نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: دستورات مودم

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    نجف آباد
    پست
    17

    دستورات مودم

    سلام
    کسی در مورد دستورات AT مودم اکسترنال اطلاعی داره؟
    من می خوام بدون نیاز به کامپیوتر و با یک میکرو با مودم ارتباط برقرار کنم و از طریق اون دیتا بفرستم، آیا با دستورات AT میشه اینکارو کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali.akhbary
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سايت برنامه نويس
    سن
    37
    پست
    303

    نقل قول: دستورات مودم

    بله. من این کار رو انجام دادم. باید دقیقا مثل hyoer terminal عمل کنید.

    یعنی اگه پشت سر دستور اونجا اینتر می زدید تا اون توی پورت کام نوشته بشه، این بار اون رو توی پورت کام print کنید و حالت خروجی مودم رو مثل ok و ... با scanf بخونید.

    البته scanf و printf مال codevision هست. تو bascom رو نمی دونم.

    اصلا از چه میکرویی و چه زبانی می خوای استفاده می کنی؟

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    نجف آباد
    پست
    17

    نقل قول: دستورات مودم

    ممنون از جوابتون
    من می خوام از AVR و codevision استفاده کنم، دستورات AT مودم رو می خوام، خود دستورات رو تقریبا دارم ولی جواب مدم رو بهشون نمی دونم!
    شما فایل کامل دستورات و جواب مودم و توضیحاتشو ندارین برام بذارین؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    نقل قول: دستورات مودم

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=116828

    البته باید با این دستورات کار کنید و خودتون ببینید که چه جواب هایی دریافت میشه، اینقدر هم که شما میخواهید حاضر و آماده نیست.

  5. #5

    نقل قول: دستورات مودم

    اقای اخباری عزیز
    من یه تکه کد برای ارسال نوشتم که اینجا می زارم

    عزیزان کسی می تونه تست کنه ببینه این درست هست یا نه؟ جواب می گیرید ؟

    ممنون می شم از همگی

    #include<mega32.h>
    #include<stdio.h>
    #include<delay.h>

    unsigned char str1[] = "AT+CMGF=0";
    unsigned char str2[] = "AT+CMGS=29";
    unsigned char str3[] = "079189390500410001000B819071077538F6000012F3F61C4 42FCFE920B3FCDD0685EDF210";

    void main(void)
    {
    UCSRA=0x00;
    UCSRB=0x18;
    UCSRC=0x86;
    UBRRH=0x00;
    UBRRL=0x19;

    PORTA.0 = 1;
    delay_ms(1500);
    PORTA.0 = 0;

    puts(str1);

    PORTA.1 = 1;
    delay_ms(2000);
    PORTA.1 = 0;

    puts(str2); //AT+CMGS=29
    putchar(0x0D);

    PORTA.0 = 1;
    delay_ms(1500);
    PORTA.0 = 0;

    delay_ms(3000);
    puts(str3); //Message in PDU format

    PORTA.1 = 1;
    delay_ms(2000);
    PORTA.1 = 0;

    putchar(0x1A); //Control-z
    putchar(0x0D);

    PORTA.0 = 1;

    }

  6. #6

    نقل قول: دستورات مودم

    نقل قول نوشته شده توسط sara22 مشاهده تاپیک
    ممنون از جوابتون
    من می خوام از AVR و codevision استفاده کنم، دستورات AT مودم رو می خوام، خود دستورات رو تقریبا دارم ولی جواب مدم رو بهشون نمی دونم!
    شما فایل کامل دستورات و جواب مودم و توضیحاتشو ندارین برام بذارین؟
    با چه مودمی دارین کار می کنید؟
    باید تنظیمات Baud را برای مودم درست تست کنید
    برای شروع اگر AT را ارسال کنید و Ok در یافت کنید موفق به ارتباط صحیح با مودم شده اید و سپس ادامه کار ..

    Farshad Nooranian


  7. #7

    نقل قول: دستورات مودم

    کسی جواب ما رو نمی ده؟

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    نجف آباد
    پست
    17

    نقل قول: دستورات مودم

    شنیدم که AVR خودش می تونه با پورت usb ارتباط برقرار کنه، می شه در مورد کتابخونش و دستوراتش یکم اطلاعات و راهنمایی بدین.
    من مودمم فقط پورت usb داره و ترجیحا میخوام از مبدل usb به سریال استفاده نکنم!!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ali.akhbary
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سايت برنامه نويس
    سن
    37
    پست
    303

    نقل قول: دستورات مودم

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_ap مشاهده تاپیک
    اقای اخباری عزیز
    من یه تکه کد برای ارسال نوشتم که اینجا می زارم

    عزیزان کسی می تونه تست کنه ببینه این درست هست یا نه؟ جواب می گیرید ؟

    ممنون می شم از همگی

    #include<mega32.h>
    #include<stdio.h>
    #include<delay.h>

    unsigned char str1[] = "AT+CMGF=0";
    unsigned char str2[] = "AT+CMGS=29";
    unsigned char str3[] = "079189390500410001000B819071077538F6000012F3F61C4 42FCFE920B3FCDD0685EDF210";

    void main(void)
    {
    UCSRA=0x00;
    UCSRB=0x18;
    UCSRC=0x86;
    UBRRH=0x00;
    UBRRL=0x19;
    PORTA.0 = 1;
    delay_ms(1500);
    PORTA.0 = 0;
    puts(str1);
    PORTA.1 = 1;
    delay_ms(2000);
    PORTA.1 = 0;
    puts(str2); //AT+CMGS=29
    putchar(0x0D);
    PORTA.0 = 1;
    delay_ms(1500);
    PORTA.0 = 0;
    delay_ms(3000);
    puts(str3); //Message in PDU format
    PORTA.1 = 1;
    delay_ms(2000);
    PORTA.1 = 0;
    putchar(0x1A); //Control-z
    putchar(0x0D);
    PORTA.0 = 1;

    }
    1. مودم هاي GSM از فرمت text پشتيباني مي كنند، چرا ازش استفاده نكردي؟!!!!!
    2. اول بايد دستور AT رو اجرا كنيد.
    .3 چرا خروجي ها رو با scanf و getchar نمي گيري؟!!!!!!!!!!!!!!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •