نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: انتخاب یک آیتم از کامبو باکس

  1. #1

    انتخاب یک آیتم از کامبو باکس

    چطوری میشه یک آیتم از کامبوباکس رو توسط Value انتخاب کرد. مثلا بگیم آیتمی Select بشه که Value اون برابر با2 باشه؟

  2. #2

    نقل قول: انتخاب یک آیتم از کامبو باکس

    خوب از ابتدا تا انتهای لیت رو بررسی کن به محض رسیدن به مقدار مورد نظر بررسی رو متوقف کن.
    بعد با توجه به Index انتخاب کن.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    135

    نقل قول: انتخاب یک آیتم از کامبو باکس

    با این شکل می شود.

    comboBox1.SelectedItem = comboBox1.GetItemText (comboBox1.Items [1]);

    در این کد من آیتم شماره 1 را Select کردم.

  4. #4

    نقل قول: انتخاب یک آیتم از کامبو باکس

    توجه کنید که من نمیخوام آیتم رو براساس Text اون انتخاب کنم بلکه میخوام آیتم رو براساس Value انتخاب کنم

  5. #5

    نقل قول: انتخاب یک آیتم از کامبو باکس

    خودم کدش رو نوشتم:

    int i = 0;
    DataTable s = ((DataTable)comboBox3.DataSource);
    for (i = 0; i < comboBox3.Items.Count; i++)
    {
    if (s.Rows[i].ItemArray[2].ToString().Trim() == textBox1.Text.Trim())
    comboBox3.SelectedIndex = i;
    }

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    135

    نقل قول: انتخاب یک آیتم از کامبو باکس

    نقل قول نوشته شده توسط Mahdi_20 مشاهده تاپیک
    توجه کنید که من نمیخوام آیتم رو براساس Text اون انتخاب کنم بلکه میخوام آیتم رو براساس Value انتخاب کنم

    متاسفانه منظور شما اصلا واضح نیست.معمولا منظور از Value مقداری است که در یک متغیر ذخیره میشود؟؟!!!

  7. #7

    نقل قول: انتخاب یک آیتم از کامبو باکس

    عزيز ، يك combobox از دو طريق قابل دسترس ميباشد .
    1) از طريق value يا Index
    2) از طريق مقادير موجود
    اگه شما بخواهين كه مثلا هنگام لود شدن فورم در كومبوباكس مقدار كه value يا Index آن برابر 2 است قرار بگيره بطور ساده ميتونين در رويداد لود شدن بنويسيد:
    comboBox1.SelectedIndex = 2


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •