نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: شمارش تعداد آیتم های ایست باکس

  1. #1

    Question شمارش تعداد آیتم های لیست باکس

    سلام.
    چطوری میتونم تعداد آیتم های یه list box رو بشمارم. باید بتونم تو برنامم تعدادشون رو داشته باشم تا به ازای هر کدوم یه سری دستورات اجرا بشن.
    ممنونم.
    آخرین ویرایش به وسیله farhaneh : جمعه 13 شهریور 1388 در 01:30 صبح

  2. #2

    نقل قول: شمارش تعداد آیتم های ایست باکس

    سلام دوست عزيز
    البته جوابم شايد كمي غلط باشه ولي در اولين فرصت چك ميكنم تا خودم هم مطمئن بشم

    2 تا راه داري:
    1. ميتوني از items.count ليستت استفاده كني (count داره ولي جاش رو شايد اشتباه گفته باشم)

    2. ميتوني با يه foreachهر بلايي كه خواستي سرشون بياري

    foreach listItem item in listbox1
    {
    //to do
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: شمارش تعداد آیتم های لیست باکس

    label1.Text = listBox1.Items.Count.ToString();

  4. #4

    نقل قول: شمارش تعداد آیتم های ایست باکس

    ممنونم. منم اولین روشی که به ذهنم رسید استفاده از for each بود که ارور میده که این دستور رو با listbox نمیتونی استفاده کنی!!
    برای list box هم متد count وجود نداره!!!

  5. #5

    نقل قول: شمارش تعداد آیتم های ایست باکس

    عزيز جان من چك كردم داريم يا دارم
    listbox1.Items.Count

    براي FOREACH هم هموني كه نوشتم با كمي تغيير كار ميكنه:

    foreach (string item in listBox1.Items)
    {
    MessageBox.Show(item.ToString());
    }

    راستش اگه شما اون قسمت كدتون رو بزارين يا كمي بيشتر توضيح بدين دوستان ديگه هم ميتونن كمك كنن
    شايد من درست نفهميده باشم.

  6. #6

    Smile نقل قول: شمارش تعداد آیتم های ایست باکس

    سلام ، بنظرم دو روش زیر رو واسه اینکار میشه ارائه داد که اولی بهتره :

    1) استفاده از متود count


    listBox1.Items.Count


    2) با حلقه Foreach :


    int f = 0;
    foreach (object obj in listBox1.Items)
    {
    if (obj != null)
    f++;
    }
    //f = number of listbox items


    موفق و پیروز باشید !!!






  7. #7

    نقل قول: شمارش تعداد آیتم های ایست باکس

    سلام.يه سوال حالا اگه ما تو ليست باكسمون x تا عدد 5 داشته باشيم و n تا عدد 6 حالا چجوري ميتونيم تعداد عدد 5 يعني همون مقدار x رو بدست بيايم؟هر كدوم رو جدا

  8. #8

    نقل قول: شمارش تعداد آیتم های ایست باکس

    اول این رو بذارید

    using System.Linq;

    بعدش هم این:

    int count5=listBox1.Items.Cast<string>().Count(item=>i tem=="5");

    اگه می خواهی هر کدوم جدا:

    var counts=listBox1.Items.Cast<string>()
    .GroupBy(item => item)
    .Select(group => new {
    Id = group.Key,
    Count = group.Count() });
    foreach (var element in counts) {
    MessageBox.Show(element.Id.ToString()+","+element. Count.ToString());
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 22 آبان 1392 در 10:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •