مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظرتون در مورد کلاس ارائه شده ؟

رای دهنده
30. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • عالی

    17 56.67%
  • خوب

    8 26.67%
  • متوسط

    3 10.00%
  • بد

    2 6.67%
نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار belarak
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    33

    یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    سلام من این کلاس رو که قبلا نوشتم گذاشتم تا دوستان برنامه نویس بتونن یک تقویم شمسی کامل با تمام مناسبتهای سال رو درون برنامشون استفاده کنند
    کافیه که اونو به برنامه اضافه کنید و با دستور
    bebmaDate.persianDate date = new bebmaDate.persianDat();
    نیو کنید و از توابع آن استفاده نمایید
    یک نمونه از خروجی


    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    اینجا معرفی کن تا اگه کسی بعدا خواست زودتر پیداش بکنه

    نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen_f_b
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    401

    نقل قول: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    سلام
    لطفا یه مثال کاربردی بزنید.

    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    با وجود اينكه اون دكمه تشكر رو زدم ولي هنوز دلم خنك نشده !!
    نوشتن اين كد نيست كه منو خوشحال كرده همت شما برام خيلي ارزش داشته مدتهاست كه برنامه نوسهاي سي شارپ يه تقويم درست و درمون ندارن ولي هيچ كس هم تو فكر نيست كه يه كاري انجام بده و من اميدوارم كاري كه شما كردين سرآغاز يك كار حسابي بشه براي اين تقويم شمسي
    چيزي كه خيلي جاش خاليه داشتن يك تقويم با تمام ايونتهاش ( مثل خود تقويم VS ) و يه ديتا پيكر شمسي هست كه اميدوارم دوستان با يه همكاري اونو هم درست كنن
    پ.ن : 1 - خود من نميدونم براي ساخت يه همچين تقويم هايي بايد از كجا شروع كنم وگرنه نفر اول خودم خواهم بود !
    2 - تقويم هجري كه براي استفاده در VS ماكروسافت تاييد كرده خيلي از ايونت هايي رو كه لازمه نداره و بيشتر به نظر من يه تقويم نمايشيه ! ( حداقل من كه بارها درمورد ايونت هاش پرسيدم و كسي جواب نداد)

    بازهم دستت درد نكنه

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    35
    پست
    57

    نقل قول: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    واقعا عالیه
    دستتون درد نکنه زحمت کشیدین

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198

    نقل قول: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    با سلام خدمت دوست عزيز
    تقويم در مورد تاريخ قمري يه مشكل دارد امروز 18 شهريور مصادف با 19 رمضان است كه در ان 20 رمضان اورده مي شود .
    تقويم بسيار خوبي است .در مثالي كه خود تون گذاشتيد هم 14 شهريور مصادف با 15 رمضان است نه 16 رمضان .
    يه سوال داشتم : از اين تقويم مي شود به جاي datetimepicker استفاده كرد؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله amir.khanlari : چهارشنبه 18 شهریور 1388 در 21:54 عصر

  7. #7

    نقل قول: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط amir.khanlari مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوست عزيز
    تقويم در مورد تاريخ قمري يه مشكل دارد امروز 18 شهريور مصادف با 19 رمضان است كه در ان 20 رمضان اورده مي شود .
    تقويم بسيار خوبي است .در مثالي كه خود تون گذاشتيد هم 14 شهريور مصادف با 15 رمضان است نه 16 رمضان .
    دوست عزيز اين به خاطر جلو عقب رفتن تقويم ما تو ايران هستش شما ميتوني از روز قمري يكي كم كني تا وضعيت درست بشه ! ( ديگه چاره اي نداريم تو ايران نميتونيم به برنامه بگيم برو ماه رو ببين تاريخت رو باهاش تنظيم كن !! )

    private string hijricalendar()
    {
    return (hijrical.GetDayOfMonth(mydate)-1).ToString() + " / " +
    hijrical.GetMonth(mydate).ToString() + " / " + hijrical.GetYear(mydate).ToString();
    }

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار belarak
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    33

    نقل قول: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    سلام خدمت تمام دوستان عزیز
    من هم در مورد تاریخ خیلی فکر کردم اما این تاریخیه که دات نت بهمون میده و از اونجایی که ماههای قمری تعداد روزهای ثابتی ندارند نمنیشه بطور قطع تعداد روزهای ماه رو تشخیص داد و این مشکل همیشه وجود خواهد داشت ولی اگر کسی پیشنهادی برای حل این مشکل داره ممنون میشم.
    در مورد استفاده بعنوان datetimepicker باید بگم که این کلاس فقط یه خروجی رشته تولید میکنه و فعلا کاربرد دیگه ای نداره .
    نوشتن چنین کلاسی مهارت برنامه نویسی نمی خواست و فقط یکم وقت و حوصله نیاز داشت که به یاری خدا تونستم تمومش کنم . من تبحر زیادی تو کامپوننت نویسی ندارم ولی اگه موفق بشم و یه کامپوننت درست حسابی درست کنم حتما تو این سایت قرار می دم تا بقیه دوستان بتونند استفاده کنند .
    باز هم ممنون از توجهتون ...

  9. #9

    نقل قول: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    سلام
    با تشکر از تقویمی که گذاشتی
    اما من دقیقاً همون خطی که نوشتی واسه استفاده ازش را نوشتم اما به طرف دوم یعنی New ایراد گرفت
    خطاش هم انه
    Error 3 No overload for method 'persianDate' takes '0' arguments
    لطفاً کمکم کنید

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198

    نقل قول: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط parsa20 مشاهده تاپیک
    سلام
    با تشکر از تقویمی که گذاشتی
    اما من دقیقاً همون خطی که نوشتی واسه استفاده ازش را نوشتم اما به طرف دوم یعنی New ایراد گرفت
    خطاش هم انه
    Error 3 No overload for method 'persianDate' takes '0' arguments
    لطفاً کمکم کنید
    شما بايد يك تاريخ را به عنوان ورودي به اين متد بدهيد كه مي تواند تاريخ جاري و يا هر تاريخ ديگري از نوع datetime باشد . به عنوان مثال

    bebmaDate.persianDate date = new bebmaDate.persianDat(datetime.now);

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار Royce_Da
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    Vegas
    پست
    78

    نقل قول: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    اقا من فقط میتونم بگم دمت گرم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    ببخشيد اگه بخوايم فقط از اقسمت اول اين تاريخ اصتفاده كنيم كه تاريخ به اين صورت نشون بد چه تغيراتي نياز داره

    امروز دوشنبه 15 مهر 1388

  13. #13

    نقل قول: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    سلام دمت گرم من تو پروژم استفادش كردم راضي باش

  14. #14

    نقل قول: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    سلام. من نمی دونم این یک خط کد رو دقیقا کجا وارد کنم؟ تویC#‎ خط زیر رو هم در program.cs و هم در pageload نوشتم خطا نداد ولی تاریخ رو هم نشون نداد.
    DateTime
    tt;
    tt =
    DateTime.Now;
    bebmaxDate.
    persianDate date = new bebmaxDate.persianDate(tt);

    البته من می خوام این کد رو در سایتی که با aspدر حال طراحی هستم استفاده کنم. لطفا دقیقا بفرمایید در asp خط بالا رو دقیقا کجا وارد کنم؟
    البته قیل از اولین اجرا هم پیغام زیر رو می ده:
    some unicode characters in the file couldent be saved in the current codpage.do you want to resave thie file as unicode in order to mention your data

    لطفا در اسرع وقت راهنماییم کنید.مرسی

  15. #15

    نقل قول: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط دل شكسته مشاهده تاپیک
    ببخشيد اگه بخوايم فقط از اقسمت اول اين تاريخ اصتفاده كنيم كه تاريخ به اين صورت نشون بد چه تغيراتي نياز داره

    امروز دوشنبه 15 مهر 1388
    دوست عزيز كار خاصي لازم نداره كافيه از رشته خروجي بخش مورد نظرت رو جدا كني مثل اين :
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    bebmaxDate.persianDate pd = new bebmaxDate.persianDate(DateTime.Now);
    MessageBox.Show(pd.CompletePrsDate().Substring(0, 30));

    }

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نقل قول: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط xvision مشاهده تاپیک
    دوست عزيز اين به خاطر جلو عقب رفتن تقويم ما تو ايران هستش شما ميتوني از روز قمري يكي كم كني تا وضعيت درست بشه ! ( ديگه چاره اي نداريم تو ايران نميتونيم به برنامه بگيم برو ماه رو ببين تاريخت رو باهاش تنظيم كن !! )

    private string hijricalendar()
    {
    return (hijrical.GetDayOfMonth(mydate)-1).ToString() + " / " +
    hijrical.GetMonth(mydate).ToString() + " / " + hijrical.GetYear(mydate).ToString();
    }
    ميدونم كه اين تايپيك قديمي اما اگه ميشه جواب بديد.. من اين كاري كه گفتيد كردم اما خطا ميگيره..

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نقل قول: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    تقويم قمريش درست نميشه...؟؟
    من اون كاري كه گفتيدم انجام دادم.

  18. #18

    نقل قول: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    [quote=belarak;798924]سلام من این کلاس رو که قبلا نوشتم گذاشتم تا دوستان برنامه نویس بتونن یک تقویم شمسی کامل با تمام مناسبتهای سال رو درون برنامشون استفاده کنند
    کافیه که اونو به برنامه اضافه کنید و با دستور
    bebmaDate.persianDate date = new bebmaDate.persianDat();
    نیو کنید و از توابع آن استفاده نمایید
    یک نمونه از خروجی

    ممنون ميشم بفرماييد كه دقيقا چطوري ميشه اين برنامه رو در يك سايت استفاده كرد.يعني چطور به برنامه اضافه كنم؟كجا بايد يك شي از اون رو نيو كنم. و....
    اگه يه مثال كامل ضميمه كنيد ممنون ميشم.

  19. #19

    نقل قول: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    با سلام.
    من کد را اضافه کردم ولی خطا میده به دو خط زیر:

    PersianCalendar mycal =
    new PersianCalendar();
    HijriCalendar hijrical =
    new HijriCalendar();

    ممکنه کمکم کنید. ممنون میشم.


  20. #20

    Smile نقل قول: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط ghorbanyf مشاهده تاپیک
    با سلام.
    من کد را اضافه کردم ولی خطا میده به دو خط زیر:


    PersianCalendar mycal =
    new PersianCalendar();
    HijriCalendar hijrical = new HijriCalendar();

    ممکنه کمکم کنید. ممنون میشم.




    ببخشید واسه ای خط بود که یادم رفته بود بنویسم.
    using System.Globalization;



  21. #21

    نقل قول: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    سلام دوستان
    میشه یه نمونه کاربردی از این کلاس بزارید؟

  22. #22

    نقل قول: یک تقویم شمسی کامل همراه با مناسبت های سال با خروجی رشته ای برای دوستان

    نقل قول نوشته شده توسط belarak مشاهده تاپیک
    سلام من این کلاس رو که قبلا نوشتم گذاشتم تا دوستان برنامه نویس بتونن یک تقویم شمسی کامل با تمام مناسبتهای سال رو درون برنامشون استفاده کنند
    کافیه که اونو به برنامه اضافه کنید و با دستور
    bebmaDate.persianDate date = new bebmaDate.persianDat();
    نیو کنید و از توابع آن استفاده نمایید
    یک نمونه از خروجی



    باسلام
    لطفا در کلاسی که ارائه کردید توابع :
    private string persianmonth()
    {
    switch (mycal.GetMonth(mydate))
    {
    case 1: month_name = "فروردین"; break;
    case 2: month_name = "اردیبهشت"; break;
    case 3: month_name = "خرداد"; break;
    case 4: month_name = "تیر"; break;
    case 5: month_name = "مرداد"; break;
    case 6: month_name = "شهریور"; break;
    case 7: month_name = "مهر"; break;
    case 8: month_name = "آبان"; break;
    case 9: month_name = "آذر"; break;
    case 10: month_name = "دی"; break;
    case 11: month_name = "بهمن"; break;
    case 12: month_name = "اسفند"; break;
    }
    return month_name;
    }
    private string persianweek()
    {
    switch (mycal.GetDayOfWeek(mydate).ToString().ToLower())
    {
    case "saturday": week_name = "شنبه"; break;
    case "sunday": week_name = "یکشنبه"; break;
    case "monday": week_name = "دوشنبه"; break;
    case "tuesday": week_name = "سه شنبه"; break;
    case "wednesday": week_name = "چهارشنبه"; break;
    case "thursday": week_name = "پنج شنبه"; break;
    case "friday": week_name = "جمعه"; break;
    }
    return week_name;
    }
    را به شکل ذیل اصلاح کنید :
    private string[] weeks = new string[] { "شنبه", "یکشنبه", "دوشنبه", "سه شنبه", "چهارشنبه", "پنجشنبه", "جمعه" };
    private string[] months = new string[] { "فروردین", "اردیبهشت", "خرداد", "تیر", "مرداد", "شهریور", "مهر", "آبان", "آذر", "دی", "بهمن", "اسفند" };
    private string[] days = new string[] { "یک", "دو", "سه", "چهار", "پنج", "شش", "هفت", "هشت", "نه", "ده", "یازده", "دوازده", "سیزده", "چهارده", "پانزده", "شانزده", "هفده", "هجده", "نوزده", " بیست", "بیست و یک", "بیست و دوم", "بیست و سوم", "بیست و چهارم", "بیست و پنجم", "بیست و ششم", "بیست و هفتم", "بیست و هشتم", "بیست و نهم", "سی" };
    -------------------------------------------

    str = persianweek() + " " + days[mycal.GetDayOfMonth(mydate)] + " " + months[mycal.GetMonth(mydate)]

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •