اما در مورد mp3 چون باید از ابزار غیر دات نت استفاده کرد احتما می دم نشه.
    البته می شه از directx هم استفاده کرد. اما من پیشنهاد نمی کنم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •