نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: سوال در مورد Data Report

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shedayat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    روی زمین خدا
    پست
    298

    سوال در مورد Data Report

    سلام.
    می خواستم ببینم میشه که کپشن یک لیبل خواص رو توی Data Report با کد نویسی تغییر داد؟ (معادل این کد:" Form1.Label1.Caption="ALI)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid_visualbasic
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    shirazZzZz
    پست
    208

    نقل قول: سوال در مورد Data Report

    نقل قول نوشته شده توسط shedayat مشاهده تاپیک
    سلام.
    می خواستم ببینم میشه که کپشن یک لیبل خواص رو توی Data Report با کد نویسی تغییر داد؟ (معادل این کد:" Form1.Label1.Caption="ALI)
    بله میشه

    "drp.Sections("Header").Controls("Label13").Captio n = "ali

    drp اسم فرم دیتا ریپورتت هست

    header هم اسم قسمتی در دیتا ریپورتت که لیبل در اونجا قرار گرفته
    آخرین ویرایش به وسیله vahid_visualbasic : چهارشنبه 18 شهریور 1388 در 01:43 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    نقل قول: سوال در مورد Data Report

    دوست من شما میتونی اینطوری کار کنی
    PrintM.Sections("Section3").Controls("Label11").Ca ption = Option.Text4.Text
    که دقت کنی توی کادرSection3 کپشن Label11 رو عوض میکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahid_visualbasic
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    shirazZzZz
    پست
    208

    نقل قول: سوال در مورد Data Report

    نقل قول نوشته شده توسط saeedzx مشاهده تاپیک
    دوست من شما میتونی اینطوری کار کنی
    PrintM.Sections("Section3").Controls("Label11").Ca ption = Option.Text4.Text
    که دقت کنی توی کادرSection3 کپشن Label11 رو عوض میکنه
    بله اینم میشه ولی کد شما غلط هست برای مساوی قرار دادن کپشن با متن تکست باکس نوشتن option لازم نیست صحیحش اینه
    PrintM.Sections("Section3").Controls("Label11").Ca ption = Text4.Text

    در ضمن ایشون خواستن کپشن رو ali قرار بدن نه متن تکست باکس!!!

    "PrintM.Sections("Section3").Controls("Label11").C aption = "ali

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    نقل قول: سوال در مورد Data Report

    دوست من این ربطی به مسئله نداشت این option اسم form است که من به طور پیش فرض گذاشتم
    شما قبل جواب دادن باید صورت مسئله رو خوب بخونید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار vahid_visualbasic
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    shirazZzZz
    پست
    208

    نقل قول: سوال در مورد Data Report

    نقل قول نوشته شده توسط saeedzx مشاهده تاپیک
    دوست من این ربطی به مسئله نداشت این option اسم form است که من به طور پیش فرض گذاشتم
    از کی تاحالا اسم پیش فرض فرم ها رو تو وی بی از frm و form به option تغیر دادن ما نفهمیدیم؟؟؟؟

    شما قبل جواب دادن باید صورت مسئله رو خوب بخونید
    شما صورت مسئله رو خوندی که یارو میگه میخوام ali رو کپشن قرار بدم بهش کد تکست باکس میدی؟؟؟؟!!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار shedayat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    روی زمین خدا
    پست
    298

    نقل قول: سوال در مورد Data Report

    حالا دو تا سوال دیگه:
    1-چه طوری می شه توی Data Report به اندازه ای که رکورد در داخلش هست به ترتیب شماره زد؟
    2- چه طور میشه مقدار RptText (اگه اشتباه نباشم) که خود برنامه مقدار دهی می کنه رو دستکاری کرد؟
    از همکاری همتوت هم ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار vahidm
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    اردکان
    پست
    597

    نقل قول: سوال در مورد Data Report

    سلام
    در مورد سوال آخریتون قسمت اولش جوابتون به شکل زیر می باشد
    اینو در قسمت initialize دیتا ریپورتت بنویس
    RECORDNUM = 0
    Set myf = New StdDataFormat
    Set DataReport11.Sections("section1").Controls("TEXT5" ).DataFormat = myf
    اینم اضافه کن
    Private Sub myf_Format(ByVal DataValue As StdFormat.StdDataValue)
    RECORDNUM = RECORDNUM + 1
    DataValue = RECORDNUM
    End Sub

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •