نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کانکشن استرینگ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    312

    کانکشن استرینگ

    سلام
    من در سی شارپ به یک بانک که با اکسس ساخته ام وصل میشم و از کانکشن استرینگ هیچ ایرادی نمی گیره ولی وقتی ستاپ درست میکنم و روی کامپیوتر دیگه ای نصب می کنم دیتابیس رو پیدا نمی کنه ، توی سایت هم گشتم و کانکشن استرینگهای زیادی پیدا کردم ولی وقتی اون کانکشن ها رو مینویسم توی کامپیوتر خودم هم اجرا نمیشه و اروور میده که نمی تونه دیتابیس رو باز کنه.


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: کانکشن استرینگ

    نقل قول نوشته شده توسط f_naderi مشاهده تاپیک
    سلام
    من در سی شارپ به یک بانک که با اکسس ساخته ام وصل میشم و از کانکشن استرینگ هیچ ایرادی نمی گیره ولی وقتی ستاپ درست میکنم و روی کامپیوتر دیگه ای نصب می کنم دیتابیس رو پیدا نمی کنه ، توی سایت هم گشتم و کانکشن استرینگهای زیادی پیدا کردم ولی وقتی اون کانکشن ها رو مینویسم توی کامپیوتر خودم هم اجرا نمیشه و اروور میده که نمی تونه دیتابیس رو باز کنه.
    یک مثال کوچک که نشان بده شما چطوری اینکار را انجام میدید بفرستید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    312

    نقل قول: کانکشن استرینگ

    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source="C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Anbar.mdb"
    این کانکشن خودمه.

    این هم دو تا ازکانکشن هایی که استفاده کردم
    oledbConnection con = newoledbConnection("server=(local);trusted_connect ion=yes;");


    @"Data Source=.;Initial Catalog=anbar;Integrated Security=True"
    چند جای دیگه هم نحوه ی ساخت کانکشن رو خوندم و بکار بردم ولی باز هم جواب نداد .
    یه جایی هم خوندم که از connectionInfo استفاده میکرد ولی توی سی شارپ دستگاه من چنین کلمه ای نیست.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: کانکشن استرینگ

    وقتی بانک شما اکسس هست بهتره بانک خودتون را کنار برنامه exe قرار بدید و کانکشن استرینگ را به صورت زیر قرار بدید . کافیه به جای DatabaseName نام دیتابیس خودتون را بنویسید .

    "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=|DataDirectory|DatabaseName.mdb"


    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    312

    نقل قول: کانکشن استرینگ

    اگه برای برنامه ام بخوام setup بذارم بازم کار میکنه(روی یک کامپیوتر دیگه)

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: کانکشن استرینگ

    نقل قول نوشته شده توسط f_naderi مشاهده تاپیک
    اگه برای برنامه ام بخوام setup بذارم بازم کار میکنه(روی یک کامپیوتر دیگه)
    خوب وقتی شما برای برنامه خودت setup درست میکنی باید فایل exe برنامه را به همراه تمامی فایلهایی که توی پروژه بکار بردی مثل بانک اطلاعاتی ، dll ها ، ابزارهای گزارش گیری را توی setup قرار بدی تا همراه برنامه ات باشن .

    وقتی کانکشن استرینگ را به اون صورتی که توی پست بالا گفتم قرار بدی و بانک اطلاعاتی را هم کنار فایل exe قرار بدی روی هر سیستمی ببری برات کار می کنه .

    اگه setup را با خود vs درست می کنی باید وقتی روی Application Folder راست کلیک میکنی از گزینه Add تمامی فایلهایی که داخل پوشه debog است را انتخاب کنی . یکی از این فایلها هم میتونه بانک اطلاعاتی شما باشه .

    موفق باشی

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    312

    نقل قول: کانکشن استرینگ

    خیلی ممنون شما هم موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •