نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: قالب دستورات مبتنی بر hook چگونه است و این دستورات چگونه عمل می کنند؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار deopen
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    افکارم.
    سن
    32
    پست
    150

    Question قالب دستورات مبتنی بر hook چگونه است و این دستورات چگونه عمل می کنند؟

    سلام
    در مورد hook نیاز به اطلاعاتی داشتم

    1- قالب دستورات مبتنی بر hook چگونه است و این دستورات چگونه عمل می کنند.

    2-چرا در کد زیر در صورت عدم تطابق مقدار با ثابت های از پیش تعریف شده برنامه تابع CallNextHookEx را فراخوانی میکند :

    LRESULT CALLBACK MyShellProc(int nCode, WPARAM wParam, LPARAM lParam)
    {
    if (nCode<0)
    return CallNextHookEx(0,nCode,wParam,lParam);

    switch (nCode)
    {
    case HSHELL_WINDOWACTIVATED:
    //handle this message
    break;
    //handle other messages
    }

    return 0;
    }


    بهتر است بقیه سوالاتم را بعد از تست یک برنامه مبتنی بر hook بگم, از دوستان خواهش میکنم کد یک برنامه کوچک مبتنی بر hook را ضمیمه کنند .

  2. #2

    نقل قول: Hook

    سلام الان تو لپ تاپم رو گشتم چیزی پیدا نشد ولی یه بار یه سورس کامل ایجا قرار دادم

    پ.ن : لازم نیست بگم تاپیک هایی که درست کردم رو ببین دیگه ؟

    بگیرش
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •