نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: استفاده از aspبدون استفاده از ajax

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار K.Mohammadreza
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    Question استفاده از aspبدون استفاده از ajax

    با سلام به دوستان برنامه نويس عزيز
    مشکل بزرگي برايم بوجود آمده است که شرح مختصر آن به شرح زير است.
    من با استفاده از دستورات ASP در زمان باز شدن صفحه فيلد کليد جدول که حاوي شماره قراردادها است را در يک ليست کشويي (OPTION) مي ريزم حالا ميخواهم بعد از لود شدن صفحه کاربر هر زمان که گزينه اي در اين ليست انتخاب کرد با توجه به انتخاب وي اطلاعات ديگر آن رکورد نظير نوع قرارداد ، تاريخ و ... در بقيه کنترلهاي متن قرار بگيريد يعني همزمان با تغيير کاربر در ليست کشويي بقيه اطلاعات رکورد نيز نشان داده شوند. و مشکل دوم کارم هم اين است که من در يک صفحه با استفاده فريم ها صفحه را به دو قسمت مساوي تقسيم کرده ام. در قسمت بالا اطلاعات را وارد مي کنيم و ذخير مي کنيم و در قسمت پايين ليست رکوردهاي ذخيره شده در جدول نشان داده مي شود که متاسفانه ميخواهم بعد از ذخيره اطلاعات ليست همزمان تغييرات را نشان دهد که نشان نمي دهد و اگر دکمه REFRESH را کليک کنم رکورد تکراري ذخيره مي شود ولي من ميخواهم با کليک روي دکمه SUBMIT هم اطلاعات ذخيره شوند و هم ليست موجود در فريم پايين صفحه آپديت شود و رکورد ذخيره شده را نشان دهد.

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار K.Mohammadreza
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: استفاده از aspبدون استفاده از ajax

    کسي جوابي نداره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار K.Mohammadreza
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: استفاده از aspبدون استفاده از ajax

    بازم کسي جوابي نداره پس کجاييند برنامه نويسان

  4. #4
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: استفاده از aspبدون استفاده از ajax

    سوالتون مربوط به جاوا و تکنولوژی ای جکس هست.
    لطفا اون رو در انجمن css html بیان کنید.
    بخواب، پرواز کن، بیارام،
    دریا نیز می‌میرد.
    ~ لورکا

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار K.Mohammadreza
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: استفاده از aspبدون استفاده از ajax

    بازم خدا را شکر که يک نفر يه چيزي نوشت
    سوالم مربوط به asp است نه ديگر تکنولوژي ها اگر به سوال خوب دقت کنيد نوشتم "استفاده از aspبدون استفاده از ajax "

  6. #6
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: استفاده از aspبدون استفاده از ajax

    ولی اگه میخواین نیمه دوم صفحه آپدیت بشه باید از ای جکس استفاده کنید
    بخواب، پرواز کن، بیارام،
    دریا نیز می‌میرد.
    ~ لورکا

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار K.Mohammadreza
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: استفاده از aspبدون استفاده از ajax

    نميتونم از اي جکس استفاده کنم يعدشم تا قبل از اينکه اين تکنولوژي کشف بشه براي مشکلاتي مثل مشکل من راه حلي وجود نداشته؟؟؟؟؟؟؟

  8. #8
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: استفاده از aspبدون استفاده از ajax

    اون رو دیگه نمیدونم.
    ولی سوالتون رو اونجا مطرح کنید.
    ضرری نداره.
    بخواب، پرواز کن، بیارام،
    دریا نیز می‌میرد.
    ~ لورکا

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار K.Mohammadreza
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: استفاده از aspبدون استفاده از ajax

    وقتي نبايست از اونها استفاده کنم براي چي بايد سوالمو مطرح کنم اونجا هم جواب ميدن در اين قسمت مطرح کنم

  10. #10
    مدیر بخش آواتار aryaei2000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    جزیره بی آفتاب
    پست
    633

    نقل قول: استفاده از aspبدون استفاده از ajax

    خوب کدتون رو بزارید بینم میتونم کاری کنم یا نه.
    بخواب، پرواز کن، بیارام،
    دریا نیز می‌میرد.
    ~ لورکا

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار K.Mohammadreza
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: استفاده از aspبدون استفاده از ajax

    مطمئنم که کد نيميتونه کاري بکنه شما بايد به سوال من خوب توجه کنيد من ميخوام با تغيير در کامبوباکس همزمان با تغيير در کامبو باکس يکسري اطلاعات از ديتابيس خوانده شوند و در بقيه فيلدها نوشته بشن؟

    <%
    Option Explicit
    if Session("LoggedIn") <> "yes" then
    Session("Message") = "نام کاربري و رمز عبور را وارد کنيد در صورت صحيح بودن وارد سيستم مي شويد."
    Response.Redirect "login.asp"
    end if
    Sub DrawPage()
    %>
    <HTML>
    <HEAD>
    <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=utf-8">
    <BASE TARGET="_parent">
    <LINK REL=STYLESHEET TYPE="text/css" HREF="./style.css">
    <STYLE>
    </STYLE>
    <script LANGUAGE="VBSCRIPT">
    Sub Canc()
    self.location.href="./start.asp"
    end sub
    </script>
    </HEAD>
    <BODY BGCOLOR="#003366" dir=rtl>
    <form NAME=frmMotagazi action="motagazi.asp" target=mainFrame method="post">
    <Font face="tahoma">
    <table border=0 cellspacing=0 cellpadding=0 width="100%" height="47">
    <TR>
    <TD HEIGHT=67 Colspan=10>
    <center>
    <font face = "Tahoma" color="#AF00ff" size = 5>
    <b>تقاضاي رهن و اجاره</b>
    </font>
    </center>
    </TD>
    </TR>
    <tr>
    <td width="12%" height="36">
    <FONT COLOR="Lime"> کد متقاضي : </font>
    </td>
    <td width="19%" height="36">
    <input type="text" name="txtMCode" value="<%
    Dim MCode
    Dim DB
    Set DB = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    DB.Open ("Provider=SQLOLEDB;Data Source=(local);Initial Catalog=Amlak;User ID=SA;Password=;")
    MCode = 111000

    Dim RS
    Set RS = Server.CreateObject ("ADODB.Recordset")
    RS.Open "SELECT COUNT(*) FROM Motagazi", DB
    MCode = MCode + rs.Fields(0)
    Rs.Close
    RS.Open "SELECT COUNT(*) FROM Garardad", DB
    MCode = MCode + rs.Fields(0)

    response.write MCode
    %>" maxlength="10" SIZE=10>
    </td>
    <td width="14%" colspan=2 height="36">
    <FONT COLOR="Lime"> کد سپرده : </font>
    </td>
    <td width="23%" colspan=3 height="36">
    <%
    Set DB = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    DB.Open ("Provider=SQLOLEDB;Data Source=(local);Initial Catalog=Amlak;User ID=SA;Password=;")
    Set RS = Server.CreateObject ("ADODB.Recordset")
    RS.Open "SELECT SCode FROM Sepordeh WHERE SType = 'رهن و اجاره' AND Wm IS NULL", DB
    If NOT (RS.EOF And RS.BOF) Then
    RS.MoveFirst
    Response.Write "<select name=""txtSCode"" value="
    Response.Write RS.Fields(0)
    Response.Write ">"
    While Not RS.EOF
    Response.Write "<option value="
    Response.Write RS.Fields(0)
    Response.Write ">"
    Response.Write RS.Fields(0)
    Response.Write "&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;& nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nb sp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;"
    Response.Write"</option>"
    RS.MoveNext
    Wend
    Else
    Response.Write "<select name=""txtSCode"" value="""" "">"
    Response.Write "<option value=""""></option>"
    End If
    %>
    <INPUT TYPE="BUTTON" NAME=add VALUE="...">
    </td>
    <td width="10%" colspan=2 height="36">
    <FONT COLOR="Lime"> نوع ملک : </font>
    </td>
    <td width="20%" height="36">
    <input type="text" name="txtTMelk" value="" maxlength="10">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="13%" height="36">
    <FONT COLOR="Lime"> کاربري : </font>
    </td>
    <td width="22%" colspan=2 height="36">
    <input type="text" name="txtKarbari" value="" maxlength="10">
    </td>
    <td width="25%" colspan=4 height="36">
    <FONT COLOR="Lime"> نام و نام خانوادگي متقاضي : </font>
    </td>
    <td width="38%" colspan=3 height="36">
    <input type="text" name="txtNFMotagazi" maxlength="50" SIZE=32>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="13%" height="36">
    <FONT COLOR="Lime"> آدرس : </font>
    </td>
    <td width="56%" colspan=5 height="36">
    <input type="text" name="txtAddress" maxlength="100" SIZE=60>
    </td>
    <td width="7%" colspan=2 height="36">
    <FONT COLOR="Lime"> تلفن : </font>
    </td>
    <td width="24%" colspan=2 height="36">
    <input type="text" name="txtTelephone" value="" maxlength="11" SIZE=26>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="100%" colspan=10 height="36">
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="100%" colspan=10 height="50">
    <center>
    <input type="submit" name="cmdSave" value="ذخيره اطلاعات">
    <input type="button" name="cmdCancel" value="صرف نظر" onclick="Canc()">
    </center>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </font>
    </form>
    <SCRIPT LANGUAGE=VBSCRIPT>
    Sub add_Onclick()
    Set EN = DOCUMENT.frmMotagazi
    EN.txtTMelk.VALUE = "<%
    Set DB = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    DB.Open ("Provider=SQLOLEDB;Data Source=(local);Initial Catalog=Amlak;User ID=SA;Password=;")
    Set RS = Server.CreateObject ("ADODB.Recordset")
    RS.Open "SELECT Vazeiat FROM Sepordeh WHERE SCode='"& request("txtSCode")&"'", DB
    If NOT (RS.EOF And RS.BOF) Then
    RS.MoveFirst
    dim x
    x = RS.Fields(0)
    Response.Write (x)
    END IF
    %>"
    EN.txtKarbari.VALUE ="<%
    Set DB = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    DB.Open ("Provider=SQLOLEDB;Data Source=(local);Initial Catalog=Amlak;User ID=SA;Password=;")
    Set RS = Server.CreateObject ("ADODB.Recordset")
    RS.Open "SELECT Karbari FROM Sepordeh WHERE SCode='"& request("txtSCode")&"'", DB
    If NOT (RS.EOF And RS.BOF) Then
    RS.MoveFirst
    x = RS.Fields(0)
    Response.Write (x)
    END IF
    %>"
    end sub
    </script>
    </body>
    </html>
    <%
    End Sub
    Call DrawPage()
    %>

  12. #12

    نقل قول: استفاده از aspبدون استفاده از ajax

    سلام.
    میتونی دیتا سورست رو توی page Upload مجدد پر کنی.
    Gridview1.Datasource=null;
    GridView1.Datasource=ds.Tables[0];

  13. #13

    نقل قول: استفاده از aspبدون استفاده از ajax

    میتونی از روش hidden frame و یا از روش hidden iframe استفاده کنی. همون کار آژاکس رو انجام میده ولی بدون استفاده از تکنیک آژاکس.
    مشکلت کامل حل میشه.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار K.Mohammadreza
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: استفاده از aspبدون استفاده از ajax

    لطفا اگه ممکنه کد يا نمونه برنامه بگذاريد چون من دلفي کار ميکنم و اين اولين تجربه asp منه

  15. #15

    نقل قول: استفاده از aspبدون استفاده از ajax

    اینقدرا هم مشکل نیست.
    کافیه که یه frame دیگه به صفحه ات اضافه کنی با طول و عرض 0 . بعد target فرمی که میخوای ارسال بشه رو برابر نام این فریم قرار بدی.
    حالا باید با کد جاوا اسکریپت توی فریم جدید اطالاعات بازیابی شده رو به فریم اصلی برگردونی.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار K.Mohammadreza
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: استفاده از aspبدون استفاده از ajax

    با تشکر از دوستان گرامي که لطف کردند و جواب داذند
    اما مشکل من اينجاست که نميدونم چگونه با استفاده از جلوا اسکريپت به متغييرهاي asp دستابي داشته باشم اگه لطف کنيد و. يک سمپل ساده قرار بديد ممنون ميشم.
    باز هم بابت زحماتتون ممنون

  17. #17

    نقل قول: استفاده از aspبدون استفاده از ajax

    نقل قول نوشته شده توسط K.Mohammadreza مشاهده تاپیک
    با تشکر از دوستان گرامي که لطف کردند و جواب داذند
    اما مشکل من اينجاست که نميدونم چگونه با استفاده از جلوا اسکريپت به متغييرهاي asp دستابي داشته باشم اگه لطف کنيد و. يک سمپل ساده قرار بديد ممنون ميشم.
    باز هم بابت زحماتتون ممنون
    معنی این کار که میخواین انجام بدین ajax هست! حالا شما هرچی دوست دارین صداش کنین! فرقی نمیکنه که از XMLHttpRequest استفاده بشه یا hidden iframe یا اصلا hidden frame یا هرچیز دیگه. ajax یعنی اینکه با جاوااسکریپت از سرور اطلاعات بگیرید و توی صفحه نمایش بدین!

    برای حل مشکلتون هم یک صفحه درست کنید که با استفاده از querystring پارامتر بگیره و جواب رو بده. بعدش تو صفحه با XMLHttpRequest اون رو بخونید و مقادیرش رو استفاده کنید.
    به نظر من بهتره برای قسمت جاوااسکریپتش هم از فریمورک های آماده (مثل jQuery) استفاده کنید که کارتون خیلی راحت میشه. در اینصورت این میتونه کمک کنه: http://docs.jquery.com/Ajax/jQuery.get

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار K.Mohammadreza
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: استفاده از aspبدون استفاده از ajax

    نقل قول نوشته شده توسط Exception مشاهده تاپیک
    معنی این کار که میخواین انجام بدین ajax هست! حالا شما هرچی دوست دارین صداش کنین! فرقی نمیکنه که از XMLHttpRequest استفاده بشه یا hidden iframe یا اصلا hidden frame یا هرچیز دیگه. ajax یعنی اینکه با جاوااسکریپت از سرور اطلاعات بگیرید و توی صفحه نمایش بدین!
    خب مشکل اگر به حاي معرفي فريم ورک يک مرجع خوب براي کار با Ajax & Asp معرفي کنيد که ممنون ميشم (کتاب آموزشي باشه و asp ش هم کلاسيک باشه نه دات نت)
    مراجع زيادي براي php وجود داره ولي مرجعي که asp و ajax را توضيح داده باشه و مثال کافي هم داشته باشه پيدا نکردم. اگر اين چنين منبعي معرفي کنيد ممنون مي شوم

  19. #19

    نقل قول: استفاده از aspبدون استفاده از ajax

    نقل قول نوشته شده توسط K.Mohammadreza مشاهده تاپیک
    خب مشکل اگر به حاي معرفي فريم ورک يک مرجع خوب براي کار با Ajax & Asp معرفي کنيد که ممنون ميشم (کتاب آموزشي باشه و asp ش هم کلاسيک باشه نه دات نت)
    مراجع زيادي براي php وجود داره ولي مرجعي که asp و ajax را توضيح داده باشه و مثال کافي هم داشته باشه پيدا نکردم. اگر اين چنين منبعي معرفي کنيد ممنون مي شوم
    شما بقیه جواب من رو خوندین؟
    برای حل مشکلتون هم یک صفحه درست کنید که با استفاده از querystring پارامتر بگیره و جواب رو بده. بعدش تو صفحه با XMLHttpRequest اون رو بخونید و مقادیرش رو استفاده کنید.
    به نظر من بهتره برای قسمت جاوااسکریپتش هم از فریمورک های آماده (مثل jQuery) استفاده کنید که کارتون خیلی راحت میشه. در اینصورت این میتونه کمک کنه: http://docs.jquery.com/Ajax/jQuery.get
    الان مشکلتون کجاست؟ تو قسمت طراحی صفحه یا تو قسمت گرفتن اطلاعات با جاوااسکریپت؟ اون استفاده از jQuery هم فقط برای راحتتر شدن کارتون گفتم. والا یک فراخوانی XMLHttpRequest ساده نیاز به هیچ چیز خاصی نداره و مثالش هم فراوونه: http://lmgtfy.com/?q=classic+asp+ajax+examples

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار K.Mohammadreza
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: استفاده از aspبدون استفاده از ajax

    با سلام
    من کاملاً گيج شدم.
    من فقط ميخوام بتونم همزمان با تغيير ايتم هاي يک کامبو باکس در صفحه وب اطلاعات ديگري با توجه به گزينه انتخاب شده توسط کاربر از بانک اطلاعاتي خونده بشند و در ديگر فيلدهاي روي فرم نوشته بشن.!!!!! و همزمان با ثبت اطلاعات در جدول نتايج در جدول پايين صفحه نشان داده بشند که کاربر مطمئن بشه اطلاعاتش ثبت شدن!!!!!
    وسلام دست همتون هم درد نکنه که جواب ميدن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •