نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اعمال مستقیم اطلاعات در DataGridView

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen_f_b
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    401

    Post اعمال مستقیم اطلاعات در DataGridView

    سلام

    برای اینکه اطلاعات جدید وارده و حذف و یا بروزرسانی که بر روی رکوردها انجام می شه به DataGrid هم اعمال کنیم چکار کنین؟
    من خودم این کارو می کنم که فکر کنم بدترین راه هستش.
    اول DataTable رو خالی می کنم.
    بعد دستورSelect * From Table رو می زنم و بعد da.fill(dt) بعد میگم بریز تو DataGridView .
    این کار یکم زمان می بره وقتی بانک سنگین باشه.
    من کدی می خوام که فقط اون رکورد جابجا بشه.

    با تشکر.

  2. #2

    نقل قول: اعمال مستقیم اطلاعات در DataGridView

    وقتی داده های بانک زیاد و بانک سنگین میشه ، بهتره به جای اینکه هر بار اطلاعات از بانک خونده بشه ، همون تغییراتی که روی بانک اعمال کردی رو بصورت دستی روی Data Table اعمال کنی
    یه مثال برای درج رکورد جدید:
                DataTable DT = new DataTable();
    object[] NewRow = new object[] { Value1, Value2, Value3, Value4 };
    DT.Rows.Add(NewRow);

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •