نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ExecuteNonQuery

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار amin_mehranfar2000
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    کره زمین
    سن
    37
    پست
    76

    Question ExecuteNonQuery

    The variable name '@sh_m' has already been declared. Variable names must be unique within a query batch or stored procedure.
    این ارور دلیلش چیست؟

  2. #2

    نقل قول: ExecuteNonQuery

    پیغام می گوید:
    متغیر مذکور (@sh_m) قبلا تعریف شده است. نام متغیر ها باید در یک دسته ی query یا یک SP منحصر بفرد باشند.

    یعنی دو متغیر با یک نام را در یک scope نمی شود تعریف کرد.
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

  3. #3

    نقل قول: ExecuteNonQuery

    دقیقا همون طور دوستمون گفت مشکل شما استفاده از متغییر (@sh_m) که قبلا تعریف شده برای حل مشکل می تونی قبل از add کردن پارامتر هات از دستور زیر استفاده کنی.



    If Not (SqlDataAdapter.InsertCommand is nothing) then
    SqlDataAdapter.InsertCommand.Parameters.Clear()
    end if

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •