نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: اختصاص مقدار به هر آیتم ComboBox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    اختصاص مقدار به هر آیتم ComboBox

    سلام دوستان
    من خصوصیتItem رو برای ComboBox ها تنظیم کردم ولی نمی دونم چطوری باید به هر آیتم یک Value اختصاص بدم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    نقل قول: اختصاص مقدار به هر آیتم ComboBox

    من خصوصیتItem رو برای ComboBox ها تنظیم کردم
    میشه بگی چطور این کار رو انجام دادی ؟

    cmb_Combo1.Items.Add("item1");
    cmb_Combo1.Items.Add("item2");
    cmb_Combo1.Items.Add("item3");

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: اختصاص مقدار به هر آیتم ComboBox

    مقداری که میخواهید اختصاص بدید از چه نوعی باید باشه
    مثلا برای نوع int میتونید یک enum تعریف کنید و ایتمهای اون رو به combobox منتقل کنید

  4. #4

    نقل قول: اختصاص مقدار به هر آیتم ComboBox

    اگه منظورتونو درست متوجه شده باشم.شما باید از دستور زیر استفاده کنین.
    کد HTML:
    cmbUsers.ValueMember = "UsId";
    cmbUsers.DisplayMember = "UsUser";
    cmbUsers.DataSource = mydatatable;

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    359

    نقل قول: اختصاص مقدار به هر آیتم ComboBox

    فكر كنم اين طوري جواب بده.

    cmbUsers.DataValueField = "UsId";
    cmbUsers.DataTextField = "UsUser";
    cmbUsers.DataSource = mydatatable;

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: اختصاص مقدار به هر آیتم ComboBox

    وقتی من یک مقدار رو به این روش اضافه کنم
    cmb_Combo1.Items.Add("item1");

    از طریق خصوصیت VALUE MEMBER نمیشه هیچ مقداری اختصاص داد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    نقل قول: اختصاص مقدار به هر آیتم ComboBox

    از چه دیتا سورسی استفاده میکنید ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: اختصاص مقدار به هر آیتم ComboBox

    #C دیگه
    دیتا سورس منظورتون همینه نه؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    نقل قول: اختصاص مقدار به هر آیتم ComboBox

    جنس "item1" چی هست ؟ ، قراره بصورت دستی پر بشه یا اینکه با دیتاهایی که از دیتابیس میگیرید ؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: اختصاص مقدار به هر آیتم ComboBox

    دستی پرش می کنم
    از طریق دیتا بیس اگه بخوام اینکارو انجام بدم مشکلی نیست
    ولی وقتی میخوام دستی پر کنم نمی دونم چطوری باید به هر Item یک Value اختصاص بدم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    نقل قول: اختصاص مقدار به هر آیتم ComboBox

    از این کلاس مشتق بگیرید و اون رو اضافه کنید.
     public class ComboItem
    {
    public ComboItem(string text, string type)
    {
    Text = text;
    Type = type;
    }
    public string Text { get; private set; }
    public string Type { get; private set; }

    public override string ToString()
    {
    return Text;
    }
    }

    به این صورت

    ComboItem D = new ComboItem(tEXT, VALUE);
    cmb.Items.Add(D);

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: اختصاص مقدار به هر آیتم ComboBox

    ببخشید فقط همینو بنویسم کافیه ؟؟؟
    ComboItem D = new ComboItem(tEXT, VALUE);
    cmb.Items.Add(D);

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    نقل قول: اختصاص مقدار به هر آیتم ComboBox

    شما باید کلاس ComboItem رو به پروژه خودتون اضافه کنید.
    بعد، از این کلاس یک آبجکت به همون شکلی که گفتم ایجاد کنید و به کمبو اضافه کنید

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: اختصاص مقدار به هر آیتم ComboBox

    کاری رو که گفتید انجام دادم ولی روی خط زیر:
    public ComboItem(string text, string type)

    این پیغامو میده
    comboitem(string,string):not all code paths returns a value
    و روی این خط هم
     ComboItem D = new ComboItem(tEXT, VALUE);

    این پیغام رو میده
    comboitem(string,string): is a method but is used like a type

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    نقل قول: اختصاص مقدار به هر آیتم ComboBox

    این هم یک مثال.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: اختصاص مقدار به هر آیتم ComboBox

    متشکرم shahab_ss
    کمک بزرگی بهم کردید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •