نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: پیدا کردن راهی برای اینکه کدهای داخل textbox اجرا نشه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار toopak
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    192.168.1.1
    پست
    215

    Post پیدا کردن راهی برای اینکه کدهای داخل textbox اجرا نشه

    سلام به همگی
    امروز میخواستم محتوای یک تکس باکس رو توی بانک ذخیره کنم،ولی متاسفانه در کمال تعجب به یک error رسیدم
    محتوای textbox یک سری کد های vb‎.Net توش بود و وقتی خواستم توی بانک بریزم ارور syntax داد
    فرض کنید بخوایم این کد رو ذخیره کنیم

    Class SingletonClass
    NotInheritable

    ' Static members are lazily initialized.
    ' ‎.Net guarantees thread safety for static initialization
    Private Shared ReadOnly instance As SingletonClass = New SingletonClass()

    ' Note: constructor is private.
    Private Sub New()

    End Sub

    Public Shared Function GetInstance() As SingletonClass
    Return instance


    اما موقع ذخیره vb‎.Net سعی میکنه که این ها رو اجرا کنه
    چه پیشنهادی دارید شما؟

    من اومد اول همه ' قرار دادم که شاید فک کنه comment،و اجراشون نکنه،ولی اثری نداشت
    خلاصه دستم به دامنتون ،کمک کنید به یه نتیجه ای برسیم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار toopak
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    192.168.1.1
    پست
    215

    نقل قول: پیدا کردن راهی برای اینکه کدهای داخل textbox اجرا نشه

    یکی پیدا نمیشه به داد من برسه؟

  3. #3
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    نقل قول: پیدا کردن راهی برای اینکه کدهای داخل textbox اجرا نشه

    از پارامتر استفاده کن.

  4. #4

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار toopak
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    192.168.1.1
    پست
    215

    نقل قول: پیدا کردن راهی برای اینکه کدهای داخل textbox اجرا نشه

    نقل قول نوشته شده توسط majid325 مشاهده تاپیک
    از پارامتر استفاده کن.
    میشه واضح تر توضیح بدید؟




    نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
    یک راه اینه که این string هارو به صورت base64 در db ذخیره کنی.

    Convert.ToBase64String


    موقع خوندن از db :

    Convert.FromBase64String
    این راهی که شما میگید برای string جواب نمیده
    کلا string کانورت نمیشه

    کمک کنید دوستان

  6. #6

    نقل قول: پیدا کردن راهی برای اینکه کدهای داخل textbox اجرا نشه

    میشه اون تکه کدت رو که باهاش توی بانک ذخیره میکنی رو یزاری؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار toopak
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    192.168.1.1
    پست
    215

    نقل قول: پیدا کردن راهی برای اینکه کدهای داخل textbox اجرا نشه

    بله حتما، بفرمایید:

    Dim inssql As String
    Dim cmdsql As New OleDbCommand
    inssql = "INSERT INTO tblcode(name,code)VALUES('" & TextBox1.Text & "', '" & TextBox2.Text & "' )"
    cmdsql.Connection = con
    cmdsql.CommandText = inssql
    con.Open()
    cmdsql.ExecuteNonQuery()
    con.Close()

  8. #8

    نقل قول: پیدا کردن راهی برای اینکه کدهای داخل textbox اجرا نشه

    مشکل کار شما در common هاست یعنی " ' " . و باید اونها رو حذف کنی .

  9. #9
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    نقل قول: پیدا کردن راهی برای اینکه کدهای داخل textbox اجرا نشه

    نقل قول نوشته شده توسط bermooda مشاهده تاپیک
    یک راه اینه که این string هارو به صورت base64 در db ذخیره کنی.

    Convert.ToBase64String


    موقع خوندن از db :

    Convert.FromBase64String
    این متد های که معرفی کردین یک Arry Byte رو با string تبدیل میکنند.

    میشه واضح تر توضیح بدید؟
    OleDbParameter

    احتمالا به دلیل وجود کاراکتر های نا مناسب (مثل تک کوتیشن) و در نتیجه ایجاد یک رشته sql نا معتبر و خطا ایجاد میشه.

    برای تست این موضوع هم میتونی در نمنه کدی که در پست اول گزاشتی تک کوتیشن ها رو حذف کنی (واگه کارکتر sql ای دیگه هم هست) و دوباره عمل ثبت رو تست کنی.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار toopak
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    192.168.1.1
    پست
    215

    نقل قول: پیدا کردن راهی برای اینکه کدهای داخل textbox اجرا نشه

    نقل قول نوشته شده توسط sa_ghaznavi مشاهده تاپیک
    مشکل کار شما در common هاست یعنی " ' " . و باید اونها رو حذف کنی .
    نه،اونها رو هم پاک کردم کد زیر رو گذاشتم ولی باز هم خطا میده
    Class SingletonClass
    NotInheritable

    Static members are lazily initialized.
    ‎‎Net guarantees thread safety for static initialization
    Private Shared ReadOnly instance As SingletonClass New SingletonClass

    Noteconstructor is private
    Private Sub New

    End Sub

    Public Shared Function GetInstance As SingletonClass
    Return instance
    نقل قول نوشته شده توسط majid325 مشاهده تاپیک
    این متد های که معرفی کردین یک Arry Byte رو با string تبدیل میکنند.


    OleDbParameter

    احتمالا به دلیل وجود کاراکتر های نا مناسب (مثل تک کوتیشن) و در نتیجه ایجاد یک رشته sql نا معتبر و خطا ایجاد میشه.

    برای تست این موضوع هم میتونی در نمنه کدی که در پست اول گزاشتی تک کوتیشن ها رو حذف کنی (واگه کارکتر sql ای دیگه هم هست) و دوباره عمل ثبت رو تست کنی.
    آهان منظورتون اون پارامترها بود؟
    اون تک کوتیشن ها رو هم پاک کردم ولی بازم ایراد میگیره

    اگر کد کنم فک کنم جواب بده،ولی کد اینکریپت ندارم
    آخرین ویرایش به وسیله toopak : سه شنبه 10 شهریور 1388 در 17:33 عصر

  11. #11

    نقل قول: پیدا کردن راهی برای اینکه کدهای داخل textbox اجرا نشه

    پارامتر هم ایمن تره هم اینکه راحت تره بهتره همیشه از اون استفاده کن در بانک

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار toopak
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    192.168.1.1
    پست
    215

    نقل قول: پیدا کردن راهی برای اینکه کدهای داخل textbox اجرا نشه

    از همه کسایی که کمک کردن ممنون
    بالاخره مجبور شدم با encrypt کردن تو بانک ذخیره کنم و موقع نمایش هم decrypt کنم
    البته هنوز دلم میخواد ببینم آیا راه دیگه ای هم هست یا نه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •