نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ExecuteScalar()

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار amin_mehranfar2000
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    کره زمین
    سن
    37
    پست
    76

    Question ExecuteScalar()

    سلام دوستان چرا برای ریختن اطلاعات در پارامترها چرا باید از دستور
    ExecuteScalar() استفاده کنیم؟اصولان وظیفه
    ExecuteScalar() چیست؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار amin_mehranfar2000
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    کره زمین
    سن
    37
    پست
    76

    نقل قول: ExecuteScalar()

    با یک مثال توضیح میدهید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: ExecuteScalar()

    سلام
    در برخی موارد بازگرداندن یک نتیجه منفرد از یک دستور SQL ضروری است نظیر شمارش رکورد های موجود در یک جدول معین (مثال زیر):
     
    String select_comm="Select Count(*) from Table";
    SqlConnection my_connection=new SqlConnection(Source);
    SqlCommand my_comm=new SqlCommand(select_comm,my_connection);
    object o=null;
    my_connection.Open();
    o=my_comm.ExecuteScalar();
    my_connection.Close();
    if(o!=null)
    MessageBox.Show(o.ToString());


    زمانی از این دستور استفاده می شود که Query ما قرار است فقط یک ستون را به عنوان جواب برگرداند.
    اگر آن شرط خالف با Null را رعایت نکنید در زمانی که Query جوابی را بر نگرداند برنامه اجرا نخواهد شد.
    امیدوارم بدردت بخوره

  4. #4

    نقل قول: ExecuteScalar()

    برای توابع غول آسا استفاده می شود چون در سی شارپ نمی توان از execute nonquery استفاده کرد مانند بزرگشترین مقدار یا مثلا جمع یک ستون

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار amin_mehranfar2000
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    کره زمین
    سن
    37
    پست
    76

    نقل قول: ExecuteScalar()

    چرا از
    ExecuteScalar() استفاده نکنیم
    ExecuteNonQuery() ارور می گیرد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •