نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جمع مقادیر یک ستون از گرید ونمایش آن

  1. #1

    جمع مقادیر یک ستون از گرید ونمایش آن

    سلام .من تو فرم فاکتورم یه ستون دارم که مبلغ کل یک تعدادکالا را نشان میده. می خو ام مقادیر تمام این ستون رو جمع کنه با هم . داخل یک lable ویا textbox تو برنامه نشون بده .
    البته این ستون اصلا داخل دیتابیس ذخیره نمیشه و فقط برنامه اونو نشون میده. یعنی محاسبات داخل برنامس. کسی میتونه کمکم کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار atryad
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    255

    نقل قول: جمع مقادیر یک ستون از گرید ونمایش آن

    نقل قول نوشته شده توسط fereshteh_m مشاهده تاپیک
    سلام .من تو فرم فاکتورم یه ستون دارم که مبلغ کل یک تعدادکالا را نشان میده. می خو ام مقادیر تمام این ستون رو جمع کنه با هم . داخل یک lable ویا textbox تو برنامه نشون بده .
    البته این ستون اصلا داخل دیتابیس ذخیره نمیشه و فقط برنامه اونو نشون میده. یعنی محاسبات داخل برنامس. کسی میتونه کمکم کنه؟
    با سلام
    اگه تویdata grid است میتونی با کد زیر به سلول خواصی از data grid دست پیدا کنی
    sh4.Text = dataGridView1.Rows[dataGridView1.SelectedCells[0].RowIndex].Cells[14].Value.ToString();
    p
    این کد سطر صفر و ستون چهاردهم از data grid رو توی یه تکس باکس میریزه که میتونی با یکم بسط دادن این کد تمام مقادیر یه ستون رو جمع کنید.

  3. #3

    نقل قول: جمع مقادیر یک ستون از گرید ونمایش آن

    مرسی از این که جواب دادی ولی من بلدم که چه جوری یه خونه خاص را بریزم تو textbox .ولی من الان می خوام مجموع یک ستون را به دست بیارم. مشکل من در به دست آوردن این مجموع هستش. یکی کمک کنه لطفا

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    نقل قول: جمع مقادیر یک ستون از گرید ونمایش آن

     private void Total()
    {
    double totbed = 0;
    double totbes = 0;
    int i = 0;
    for (i = 0; i < dgv_Article.Rows.Count; i++)
    {
    totbed = totbed + Convert.ToDouble(dgv_Article.Rows[i].Cells["col_bed"].Value);
    totbes = totbes + Convert.ToDouble(dgv_Article.Rows[i].Cells["col_bes"].Value);

    }
    lbl_TotBed.Text = string.Format("{0:0000}", totbed.ToString());
    lbl_TotBes.Text = string.Format("{0:0000}", totbes.ToString());
    lbl_Balance.Text = string.Format("{0:0000}", (totbes - totbed ).ToString());
    if ((totbes - totbed) < 0)
    lbl_Balance.ForeColor = Color.Green;

    if ((totbes - totbed) > 0)
    lbl_Balance.ForeColor = Color.Black;
    else
    lbl_Balance.ForeColor = Color.Red;

    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •