نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: نحوه اعوال تغییرات به بانک اطلاعاتی

  1. #1

    Exclamation نحوه اعوال تغییرات به بانک اطلاعاتی

    سلام من میخواستم بپرسم چطور تغییرات را به بانک اطلاعاتمون انتقال بدیم من این کد زیر را تایپ میکنم ولی تغییرات فقط تا وقتی برنامه فعال ایجاد میشه و وقتی مجددا برنامه را فعال میکنم تغییرات قبلی من اعمال نشده؟
    privatevoid insert_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection con = null;
    SqlCommand cmd = null;
    try
    {
    con = newSqlConnection();
    con.ConnectionString = ConfigurationManager.ConnectionStrings["WinApp.Properties.Settings.Sales_coConnectionStri ng"].ConnectionString;
    cmd = newSqlCommand();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = string.Format("INSERT INTO Customers( FName, LName, CardNo ) VALUES ( '{0}', '{1}', '{2}') ", textBox2.Text, textBox3.Text, textBox4.Text);
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    finally
    {
    con.Close();
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار atryad
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    255

    نقل قول: نحوه اعوال تغییرات به بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط majid1004 مشاهده تاپیک
    سلام من میخواستم بپرسم چطور تغییرات را به بانک اطلاعاتمون انتقال بدیم من این کد زیر را تایپ میکنم ولی تغییرات فقط تا وقتی برنامه فعال ایجاد میشه و وقتی مجددا برنامه را فعال میکنم تغییرات قبلی من اعمال نشده؟
    ممکنه شما فایل بانک اطلاعاتی رو به پروژهadd کردی و هنگامی که پروژه ران میشه بانک به صورت پیش فرض "زمان اضافه شدن به پروژه" در میاد

  3. #3

    نقل قول: نحوه اعوال تغییرات به بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط atryad مشاهده تاپیک
    ممکنه شما فایل بانک اطلاعاتی رو به پروژهadd کردی و هنگامی که پروژه ران میشه بانک به صورت پیش فرض "زمان اضافه شدن به پروژه" در میاد
    سلام احتمالا من مشکلم بد بیان کردم
    من میخوام راهی را به من معرفی کنید که بتونم تغییرات داخل data set برنامم به data base اصلیم منتقل کنم
    باز هم ممنون از اینکه به مشکلم توجه کردید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار atryad
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    255

    نقل قول: نحوه اعوال تغییرات به بانک اطلاعاتی

    دوست عزیز سلام
    اگه با SQl کار میکنی با دستور زیر اطلاعات مستقیما در دیتا بیس نوشته میشه و اگه با اکسس هست من زیاد با اکسس کار نکردم شرمنده

    using System.Data.SqlClient;
    publicstring path = "Data Source=PC_12;Initial Catalog=DBparking;Integrated Security=True";
    string insert = "INSERT INTO fish" +
    "([ID_khodro]" +
    ",[sh_fish]" +
    ",[t_fish]" +
    ",[variz_konande]" +
    ",[mab])" +
    " VALUES('{0}','{1}','{2}','{3}','{4}')";
    insert = String.Format(insert, label8.Text, textBox1.Text,
    textBox9.Text + "/" + textBox8.Text + "/" + textBox7.Text,
    textBox2.Text, maskedTextBox2.Text);
    SqlConnection objcon = newSqlConnection(path);
    SqlCommand objcom = newSqlCommand();
    objcom.Connection = objcon;
    objcom.CommandText = insert;

    objcon.Open();
    objcom.ExecuteNonQuery();
    objcon.Close();


    PC_12 اسم کامپیوتر Dbparking اسم دیتا بیس Fish اسم تیبل و اسمهای توی دستور سلکت رو با تیبل خود هماهنگ کن

  5. #5

    Thumbs up نقل قول: نحوه اعوال تغییرات به بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط atryad مشاهده تاپیک
    دوست عزیز سلام
    اگه با SQl کار میکنی با دستور زیر اطلاعات مستقیما در دیتا بیس نوشته میشه و اگه با اکسس هست من زیاد با اکسس کار نکردم شرمنده

    using System.Data.SqlClient;
    publicstring path = "Data Source=PC_12;Initial Catalog=DBparking;Integrated Security=True";
    string insert = "INSERT INTO fish" +
    "([ID_khodro]" +
    ",[sh_fish]" +
    ",[t_fish]" +
    ",[variz_konande]" +
    ",[mab])" +
    " VALUES('{0}','{1}','{2}','{3}','{4}')";
    insert = String.Format(insert, label8.Text, textBox1.Text,
    textBox9.Text + "/" + textBox8.Text + "/" + textBox7.Text,
    textBox2.Text, maskedTextBox2.Text);
    SqlConnection objcon = newSqlConnection(path);
    SqlCommand objcom = newSqlCommand();
    objcom.Connection = objcon;
    objcom.CommandText = insert;

    objcon.Open();
    objcom.ExecuteNonQuery();
    objcon.Close();


    PC_12 اسم کامپیوتر Dbparking اسم دیتا بیس Fish اسم تیبل و اسمهای توی دستور سلکت رو با تیبل خود هماهنگ کن
    سلام بازهم ممنون مشکل من فکر کنم همین بود از راهنماییتون ممنونم

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    21

    نقل قول: نحوه اعوال تغییرات به بانک اطلاعاتی

    ببخشید میشه بگین چطوری میشه چک کرد که تو# c بانک اطلاعاتی SQl(جدول مورد نظر) وجود داره یا نه؟
    چون خودم حین اجرا جدولشو ایجادش میکنم دوباره که میاد می خوام خودش مسیج بده بگه جدول قبلا ایجاد شده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    884

    نقل قول: نحوه اعوال تغییرات به بانک اطلاعاتی

    سلام

    آداپتور زیر نام کل پایگاه داده های موجود رو بر می گردونه:
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("sp_databases", strConnection);
    که در اون strConnection ، همان رشته اتصال به پایگاه داده و جدول Master است.
    دستور زیر هم برای دریافت نام جداول پایگاه داده مورد نظر است:
    SqlDataAdapter("Select * From INFORMATION_SCHEMA.TABLES", strConnection)
    که باز هم strConnection همان رشته اتصال به جدول مورد نظر است.

    البته این کد ها برای SQLServer است.

    موفق بشاید

  8. #8

    نقل قول: نحوه اعوال تغییرات به بانک اطلاعاتی

    سلام. میخواستم بدونم چه جوری میشه آدرس محلی به دیتابیس بدم تا تو هر کامپیوتری برنامه را اجرا کردم خطا نده؟ من با sql express کار می کنم.

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    21

    نقل قول: نحوه اعوال تغییرات به بانک اطلاعاتی

    ببخشید باز مزاحم شدم
    تو سوال قبلی بعد از اینکه Da اطلاعات رو گرفت اگه بخوام طوری باشه دیگه جدولی با اسم تکراری ایجادنشه چه شرطی واسه Da باید بزارم که خودش بفهمه و خطا بده
    بابت قبلی ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: نحوه اعوال تغییرات به بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط edennvl مشاهده تاپیک
    ببخشید باز مزاحم شدم
    تو سوال قبلی بعد از اینکه Da اطلاعات رو گرفت اگه بخوام طوری باشه دیگه جدولی با اسم تکراری ایجادنشه چه شرطی واسه Da باید بزارم که خودش بفهمه و خطا بده
    بابت قبلی ممنون
    من فکر می کنم باید کدها را توی try,catch بنویسی و در صورتی جدول با اسم تکراری بخوای ایجاد کنی خودش پیغام میده، البته مطمئن نیستم، امتحان کن.

  11. #11
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    21

    نقل قول: نحوه اعوال تغییرات به بانک اطلاعاتی

    ببخشید میشه بیشتر راهنمایی کنید!

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    21

    نقل قول: نحوه اعوال تغییرات به بانک اطلاعاتی

    دوست خوب قبلی (SMRAH1) راهنمایی خوبی کردن ولی من مبتدی ام نمیدونم چطور متغیری رو باید به dataadapter نسبت بدم تا بتونم واسش شرط بزارم و ببینم اگه توش هست پیام بده

  13. #13
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    21

    نقل قول: نحوه اعوال تغییرات به بانک اطلاعاتی

    بیشتر در مورد try,catch توضیح بدین؟

  14. #14
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    21

    نقل قول: نحوه اعوال تغییرات به بانک اطلاعاتی

    دوست عزیز(sara.f) من جواب خودمو گرفتم از کمکتون ممنون

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار atryad
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    255

    نقل قول: نحوه اعوال تغییرات به بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط edennvl مشاهده تاپیک
    بیشتر در مورد try,catch توضیح بدین؟
    سلام
    دوست عزیزtry , catchبرای گیر انداختن errorاست و به این صورت اجرا میشه


    try
    {
    }
    catch(Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.ToString());
    }


    که در حالت عادی برنامه قسمت موجود در try رو اجرا میکند و اگه با خطایی در قسمت try
    مواجه شد قسمت cath رو اجرا میکند و عبارد جلوی cath پیغام خطا رو توی ex میریزه و میتونه با یه پیام اونوبه کار بر نشون بده میتونی به جای پیغام دادن به کاربر یه سری کارای دیگه انجام بده
    مثلا میتونی توی try دستور ساخت یه tabel توی databaseرو بدی خوب اگه این یه بار اجرا بشه درست است اما اگه همین دستور برای بار دوم هم اجرا بشه چون جدول قبلا درست شده و نمی تواند با همین نام جدول بسازد قانونن خطا میدهد که شما میتونین یه پیغام مناسب براش بزارین که مثلا جدول قبلا ساخته شده است و هزار کار دیگر
    با تشکر

  16. #16
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    21

    نقل قول: نحوه اعوال تغییرات به بانک اطلاعاتی

    از راهنمایتون ممنون

  17. #17
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    21

    نقل قول: نحوه اعوال تغییرات به بانک اطلاعاتی

    اگه میشه بگین چگونگی ارتباط دو جدول با کد نویسی درC#‎‎ یعنی DATA RELATION رو چطوری مینویسن؟

  18. #18
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    21

    Question نقل قول: نحوه اعوال تغییرات به بانک اطلاعاتی

    سلام دوستان
    من 2تا جدول دارم که تو هر کدوم چنتا محصوله میخوام تو 2تا combobox نشون بده که اولی نام جدول بیاد و وقتشی روش کلیک کردم تو دومی محصولاتش نشون داده بشه خودم یه کدی نوشتم bindingمیشه ولشی تو دومی نمی دونم چطور comboBox2 .DisplayMember رو بنویسم بعدشم وقتی دوبار روی comboBox1 می زنم
    خطا bindig میده لطفا اگه میشه کمکم کنید

    con.Open();
    SqlDataAdapter Da = new SqlDataAdapter();
    string str = "select IDS from Farm";
    str += comboBox1.Text;
    Da = new SqlDataAdapter(str, con);
    DataSet Ds = new DataSet();
    Da.Fill(Ds, "table");
    comboBox2.DataBindings.Add("datasource", Ds, "table");
    con.Close();
    ]

  19. #19
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    21

    Question نقل قول: نحوه اعوال تغییرات به بانک اطلاعاتی

    سلام دوستان
    من 2تا جدول دارم که تو هر کدوم چنتا محصوله میخوام تو 2تا combobox نشون بده که اولی نام جدول و وقتی روش کلیک کردم تو دومی محصولاتش نشون داده بشه خودم یه کدی نوشتم bindingمیشه ولی
    تو دومی نمی دونم چطور comboBox2 .DisplayMember رو بنویسم
    بعدشم وقتی دوبار روی comboBox1 می زنم
    خطا bindig میده لطفا اگه میشه کمکم کنید
    con.Open();
    SqlDataAdapter Da = new SqlDataAdapter();
    string str = "select IDS from Farm";
    str += comboBox1.Text;
    Da = new SqlDataAdapter(str, con);
    DataSet Ds = new DataSet();
    Da.Fill(Ds, "table");
    comboBox2.DataBindings.Add("datasource", Ds, "table");
    con.Close();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •