نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: حذف فضای خالی در ابتدا یا انتهای نام Itemهای درون List Box

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار amin_rezaee
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ارسنجان
    پست
    71

    Question حذف فضای خالی در ابتدا یا انتهای نام Itemهای درون List Box

    من وقتی اطلاعاتم رو از List Box میگیرم و میخوام وارد Data Grid View کنم،یه فضای خالی همراه با نام اون آیتم به grid view اضافه میشه که با TrimEnd یا TrimStart،نمیشه حذفش کرد.
    باید چیکار کنم؟

  2. #2

    Smile نقل قول: حذف فضای خالی در ابتدا یا انتهای نام Itemهای درون List Box

    سلام ، میتونی اول با یه متود فاصله خالی رشته ها(آیتم ها) رو حذف کنی و بعد تو دیتاگرید

    Add شون کنی !!!


    string Del_Space(string str)
    {
    string res = "";
    foreach (char c in str)
    {
    if (c == ' ')
    continue;
    else
    res += c.ToString();
    }
    return res;
    }
    ======================
    string res="";
    foreach (object obj in listBox1.Items)
    {
    if (obj != null)
    {
    res = obj.ToString();
    dataGridView1.Rows.Add(Del_Space(res));
    }
    }


    موفق و پیروز باشید !!!
    آخرین ویرایش به وسیله Salar Ashgi : جمعه 06 شهریور 1388 در 17:19 عصر






  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار amin_rezaee
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ارسنجان
    پست
    71

    نقل قول: حذف فضای خالی در ابتدا یا انتهای نام Itemهای درون List Box

    نقل قول نوشته شده توسط salar_cpp_cs مشاهده تاپیک
    سلام ، میتونی اول با یه متود فاصله خالی رشته ها(آیتم ها) رو حذف کنی و بعد تو دیتاگرید

    Add شون کنی !!!


    string Del_Space(string str)
    {
    string res = "";
    foreach (char c in str)
    {
    if (c == ' ')
    continue;
    else
    res += c.ToString();
    }
    return res;
    }
    ======================
    string res="";
    foreach (object obj in listBox1.Items)
    {
    if (obj != null)
    res = obj.ToString();
    dataGridView1.Rows.Add(Del_Space(res));
    }


    موفق و پیروز باشید !!!

    نمیدونم چرا؟؟؟؟
    ولی نمیشه فضای خالی را حذف کرد...

  4. #4

    Cool نقل قول: حذف فضای خالی در ابتدا یا انتهای نام Itemهای درون List Box

    من کدی رو که نوشته بودم تست کردم ، جواب درست میده ! حالا نمیدونم مشکل اصلی

    شما کجاست ؟

    اون قسمت از کد که خطا میگیره رو بگید تا بهتر رو موضوع بحث کنیم !!!






  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار amin_rezaee
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ارسنجان
    پست
    71

    نقل قول: حذف فضای خالی در ابتدا یا انتهای نام Itemهای درون List Box

    نقل قول نوشته شده توسط salar_cpp_cs مشاهده تاپیک
    من کدی رو که نوشته بودم تست کردم ، جواب درست میده ! حالا نمیدونم مشکل اصلی

    شما کجاست ؟

    اون قسمت از کد که خطا میگیره رو بگید تا بهتر رو موضوع بحث کنیم !!!
    میخوام آیتم های یه لیست باکس رو وارد گرید ویو کنم،ولی تو سلول های گرید ویو با فضای خالی اضافه می شه....

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: حذف فضای خالی در ابتدا یا انتهای نام Itemهای درون List Box

    سلام خدمت دوستان
    دوست عزيز به نظر من شما يا كدتو بذار يا اينكه داده هايي كه از ليست باكس مي خواني و دادهايي در گري ويو ذخيره ميشن رو بذار تا ببينيم مشكل كجاست!!
    ميدوني منظورم چيه!!؟ منظورم اينه كه شما از كجا مطمئني كه تويه گريدويوت داده هابا فاصله ذخيره ميشن!!؟
    شما بعد از نمايش داده ها در گريد ويو بيا با فشار يك دكمه داده ي يه سلول كه فكر مي كني فاصله دار هست رو بخون و در يك تكست باكس بريز ببين بازهم فاصله داره!!
    اگر داشت كدت رو بزار تا دوستان مشكلت رو حل كنند!!
    موفق باشي

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •