نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ايجادtextboxكه با بسته شدنformاز بين نره

  1. #1

    ايجادtextboxكه با بسته شدنformاز بين نره

    من ميخوام textboxايجادكنم كه بابسته شدن formازبين نره.
    البته اين كد ايجاد textboxرا نوشتم
    textbox t1=new textbox();
    (t1.location=new point(10,20;
    this.control.add(t1(;
    ولي با بسته شدن formازبين ميره لطفا كمكم كنيد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: ايجادtextboxكه با بسته شدنformاز بين نره

    سلام دوست عزيز
    اگه هميشه كد ايجاد تكست باكست همينه كه بعيد مي دونم مي توني اين كد رو در لود فرمت بنويسي تا هر بار كه فرم لود شد اونو ايجاد كنه!!
    اما اگه با هر بار اجرايه برنامه قراره تعداد تكست باكسها و مكانشون تغيير كنه، بايد اطلاعات تكست باكسهات رو از قبيل تعداد و مكان قرار گيريشون و اگه لازمه آخرين مقدارشون رو در يه فايل متني ذخيره كني و با هر بار لود شدن فرم اطلاعات رو از اون فايل بخوني و تكست باكسهاي مورد نظر رو در جايه خودشون ايجاد كني!!!
    اميدوارم كه جواب سوالتون رو گرفته باشيد!!
    موفق باشيد

  3. #3

    نقل قول: ايجادtextboxكه با بسته شدنformاز بين نره

    خب میخواهی چه استفاده ای از اون TextBox داشته باشی؟
    از مقدارش میخوای استفاده کنی؟

  4. #4

    نقل قول: ايجادtextboxكه با بسته شدنformاز بين نره

    نقل قول نوشته شده توسط mn_zandy63 مشاهده تاپیک
    خب میخواهی چه استفاده ای از اون TextBox داشته باشی؟
    از مقدارش میخوای استفاده کنی؟

    سلام,بله ميخوام دست كاربر برنامه ام را باز بذارم شايدتوفرم من فيلدي كه كاربرم احتياج داره وجود نداشته باشه ميخوام فيلد مورد نظرش را خودش ايجاد كنه ومقاديرش داخل بانكم ذخيره بشه.

  5. #5

    نقل قول: ايجادtextboxكه با بسته شدنformاز بين نره

    نقل قول نوشته شده توسط Yasersadegh مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزيز
    اگه هميشه كد ايجاد تكست باكست همينه كه بعيد مي دونم مي توني اين كد رو در لود فرمت بنويسي تا هر بار كه فرم لود شد اونو ايجاد كنه!!
    اما اگه با هر بار اجرايه برنامه قراره تعداد تكست باكسها و مكانشون تغيير كنه، بايد اطلاعات تكست باكسهات رو از قبيل تعداد و مكان قرار گيريشون و اگه لازمه آخرين مقدارشون رو در يه فايل متني ذخيره كني و با هر بار لود شدن فرم اطلاعات رو از اون فايل بخوني و تكست باكسهاي مورد نظر رو در جايه خودشون ايجاد كني!!!
    اميدوارم كه جواب سوالتون رو گرفته باشيد!!
    موفق باشيد
    سلام ميشه يه نمونه برنامه دراختيارم قراربديد.طوريكه مقادير اين تكس باكسها در بانكم ذخيره كنه

  6. #6

    نقل قول: ايجادtextboxكه با بسته شدنformاز بين نره

    نقل قول نوشته شده توسط Yasersadegh مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزيز
    اگه هميشه كد ايجاد تكست باكست همينه كه بعيد مي دونم مي توني اين كد رو در لود فرمت بنويسي تا هر بار كه فرم لود شد اونو ايجاد كنه!!
    اما اگه با هر بار اجرايه برنامه قراره تعداد تكست باكسها و مكانشون تغيير كنه، بايد اطلاعات تكست باكسهات رو از قبيل تعداد و مكان قرار گيريشون و اگه لازمه آخرين مقدارشون رو در يه فايل متني ذخيره كني و با هر بار لود شدن فرم اطلاعات رو از اون فايل بخوني و تكست باكسهاي مورد نظر رو در جايه خودشون ايجاد كني!!!
    اميدوارم كه جواب سوالتون رو گرفته باشيد!!
    موفق باشيد
    میشه بگید چه طوری میشه در فایل متنی اطلاعات textboxها رو ذخیره کرد و دوباره از اون خوند؟؟؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار mtaboy
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    88

    نقل قول: ايجادtextboxكه با بسته شدنformاز بين نره

    شما داری به صورت run time کنترل رو ایجاد می کنی یعنی بعد از یه رویداد کنترلت ایجاد می شه پس قا عدتا با بسته شدن فرم باید از بین بره

  8. #8

    نقل قول: ايجادtextboxكه با بسته شدنformاز بين نره

    سلام ميشه يه نمونه برنامه دراختيارم قراربديد.طوريكه مقادير اين تكس باكسها در بانكم ذخيره كنه

    به ضميمه مراجعه كنيد. نمونه برنامه نيست اما مراحل كارو توضيح ميده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار atryad
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    255

    نقل قول: ايجادtextboxكه با بسته شدنformاز بين نره

    نقل قول نوشته شده توسط n_motamedi مشاهده تاپیک
    من ميخوام textboxايجادكنم كه بابسته شدن formازبين نره.
    البته اين كد ايجاد textboxرا نوشتم
    textbox t1=new textbox();
    (t1.location=new point(10,20;
    this.control.add(t1(;
    ولي با بسته شدن formازبين ميره لطفا كمكم كنيد
    سلام
    اگه شما کد شناسایی فرم دوم رو به صورت public تعریف کنید فرم دوم دیگه ریست نشده و هر تغییری که در تکس بوکسها بدین بعداز باز و بسته شدن دوباره باقی خواهند ماند
    البته شاید جواب کامل سوال شما نباشه ولی میتونید از این متد استفاده کنید تا بعد از بسته شدن تغییرات ثابت بماند
    اما اگر میخواین بعدا ز بسته شدن کامل پروژه و دوباره اجرا کردن اون تغییرات ثابت بمانند باید یا تمام تغییرات اعمالی رو توی یه فایل بنویسین که در زمان اجرا خونده بشه و یا یه tabel توی دیتابیس بسازین که شامل تمام پارامترهای لازم می باشد و با تغییر روی فرم این پارامترها در دیتا بیس ذخیره بشن مثلا اگه میخواین تکس بوکس بسازین باید اندازه محل و پارامترهای دیگشو ذخیره کنین
    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •