نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اندیس دادن

  1. #1

    اندیس دادن به گریدویو

    سلام
    توی فرمم چند تا گریدویو دارم که اسماشون اینجوریه
    grd1,grd2,grd3,....
    اگر بخوام توی قسمت کدنویسی با یک حلقه گریدویوها رو صدا بزنم و برای آن یک اندیس اختصاص بدم باید چی کار کنم؟
    (i=0 ;i<5; i++)for
    grd i=
    آخرین ویرایش به وسیله pbiuki630 : یک شنبه 08 شهریور 1388 در 12:55 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    884

    نقل قول: اندیس دادن

    سلام

    مثلا اگر gid1 , ... از نوع DataGridView باشند آنگاه یک راه حل این است :
    for (int i = 1; i < 5; i++)
    {
    DataGridView grd = (DataGridView)this.Controls["grd" + i.ToString()];
    // Do anything ...
    }


    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: اندیس دادن

    نقل قول نوشته شده توسط SMRAH1 مشاهده تاپیک
    سلام

    مثلا اگر gid1 , ... از نوع DataGridView باشند آنگاه یک راه حل این است :
    for (int i = 1; i < 5; i++)
    {
    DataGridView grd = (DataGridView)this.Controls["grd" + i.ToString()];
    // Do anything ...
    }


    موفق باشید

    خوب الان تو این مقدار دهی error میده
    grd .AutoGenerateColumns =
    true;
    grd.DataSource = ds1;
    grd.DataMember =
    "Tbprogram";
    الان میخوام بنویسم grd 1 مقدارش این باشه در ضمن تعداد گرید ویو هامم معلومه
    ممنون


  4. #4

    نقل قول: اندیس دادن

    نقل قول نوشته شده توسط pbiuki630 مشاهده تاپیک
    خوب الان تو این مقدار دهی error میده

    grd .AutoGenerateColumns =
    true;

    grd.DataSource = ds1;
    grd.DataMember = "Tbprogram";
    الان میخوام بنویسم grd 1 مقدارش این باشه در ضمن تعداد گرید ویو هامم معلومه
    ممنون

    ممنون از لطفتون درست شد

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •