نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونه میتوان عناصر آرایه به صورت ماتریسی در حالت Windows Application نمایش داد؟

  1. #1

    Question چگونه میتوان عناصر آرایه به صورت ماتریسی در حالت Windows Application نمایش داد؟

    با سلام
    من ماتریسی دارم که نمی دانم عناصر داخل آن را چگونه بوسیله ابزارهای محیط Windoes Application نشان دهم ، البته توجه داشته باشید که می خواهم تمام عناصر به صورت یک جا نمایش داده شوند (مثلا در یک جدول )
    متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار navid_8x
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    130

    نقل قول: چگونه میتوان عناصر آرایه به صورت ماتریسی در حالت Windows Application نمایش داد؟

    می تونی از DataGridView از تب data استفاده کرد.

    int[,] A = new int[10,9];
    for (int i = 1; i <= 10; i++)
    for (int j = 1; j <= 9; j++)
    A[i - 1, j - 1] = i * j;
    dataGridView1.ColumnCount = A.GetLength(0); //طول
    dataGridView1.RowCount = A.GetLength(1); //عرض
    for (int i = 0; i <10; i++)
    for (int j = 0; j < 9; j++)
    dataGridView1[i, j].Value = A[i, j];


  3. #3

    نقل قول: چگونه میتوان عناصر آرایه به صورت ماتریسی در حالت Windows Application نمایش داد؟

    سلام ببخشین چه جوری باسد از ابزار DataGridView استفاده کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار navid_8x
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    130

    نقل قول: چگونه میتوان عناصر آرایه به صورت ماتریسی در حالت Windows Application نمایش داد؟

    بستگی به شکل استفاده داره: با database یا بدون database
    فکر کنم کدی که نوشتم روش استفاده بدون database را به خوبی نشون بده.
    البته می تونی column ها رو توی properties تعریف کنی و از این کد برای اضافه کردن یک ردیف (Row) استفاده کنی.
    به طور مثال سه تا column با نام های name، Family،salary داری.

    string Aname="Navid";
    string AFamily="Nabavi";
    int Salary=500000;
    DataGridView1.Rows.Add(Aname,AFamily,ASalary);

    نوع داده ای که در این کنترل استفاده می کنی مهم نیست. چون DataGridView نتیجه ی تابع ()ToString رو نمایش می ده.

  5. #5

    نقل قول: چگونه میتوان عناصر آرایه به صورت ماتریسی در حالت Windows Application نمایش داد؟

    اگه یه ماتریس ساده داری وفقط میخوای نمایش بدی از textbox با خاصیت multiline استفاده کن.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •