نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دسترسی به query string توی جاوا اسکریپت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali.akhbary
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سايت برنامه نويس
    سن
    37
    پست
    303

    Talking دسترسی به query string توی جاوا اسکریپت

    سلام.

    چطوری میشه توی جاوا اسکریپت به مقادیر query string دسترسی پیدا کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: دسترسی به query string توی جاوا اسکریپت

    سلام.

    فکر می کنم این موضوع تکراری هست، ولی نمی دونم چرا هرچی جستجو می کنم چیزی پیدا نمی کنم!
    با استفاده از کد زیر شما می تونید به کوئری استرینگها دسترسی داشته باشید، و با location.hash مقادیر و ... رو تغییر بدید:
    window.location.search.substring(1);

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به query string توی جاوا اسکریپت

    با تشکر از پاسخ دوست عزیز ...
    اگر شما از ASP‎‎‎.Net استفاده میکنید ... ... راه آسانتری هم برای این کار هست ( توجه داشته باشید که تابعی که "Amin eHelp" گفتن تمام query string رو میده ... )


    <script type="text/javascript">
    function sample()
    {
    var q_id = <%= Request.QueryString["id"] %> ;
    alert(q_id);
    }
    </script>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali.akhbary
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    سايت برنامه نويس
    سن
    37
    پست
    303

    Wink نقل قول: دسترسی به query string توی جاوا اسکریپت

    کاملش رو اینجا پیدا کردم.


    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=166720

  5. #5

    نقل قول: دسترسی به query string توی جاوا اسکریپت

    روش بسیار آسون و کوتاه این مساله رو در اینجا بخوانید:
    http://Goldenpearl.ir/post/24

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •