نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Location فرم

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار amin_mehranfar2000
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    کره زمین
    سن
    37
    پست
    76

    Question Location فرم

    سلام دوستان می خواستم میشه
    Location فرم در صفحه نمایش ثابت باشه مثلان من یک فرم دارم به طول عرض 50 میخواستم در
    Location 0,0 نمایش بدم و دیگه نتونم
    Location فرم را تغییر بدم ممنون می شوم از کمکتون؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: Location فرم

    سلام
    private void Form1_LocationChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    this.Location = new Point(0, 0);
    }

  3. #3

    نقل قول: Location فرم

    خاصیت locked فرم رو false کنید ببینید مشکلتون حل میشه.
    موفق باشید و پیروز.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار atryad
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    255

    نقل قول: Location فرم

    نقل قول نوشته شده توسط amin_mehranfar2000 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان می خواستم میشه
    Location فرم در صفحه نمایش ثابت باشه مثلان من یک فرم دارم به طول عرض 50 میخواستم در
    Location 0,0 نمایش بدم و دیگه نتونم
    Location فرم را تغییر بدم ممنون می شوم از کمکتون؟
    با سلام
    دوست عزیز برای اینکه فرم ثابت باشه و کاربر نتونه اونو جابه جاکند میتونی formBorderStyle اونو none کنی و یا یه تایمر بذاری که هر وقت کاربر اونو جابه جا کرد به حالت قبل برگرده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: Location فرم

    نقل قول نوشته شده توسط atryad مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوست عزیز برای اینکه فرم ثابت باشه و کاربر نتونه اونو جابه جاکند میتونی formBorderStyle اونو none کنی و یا یه تایمر بذاری که هر وقت کاربر اونو جابه جا کرد به حالت قبل برگرده
    استفاده از تایمر برایه اینکار (و در خیلی از موارد دیگر که استفاده میکنند) کاره درستی نیست.
    برایه هر کاری همینطوری نباید زرتی یک تایمر استفاده کرد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار atryad
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    255

    نقل قول: Location فرم

    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک
    استفاده از تایمر برایه اینکار (و در خیلی از موارد دیگر که استفاده میکنند) کاره درستی نیست.
    برایه هر کاری همینطوری نباید زرتی یک تایمر استفاده کرد.
    سلام دوست عزیز
    من هم با حرف شما موافقم و تا جایی که برام ممکن هست تو برنامه هام از تایمر استفاده نمیکنم
    سوال کرده بودن چطور میشه فرم رو ثابت نگه داشت که راههای مختلفی بود form location change یکی none کردن border و یکی هم تایمر هست
    با تشکر از تذکر شما

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •