نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فراخوانی متغیرهای یک فرم در دیگری

  1. #1

    فراخوانی متغیرهای یک فرم در دیگری

    سلام. من میخوام در یک فرم یک متغیر رشته ای تعریف کنم که وقتی فرم لود میشه ا مقدار میگیره حالا میخوام وقتی وارد فرم دوم میشم بتونم اطلاعات اون فرم را بدون نمایش اون فرم ببینم. این کار رو کردم ولی وقتی وارد فرم دوم میشم مقدار این متغیر خالی میشه. لطفا کمک کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Beyondsoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    336

    نقل قول: فراخوانی متغیرهای یک فرم در دیگری

    بهتره وقتی فرم دوم را می خواهی لود کنی، مقدار این متغیر را وارد یک متغیر دیگر در فورم دوم کنی.

    form f = new form();
    f.newVariable = this.myVariable;
    f.showdialog();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: فراخوانی متغیرهای یک فرم در دیگری

    استفاده از این روش ربطی به برنامه‌نویسی شئی‌گرائی یا پایبند بودن به اصول برنامه نویسی دارد؟ یا اینکه همین که فقط کار میکنه و شبیهاً مانند جواب است کافیه؟

  4. #4

    نقل قول: فراخوانی متغیرهای یک فرم در دیگری

    این کار رو قبلا انجام دادم ولی هیچ مقداری رو بر نمی گردونه و خالیه ضمن اینکه فقط میخوام از مقدار متغیر اون فرم استفاده کنم و نمیخوام که اون فرم باز بشه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Soroush.Sarabi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    کرج
    سن
    43
    پست
    131

    نقل قول: فراخوانی متغیرهای یک فرم در دیگری

    دوست عزیز بهتره که یک Constructor اضافی برای فرم دوم تعریف کنی و در موقع ساخت مقدار مورد نظرتو به Const پاس بدهی

    آخرین ویرایش به وسیله vcldeveloper : سه شنبه 25 اسفند 1388 در 21:33 عصر دلیل: تبلیغ غیر مجاز در پست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •