نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: ادامه مطلب

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    ادامه مطلب

    من میخوام توی یه سایت وقتی محصولات نشون داده میشه یه لینک ادامه مطلب داشته باشه که وقتی روش کلیک میشه توضیحات مربوط به محصول مورد نظر که توی دیتا بیس هست نشون داده بشه.چجوری اینکارا بکنم؟
    فقط با ajax میشه؟یا با php هم میشه؟
    ممنون از کمکتون

  2. #2

    نقل قول: ادامه مطلب

    سلام
    یکی از دوستان، قبلا همین سوال را به گونه ای دیگر مطرح کرده بود که من پاسخ آن را دادم.
    پیشنهاد می کنم شما هم آن را ملاحظه کنید.
    در این روش ابتدا مقداری از مطلب از دیتابیس انتخاب شده و نمایش داده می شود و سپس با کلیک بر روی ادامه مطلب، متن کامل نمایش داده می شود.
    به این آدرس مراجعه کنید و اگر باز هم سوالی بود مطرح کنید.

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711

    نقل قول: ادامه مطلب

    هر چند این مطلبی که بیان می‌کنم پاسخ مستقیم سوال شما نیست ولی به دردتون می‌خوره.
    مشکل شما الآن php نیست. الگوریتمه. شما نمی‌دونید می‌خواهید چه کار کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    نقل قول: ادامه مطلب

    چرا میدونم میخوام چیکار کنم چجوریشو نمیدونم.اگه جواب سوالو میدونین کمک کنین وگرنه منو زیره سوال نبرین.
    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711

    نقل قول: ادامه مطلب

    دوست عزیز. من هم همین رو می‌گم. شما که مسلما می‌دونید در دنیای واقعی خودمون چه کار می‌خواهید بکنید. مشکل این‌جاست که نمی‌دونید چه به چه روشی. و این یعنی الگوریتمی برای این‌کار ندارید.
    چرا فکر می‌کنید زیر سوال رفتید؟

    پیشنهاد می‌کنم نگاهی به سایت‌های مشابه بزنید و ایده بگیرید. این ساده‌ترین کاره.
    نمی‌شه دقیق گفت چه‌کار کنید. چون بستگی خیلی زیادی به منطق سایت شما داره.
    ولی به معمولا این کار جواب می‌ده:
    لینک ادامه مطلب اگر چنین چیزی باشه:
    www.sitename.com/show_detail.php?id=12345

    مسلما به صفحه‌ای می‌رویم که فقط حاوی مطلب مورد نظر ماست. پس باید مطلب کامل را نمایش دهیم. والسلام.
    در بقیه‌ی جاها هم که طبیعتا نیاز به نمایش خلاصه است. این خلاصه، یا در فیلدی جداگانه ذخیره می‌شود (مثل سیستم بلاگفا) و یا حاوی مثلا 200 کاراکتر نخست متن کامل است.

    این شد یک روش کار. خوب مشکل کجاست؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ahmadbadpey
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    homePage
    سن
    34
    پست
    299

    نقل قول: ادامه مطلب

    شما مي تونيد تو ديتابيستون دو فيلد داشته باشيد . يكيش براي مطلب كوتاه و ديگري مطلب كاملي كه قراره به عنوان ادامه نمايش داده بشه . بايد صفحه اي هم داشته باشيد كه مثلا id يك ركورد از جدول را دريافت كرده و محتويات فيلد ادامه مطلب اون ركورد رو نمايش بده .

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    نقل قول: ادامه مطلب

    جناب tarhebartar اگه php بلد بودم کارم گیر نمیکرد.مشکل من اینه که نمیدونم چجوری عمل کنم.
    جناب sama01 من می خوام توی سایتی که محصول ارایه می کنه وقتی محصولات نشون داده شد (حالا یا با مختصری از توضیحات یا بدونه توضیحات)وقتی رو این لینک کلیک شد توضیحات مربوط به اون کالا را نشون بده.
    مشکل من اینه که نمیدونم از کجا بفهمم رو کدوم محصول کلیک شده.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711

    نقل قول: ادامه مطلب

    جناب tarhebartar اگه php بلد بودم کارم گیر نمیکرد.مشکل من اینه که نمیدونم چجوری عمل کنم.
    اگر بالای این سایت را دیده باشید نوشته:
    مرجع تخصصی برنامه‌نویسان فارسی زبان
    پس...

    بدین ترتیب سوال دوم هم منتفیه. چون پاسخ به این سوال، در واقع آموزش مسائل ابتدایی در طراحی وب است و نه پاسخ به سوالی در خصوص مشکلی در باب برنامه‌نویسی به زبان php.
    امیدوارم به حساب خساست نگذارید. منطقی نگاه کنید.

  9. #9

    نقل قول: ادامه مطلب

    نقل قول نوشته شده توسط afi_program مشاهده تاپیک
    من میخوام توی یه سایت وقتی محصولات نشون داده میشه یه لینک ادامه مطلب داشته باشه که وقتی روش کلیک میشه توضیحات مربوط به محصول مورد نظر که توی دیتا بیس هست نشون داده بشه.چجوری اینکارا بکنم؟
    فقط با ajax میشه؟یا با php هم میشه؟
    ممنون از کمکتون
    لینک صفحه ای که لیست محصولاتته و لینک صفحه ای که وقتی رو هر محصول کلیل می کنی رو بنویس
    مثال :
    لیست مصولات :

    yourname.com/index.php?cat=1

    وقتی رو محصول کلیک می کنی (اگر صفحه ای باز میشه)

    yourname.com/index.php?pid=1

    کل سایت چند صفحه است؟
    آیا تمام بخش ها از یک فایل index.php باز میشن؟
    آیا سایتت از ماژول ها استفاده می کنه؟

    ببین باید معلوم کنی که سیستمت چه جوری کار می کنه ولی برای اینکه یه جواب ساده هم بگیری می تونی از کد زیر ایده بگیری:

    <?php
    if (isset($_GET['pid'])){

    //کدهایی برای وقتی که رو محصول کلیک می کنیم

    }else{

    //کدهایی برای وقتی که لیست محصولات میاد

    }
    ?>

    ولی ایده بگیر ازین کد استفاده نکن
    هرچه قدر منظورتو دقیق تر بگی میشه راحت تر کمک کرد

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    نقل قول: ادامه مطلب

    باسلام و تشکر ازدوستان مشکل من حل شد.
    اما جناب sama01 وقتی کسی میگه چیزی را بلدم یعنی تسلط کامل بر اون چیز داشتن.من نگفتم اصلا php کار نکردم و بلد نیستم چون واقف براون نبودم گفتم بلد نیستم.یعنی شما هیچ کجا تو برنامه نویسی به مشکل یا سوال بر نخوردید؟؟؟؟
    به هر حال ممنون

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711

    نقل قول: ادامه مطلب

    دوست عزیز.
    مشکل شما، اصلا php نبود. الگوریتم بود.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    نقل قول: ادامه مطلب

    چرا اصرار دارید که مشکل من توی الگوریتم بوده؟؟
    مشکل حل کردم مطمئن شدم که توی الگوریتم ایرادی نداشتم اصلا این موضوع چیزی که الگوریتم سختی داشته باشه

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711

    نقل قول: ادامه مطلب

    چرا اصرار دارید که مشکل من توی الگوریتم بوده؟؟
    هدف نه بزرگ کردن کسی است نه کوچک کردن کس دیگر.
    از بنده‌ی کم‌ترین گفتن بود. خواه پند گیر، خواه ملال.

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    نقل قول: ادامه مطلب

    بازم میگم من وقتی میگم چیزی بلدم که توش هیچ مشکلی نداشته باشم پس میگم php بلد نیستم.از جناب tarhebartar وsama01 هم تشکر میکنم.منم نگفتم کار سختیه وقتی هم که انجام دادم متوجه شدم که حق با شما بود و خیلی ساده بود.اما ...

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار هادی2020
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    37
    پست
    235

    نقل قول: ادامه مطلب

    عزيزان داريد از بحث خارج ميشيد. اگه اشتباه نكنم جناب سليماني پور بودند كه كد زير را براي گرفتن قسمتي از متن برايم ارسال كردند كه بعد از تست متوجه شدم با مشكلاتي مواجه است

    $OutPutStr = substr($Str, 0,100);

    دستور صحيحش رو پيدا كردم ميدونم كه شما بلديد اما براي اونايي كه نمي دونند

    $OutPutStr=mb_substr($Str,0,100,"UTF-8");

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •