نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: تغییر عکس background فرم در زمان اجرا

  1. #1

    Smile تغییر عکس background فرم در زمان اجرا

    با سلام

    کدی میخوام که زمان اجرا بشه عکس بکگراند فرم رو عوض کنه.

    متشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: تغییر عکس بکگراند فرم زمان اجرا

    سلام


    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    BackgroundImage = Image.FromFile(openFileDialog1.FileName);
    }

  3. #3

    نقل قول: تغییر عکس بکگراند فرم زمان اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_7610 مشاهده تاپیک
    سلام


    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    BackgroundImage = Image.FromFile(openFileDialog1.FileName);
    }

    دوست خوب. من نمیخوام که کاربر عکس بده و یا با انتخاب خودش تغییر بده. من میخوام مثلا وقتی کاربر روی فرم کلیک کرد عکس بکگراند عوض بشه. یعنی عکس تو پروژه باشه و یکی از اون عکس ها توسط کدی که نوشته شده انتخاب بشه.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: تغییر عکس بکگراند فرم زمان اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط ali_autumnal مشاهده تاپیک
    دوست خوب. من نمیخوام که کاربر عکس بده و یا با انتخاب خودش تغییر بده. من میخوام مثلا وقتی کاربر روی فرم کلیک کرد عکس بکگراند عوض بشه. یعنی عکس تو پروژه باشه و یکی از اون عکس ها توسط کدی که نوشته شده انتخاب بشه.
    سلام

    بفرمائید !!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: تغییر عکس بکگراند فرم زمان اجرا

    اگه میخوای حتما با زدن یک دکمه یکی یکی عکسها را نشون بدی یک button و یک PictureBox توی فرم بزار و دستور زیر را هم به رویداد click دکمه اختصاص بده

    عکسهایی هم که میخوای پشت سر هم نشون داده بشن را با نام های 0.jpg و 1.jpg و 2.jpg و ... توی پوشه Debug بزار

            int i = 0;
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    pictureBox1.Image = Image.FromFile(i + ".jpg");
    i++;
    }


    موفق باشی

  6. #6

    Smile نقل قول: تغییر عکس بکگراند فرم زمان اجرا

    حتما باید تو Debug باشه؟

    نمیشه کاربر تو هر جایی که خواست با هر نام فولدری که دوست داره قرار بده؟

    فایل اجرایی از اونجا بخونه.

    مثلا تو ASP.net می نویسیم:

    pictureBox1.imageurl="~/images/01.jpje


    من میخوام اینطوری آدرس دهی کنم. تا اول هم برنامه نویس دستش باز باشه و راحت آدرس بده و هم کاربر براحتی هرجایی که برنامه فوق رو نصب کرد برنامه بدون مشکل اجرا بشه. یا بقولی برنامه فقط در فولدر فلان و در درایو فلان اجرا نشه.

    متشکر میشم راهنمایی کنید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: تغییر عکس بکگراند فرم زمان اجرا

    سلام
    یه سوال:چرا از ImageList استفاده نمی کنی؟
    اول تنظیمش کن بعد عکساتو توش اد کن بعد توی TimerTick بنویس:

    public Form1 f=new Form1();
    //Timer Tick here
    f.BackgroundImage=ImageList1[i];
    i++;


  8. #8

    نقل قول: تغییر عکس بکگراند فرم زمان اجرا

    متشکر از راهنماییتون.

    فقط آیا تو این روش محدودیت نام فولدر بنام Debug که نداریم؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: تغییر عکس بکگراند فرم زمان اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط ali_autumnal مشاهده تاپیک
    متشکر از راهنماییتون.

    فقط آیا تو این روش محدودیت نام فولدر بنام Debug که نداریم؟
    اگه به نمونه ای که توی پست 4 گذاشتم نگاه کنی از ImageList استفاده کردم .

    توی این حالت عکس ها داخل ImageList قرار میگیرن . و هر جا که خواستی میتونی برنامه را بزاری . بدون مشکل اجرا مشیه . به خاطر این که عکسها به برنامه الحاق شده .

    ولی یه مشکلی داره و اون هم اینه که فقط عکسهایی که به برنامه دادید نشون داده میشن . مثلا اگه فقط فایل exe را به کاربر بدید به هیچ عنوان نمیتونه عکسی که خودش میخواد نشون داده بشه . بلکه فقط عکسهایی که شما دادید نشون داده میشن .

    به نمونه برنامه ای که توی پست 4 گذاشتم نگاه کنید .

  10. #10

    نقل قول: تغییر عکس بکگراند فرم زمان اجرا

    متشکرم


    به نمونه برنامه ای که توی پست 4 گذاشتم نگاه کنید .         

    من اونو دانلود کردم و چک کردم. به این جهت گفتم که محدودیت نام فولدر داره...

    در ضمن متشکرم بااین روش مشکلم حل شد.

  11. #11

    نقل قول: تغییر عکس بکگراند فرم زمان اجرا

    سلام دوست عزيز

    اگه عكست رو به پروژه اضافه كردي ميتوني با اين دستور بهش دسترسي داشته باشي :
    this.BackgroundImage = global::WindowsApplication1.Properties.Resources.S  amplePicture;

    تو دستور بالا بجاي WindowsApplication1 اسم پروژه ات و بجاي SamplePicture اسم عكست رو بنويس. البته IntelliSense كارت رو راحت مي كنه. در ضمن دستور بالا رو تو رويداد كليك فرمت بنويس چون ميخواي با كليك كاربر روي فرم عكس بخصوصي رو بكگراند فرم تنظيم بشه.

    موفق باشي
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 06 خرداد 1396 در 21:41 عصر

  12. #12

    نقل قول: تغییر عکس بکگراند فرم زمان اجرا

    سلام خسته نباشید میخواستم بدونم باچه کدی میشه تصویر بک گراند فرم رو هنگام اجرای برنامه عوض کرد ممنون میشم اگه جواب بدید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •