نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: کار با اکسل در دلفی و استفاده از اکتیوایکس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    60

    کار با اکسل در دلفی و استفاده از اکتیوایکس

    سلام دوستان
    من میخواهم با چند تا فایل اکسل ارتباط بر قرار کنم و از هر کدام از این فایلها اطلاعاتی را بگیرم و پردازش کنم بعد اومدم اکتیو ایکس مربوطه را نصب کردم در دلفی 7 ولی نتونستم از قسمت اکسل آن استفاده کنم یعنی اصلا نتونستم فایلی بهش بدم که بخونه خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Zahed2008
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    100

    Smile نقل قول: کار با اکسل در دلفی و استفاده از اکتیوایکس

    سلام، چرا از كتابخانه ExcelXP استفاده نمي كنيد. كار باهاش خيلي راحته و امكانات زيادي داره.

    uses ExcelXP ;
    ...
    var
    Xlapp1 : TExcelApplication;
    Workbook1 : _Workbook;
    Sheet1 : _WorkSheet;
    range,data1: Variant;
    ...
    begin
    XLApp1:=TExcelApplication.Create(Application);
    XLApp1.AutoConnect:=True;
    XLApp1.AutoQuit:=True;

    Workbook1:= XLApp1.Workbooks.Open('book.xls',null,null,
    null,null,null,null,null,null,null,null,null,null, null,null,0);

    Sheet1 := XLApp1.WorkSheets.Get_Item( 'Sheet1' ) as _WorkSheet;
    Sheet1.Activate(0);

    MaxRow := Sheet1.UsedRange[0].Rows.Count;
    MaxCol := Sheet1.UsedRange[0].Columns.Count;

    range := Sheet1.UsedRange[0];
    data1:= range.Value; // All Data in This Range
    آخرین ویرایش به وسیله Zahed2008 : شنبه 21 شهریور 1388 در 14:21 عصر

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    60

    نقل قول: کار با اکسل در دلفی و استفاده از اکتیوایکس

    سلام من این روش استفاده از کتابخانه را متوجه نشدم از همون روش اکتیو ایکس کسی نمیتونه من را کمک کند ؟؟
    خواهش میکنم کمک کنید...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274

    نقل قول: کار با اکسل در دلفی و استفاده از اکتیوایکس

    میتونی از کامپونت های تب server نیز استفاده کنی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Zahed2008
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    100

    Smile نقل قول: کار با اکسل در دلفی و استفاده از اکتیوایکس

    سلام، من كه هر كدي لازم بود واست گذاشتم. فقط كافيه كپي كني و بجاي 'book.xls' مسير فايل مورد نظرت(مثلا 'F:\book1.xls' ) و بجاي 'Sheet1' اسم شيت مورد نظرتو مي ذاري. همه داده ها تو Value ذخيره مي شه و با يه حلقه For مي توني با MaxCol و MaxRow كه بترتيب شماره ستون و رديف ماكزيمم تو فايل اكسل مورد رو مي ده، بهشون دسترسي پيدا كني يا توي يه stringgrid نمايش بدي.
    بعد از اجراي تغييرات مورد نظرت مي توني بصورت زير ذخيره و بعد اكسل مربوطه رو ببندي:

    for j := 1 to MaxRowl do begin
    for j := 1 to MaxCol do begin
    data1[i,j] := ....
    end
    end
    ...
    Sheet1.Range[RefToCell(1, 1), RefToCell(numRow,numCol )].Value2 := data1;
    // Save All Data in This Range
    Workbook1.Save(0);
    XLApp1.Disconnect;
    Xlapp1.Free;
    اين تابع RefToCell رو هم بايد بنويسي:
    function RefToCell(ARow, ACol: Integer): string;
    begin
    Result := Chr(Ord('A') + ACol - 1) + IntToStr(ARow);
    end;
    ( وقتي اينقدر آسونه، چرا ديگه مي خواي با اكتيو ايكس كار كني ؟! چون موقع نصب برنامت، بايد اكتيو ايكس رو همراش ببري و رجيستر كني.)
    آخرین ویرایش به وسیله Zahed2008 : شنبه 21 شهریور 1388 در 14:20 عصر دلیل: ناقص بودن كد

  6. #6

    نقل قول: کار با اکسل در دلفی و استفاده از اکتیوایکس

    سلام این ExcelXP را از کجا می شود تهیه کرد؟

  7. #7

    نقل قول: کار با اکسل در دلفی و استفاده از اکتیوایکس

    نقل قول نوشته شده توسط Karoun مشاهده تاپیک
    سلام این ExcelXP را از کجا می شود تهیه کرد؟
    به Uses برنامتون عبارت ExcelXP رو اضافه کنید .

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار hosseinmehr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    يزد
    سن
    42
    پست
    45

    نقل قول: کار با اکسل در دلفی و استفاده از اکتیوایکس

    تابع RefToCell فقط تا 26 ستون را پشتیبانی میکنه که اینجوری من اصلاحش کردم:



    function RefToCell(ARow, ACol: Integer): string;


    var col : string;


    begin


    col := '';


    if ACol > 26 then


    begin


    col := Chr(Ord('A')+ (ACol-1) div 26 - 1);


    Acol := ACol mod 26;


    end;


    Result := col + Chr(Ord('A') + ACol - 1) + IntToStr(ARow);


    end;

  9. #9

    نقل قول: کار با اکسل در دلفی و استفاده از اکتیوایکس

    [QUOTE=Zahed2008;797844]سلام، چرا از كتابخانه ExcelXP استفاده نمي كنيد. كار باهاش خيلي راحته و امكانات زيادي داره.
    [php]
    uses ExcelXP ;

    کتابخانه ExcelXP را از کجا دانلود کنم؟ گشتم نبود!

  10. #10

    نقل قول: کار با اکسل در دلفی و استفاده از اکتیوایکس

    سلام. اگر موفق شدین با اکسل ارتباط برقرار کنید به منهم یاد بدید. این کتابخانه excelXP را پیدا نکردم.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: کار با اکسل در دلفی و استفاده از اکتیوایکس

    نقل قول نوشته شده توسط Suniiman مشاهده تاپیک
    سلام. اگر موفق شدین با اکسل ارتباط برقرار کنید به منهم یاد بدید. این کتابخانه excelXP را پیدا نکردم.
    سلام

    از منوی Component گزینه Install Packages رو انتخاب کنید. در پنجره ی باز شده از لیست گزینه Microsoft Office XP Sample Automation Server Wrapper Components رو تیک بزنید.

    حالا میتونید excelXP رو در قسمت Uses یونیت اضافه کنید و از امکاناتش استفاده کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •