نمایش نتایج 1 تا 36 از 36

نام تاپیک: skin از اول تا آخر

  1. #1

    Post skin از اول تا آخر

    سلام
    من چیزی در مورد skin نمیدونم میشه راهنماییم کنید
    چطوری ایجاد میشه.
    چطوری میشه به برنامه اضافش کرد.
    ...و همه چیز در مورد آن.
    دوستان اگه اطلاعاتی در اینمورد میدونن لطفا کمکم کنند
    .
    .
    تو سایت سرچ زدم اطلاعات زیادی بود ولی کامل نیست

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    Cool نقل قول: skin از اول تا آخر

    میتونی از ocx یا همون activex استفاده کنی
    این ocx رو روی فرم قرار بده تا اسکین فرم تغییر کنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali-software
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    هرجا کامپیوتر باشد
    پست
    227

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    سلام.اسکین پوسته ی نرم افزار هست مثل مدیا پلیر که اسکین های مختلفی داره.می تونی به وسیله ی اکتیواس یا فایل هایی با پسوند skn رو به نرم افزارت اضافه کنی.

  4. #4

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    ممنون بچه ها
    من skin نمیخوام . کار کردن باهاشون رو بلد نیستم
    مثلا کاربر چطوری میتونه اونرو در هنگام اجرای برنامه تغییر بده؟
    یا کدی رو که تو قسمت Form_Initialize مینویسم چی هستش؟
    چطوری active میشه و....

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    یا کدی رو که تو قسمت Form_Initialize مینویسم چی هستش؟
    مربوط به Load اسكين شما ميشه .
    مثلا کاربر چطوری میتونه اونرو در هنگام اجرای برنامه تغییر بده؟

    خيلي سادست ، مثلا اگر شما از يك ابزار SkinCrafter ميدونيد كه ميشه به راحتي آدرس داد تا اسكين دوباره اعمال بشه.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار shahzadeh_jadid
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    32

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    میشه یه نمونه بذارین
    فرض کنیم لیست تمامی skin ها توی combo باشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    Thumbs up نقل قول: skin از اول تا آخر

    نقل قول نوشته شده توسط adib202 مشاهده تاپیک
    میتونی از ocx یا همون activex استفاده کنی
    این ocx رو روی فرم قرار بده تا اسکین فرم تغییر کنه
    این ocx خودش توی هر فرمی قابلیت تغییر پوسته رو هم داره.

  8. #8

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    ببین من میخوام از skin های دیگه استفاده کنم با پسوند skf یا skn

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    بايد از SkinCrafter استفاده كنيد . خودش تا دلتون بخاد Sample داره .

  10. #10

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    ممنون از راهنماییتون
    من فقط میخوام چگونگی استفاده از آنها رو تو فرمم بدونم

  11. #11

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    نقل قول نوشته شده توسط amir_en مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنماییتون
    من فقط میخوام چگونگی استفاده از آنها رو تو فرمم بدونم

    اول فايل dll مربوط به skincraffer از Refrences مياريد و سپس کد زير


    Private skin As New SKINCRAFTERLib.SCSkin2
    Private Sub Form_Initialize()

    skin.InitLicenKeys "SKINCRAFTER", "SKINCRAFTER.COM", "support@skincrafter.com", "DEMOSKINCRAFTERLICENCE"
    skin.DefineLanguage 2
    skin.InitDecoration 1

    End Sub

    Private Sub Form_Load()
    skin.LoadSkinFromFile App.Path & "\Skin\vista_style.skf"
    skin.ApplySkin
    End Sub

    که بجای vistya_slye ميتونيد skin های ديگه قرار بديد

  12. #12

    Exclamation نقل قول: skin از اول تا آخر

    نقل قول نوشته شده توسط saman9999 مشاهده تاپیک
    اول فايل dll مربوط به skincraffer از Refrences مياريد و سپس کد زير


    Private skin As New SKINCRAFTERLib.SCSkin2
    Private Sub Form_Initialize()

    skin.InitLicenKeys "SKINCRAFTER", "SKINCRAFTER.COM", "support@skincrafter.com", "DEMOSKINCRAFTERLICENCE"
    skin.DefineLanguage 2
    skin.InitDecoration 1

    End Sub

    Private Sub Form_Load()
    skin.LoadSkinFromFile App.Path & "\Skin\vista_style.skf"
    skin.ApplySkin
    End Sub

    که بجای vistya_slye ميتونيد skin های ديگه قرار بديد


    به خط اول Form_Initialize گیر میده
    مشکل کجاست؟

  13. #13

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    نقل قول نوشته شده توسط amir_en مشاهده تاپیک
    به خط اول Form_Initialize گیر میده
    مشکل کجاست؟

    dll مربوط به سکين از refrensec از قسمت browse لود کنيد

  14. #14

    Post نقل قول: skin از اول تا آخر

    نقل قول نوشته شده توسط saman9999 مشاهده تاپیک
    dll مربوط به سکين از refrensec از قسمت browse لود کنيد

    این کارها انجام شد
    ولی فایده نداشت
    یکی کمک کنه....

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    دوست عزیز مشکل از dll مورد استفادت هست !

    از Dll زیر استفاده کن . اگه یک بار رجیستر بشه مشکلی نخواهد داشت .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    ممنون از کمکتون
    میشه کاری کرد که کاربر بتونه از طریق کادر open....comon dialog یه skin دلخواه برای برنامه انتخاب کنه
    تو نوشتن کدش مشکل دارم

  17. #17

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    یکی کمک کنه plz
    چطپری میتونم از طریق کادر open ، اسکین رو اعمال کنم

  18. #18

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    نقل قول نوشته شده توسط amir_en مشاهده تاپیک
    یکی کمک کنه plz
    چطپری میتونم از طریق کادر open ، اسکین رو اعمال کنم
    از اون طريق نميادونم اما از کمبو باکس ميدونم اگه خواستی بگو

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    ممنون از کمکتون
    میشه کاری کرد که کاربر بتونه از طریق کادر open....comon dialog یه skin دلخواه برای برنامه انتخاب کنه
    تو نوشتن کدش مشکل دارم
    سلام دوست عزیز .

    چرا نمیشه .

    واست نوشتمش و پروژه رو ضمیمه کردم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #20

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    وقتی فایل اسکین رو لود میکنم ابزار line رو نمایش نمیده
    کسی این ابزار رو داره

  21. #21

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    راستی این label که ضمیمه شده به بانک اطلاعاتی وصل نمیشه
    کسی label نداره که تمام این خصوصیات رو داشته باشه(هم به بانک اطلاعاتی وصل بشه هم موقع لود اسکین اونرو نمایش بده)

  22. #22

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    سلام شما براي تغيير و اعمال اسكين بايد در form_load اين كد رو وارد كنيد ا اسكين اكتيو بشه
    skin1.ApplySkin Me.hwnd


    خوب الان با يك تغيير كوچولو مي توني كاري بكني كه كاربر خودش اسكين رو عوض بكنه
    براي راهنمايي هم اينو بگم كه مثلا تو يه فولدر پر اسكين داري(*.skn) ميتوني با استفاده از يه حلقه كاري كني كه با هر بار كليك روي يه كامند اسكين فورم عوض بشه براي راحتي كارت هم مي توني اسم فايل اسكين هاتو هم از شماره 1 بدي تا مثلا 6 بعد با شمارنده اي كه ميزاري با هر بار كليك كاربر اسكين عوض مي شه به همين راحتي
    يكم روش فكر كن اگه بلد نشدي بگو تا برات سورسشو بزارم

  23. #23

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    نقل قول نوشته شده توسط djmohammad مشاهده تاپیک
    سلام شما براي تغيير و اعمال اسكين بايد در form_load اين كد رو وارد كنيد ا اسكين اكتيو بشه
    skin1.ApplySkin Me.hwnd


    خوب الان با يك تغيير كوچولو مي توني كاري بكني كه كاربر خودش اسكين رو عوض بكنه
    براي راهنمايي هم اينو بگم كه مثلا تو يه فولدر پر اسكين داري(*.skn) ميتوني با استفاده از يه حلقه كاري كني كه با هر بار كليك روي يه كامند اسكين فورم عوض بشه براي راحتي كارت هم مي توني اسم فايل اسكين هاتو هم از شماره 1 بدي تا مثلا 6 بعد با شمارنده اي كه ميزاري با هر بار كليك كاربر اسكين عوض مي شه به همين راحتي
    يكم روش فكر كن اگه بلد نشدي بگو تا برات سورسشو بزارم
    اين روش که گفتيد ماله activeskin الان اينجا فکر کنم در مورد skincraffer بحث ميشه

  24. #24

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    ممنون از لطفتون ولی من مشکلم حل شده
    فقط تنها ایرادی دارم اینه که من مثلا یه اسکین دلخواه به برنامه اضافه کردم
    حالا میخوام کاری کنم که اگه من برنامه رو بستم دوباره اجرا کردم همون اسکین اجرا بشه
    میشه کمک کنید کدشو بنویسم

  25. #25

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    نقل قول نوشته شده توسط amir_en مشاهده تاپیک
    ممنون از لطفتون ولی من مشکلم حل شده
    فقط تنها ایرادی دارم اینه که من مثلا یه اسکین دلخواه به برنامه اضافه کردم
    حالا میخوام کاری کنم که اگه من برنامه رو بستم دوباره اجرا کردم همون اسکین اجرا بشه
    میشه کمک کنید کدشو بنویسم
    خوب شما هر دفعه که برنامرو run کنيد اجرا ميشه ديگه

  26. #26

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    اجرا نمیشه
    امتحان کردم

  27. #27

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    نقل قول نوشته شده توسط amir_en مشاهده تاپیک
    اجرا نمیشه
    امتحان کردم
    شما پوروژرو save کنيد دورست ميشه نميفهمم مشکلتون کجاست

  28. #28

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    من مشکلم رو با SaveSetting و getSetting حل کردم
    ممنون

  29. #29

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    سلام
    من با SkinCrafter مشکل دارم
    من ازش تو vb6 استفاده می کنم اما وقتی تکس بوکس رو در حالت تایپ از راست قرار می دم .تکس بوکس مشکل دار می شه
    اگه کسی می دونه دلیلش چیه راهنمایی کنه
    ممنون

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    بهتره اصلا از این ابزار های ضعیف و مشکل دار استفاده نکنید !

  31. #31

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    نقل قول نوشته شده توسط butterfly8528 مشاهده تاپیک
    بهتره اصلا از این ابزار های ضعیف و مشکل دار استفاده نکنید !
    سلام دوست گرامی
    اما این هم با عقل جور در نمیاد که واسه هر برنامه ای که می خوام بنویسم بشینم اسکین بنویسم این در حالیست که می شه از رو اینترنت دانلود کرد
    در ضمن این ابزار ضعیف نیست برای کاربرد زبان فارسی طراحی نشده
    اگه ابزار خوب و قوی داری لینک بزار تا ما و دوستان استفاده کنند.

  32. #32
    کاربر تازه وارد آواتار saam_2371369
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    #C
    پست
    84

    Lightbulb نقل قول: skin از اول تا آخر

    سلام اول از همه OCX تو فرمت Add كن بعد اين كدارو تو فرم Paste
    پيروز باشي <> >< <>
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''
    Private Sub Command1_Click()
    Skinner1.Skin = skBlueSkin
    End Sub

    Private Sub Command2_Click()
    Skinner1.Skin = skSquarePlainSkin
    End Sub

    Private Sub Command3_Click()
    Skinner1.Skin = skGreenSkin
    End Sub

    Private Sub Command4_Click()
    Skinner1.Skin = skRedSkin
    End Sub

    Private Sub Command5_Click()
    Skinner1.Skin = skSquareBlueSkin
    End Sub

    Private Sub Form_Load()


    Me.WindowState = 2
    Command1.Caption = "Skin 1"
    Command2.Caption = "Skin 2"
    Command3.Caption = "Skin 3"
    Command4.Caption = "Skin 4"
    Command5.Caption = "Skin 5"
    End Sub


  33. #33
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    سلام دوست گرامی
    اما این هم با عقل جور در نمیاد که واسه هر برنامه ای که می خوام بنویسم بشینم اسکین بنویسم این در حالیست که می شه از رو اینترنت دانلود کرد
    در ضمن این ابزار ضعیف نیست برای کاربرد زبان فارسی طراحی نشده
    اگه ابزار خوب و قوی داری لینک بزار تا ما و دوستان استفاده کنند.
    به نظر من بهتر از اسکین فریمورک استفاده کنید .

    حتما این تاپیک رو مطالعه کنید .

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=187072


    موفق باشید .

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    سلام اول از همه OCX تو فرمت Add كن بعد اين كدارو تو فرم Paste
    پيروز باشي <> >< <>
    ببخشید کدوم ocx ? من که چیزی نمیبینم !

  35. #35

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    شما مي تونيد از اين ابزار هم استفاده كنيد خيلي خوبه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  36. #36

    نقل قول: skin از اول تا آخر

    سلام نصب كامل skin در VB6.هيچي بلد نيستم.از ب بسم ا... تا آخر
    مر30

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •