نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: انتخاب یک ایتم از combobox واضافه شدن یک کنترل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ehsanes
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    178

    انتخاب یک ایتم از combobox واضافه شدن یک کنترل

    سلام

    یک combobox در داخل فرم قرار دادم حالا می خوام با انتخاب یکی از آیتم ها یک کنترل textbox به صفحه اضافه بشه مثلا با انتخاب یکی دیگه از گزینه های لیست radiobutton اضافه بشه چه طور باید این کار انجام بدم

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Jean Reno
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    یه گوشه کوچیک از این دنیای خاکی
    پست
    184

    نقل قول: انتخاب یک ایتم از combobox واضافه شدن یک کنترل

    نقل قول نوشته شده توسط ehsanes مشاهده تاپیک
    سلام

    یک combobox در داخل فرم قرار دادم حالا می خوام با انتخاب یکی از آیتم ها یک کنترل textbox به صفحه اضافه بشه مثلا با انتخاب یکی دیگه از گزینه های لیست radiobutton اضافه بشه چه طور باید این کار انجام بدم

    ممنون
    اگه می خوای فقط یک کنترل اضافه بشه بهتره کنترل ها رو خودت اضافه کنی و اونا رو مخفی کنی تا با انتخاب آیتمی کنترل مربوطه از حالت مخفی خارج بشه
    راستش روش اضافه کردن چند آیتم (ساخت کنترل ها در زمان اجرا ) رو نمی دونم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ehsanes
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    178

    نقل قول: انتخاب یک ایتم از combobox واضافه شدن یک کنترل

    ممنون

    نه میخوام با انتخاب هر ایتم یک کنترل اضافه بشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: انتخاب یک ایتم از combobox واضافه شدن یک کنترل

    بیشتر توضیح بده! مشکل شما با ساخت کنترل در حالت در زمان اجرا هست؟ اگر هست این یک نمونه کد را ببین.


    Label newLabel = new Label();

    newLabel.Name = "Label1";
    newLabel.Text = "Make new lable in run time!";
    newLabel.Top = 10;
    newLabel.Left = 10;
    newLabel.AutoSize = true;

    this.Controls.Add(newLabel
    );


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ehsanes
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    178

    نقل قول: انتخاب یک ایتم از combobox واضافه شدن یک کنترل

    مشکلم اینجاست یک combobox دارم که مقادیر چک , نقدی ,اقساط داخلش قرار دادم حالا می خوام با انتخاب یکی از این مقادیر مثلا چک چند text box و label اضافه بشه برای وارد کردن شماره چک , در وجه,
    نام شعبه و... برای باقی آیتم ها با انتخواب هر مقدار کنترل هایی در فرم ظاهر بشه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: انتخاب یک ایتم از combobox واضافه شدن یک کنترل

    شما میتونید کنترل هایی که میخواهید را توی فرم قرار بدید و اونها را مخفی کنید .

    و بگید که اگه ایتم مثلا چک انتخاب شد این textbox ها show بشن . بعد از وارد کردن مقادیر و انتخاب ایتم دیگه اون textbox هایی که لازم ندارید مخفی و اونهایی که لازم دارید show بشن .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ehsanes
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    178

    نقل قول: انتخاب یک ایتم از combobox واضافه شدن یک کنترل

    نمی خوام کنترل ها مخفی کنم چون با انتخاب هر کدوم از آیتم ها کنترل های دیگه در صفحه ظاهر میشه فقط برای یک ایتم انتخابی نیست از طریق کد نویسی چه طور باید این کار انجام بدم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: انتخاب یک ایتم از combobox واضافه شدن یک کنترل

    ببین من تا یه جاهاییش را انجام دادم ولی اخرش گیر کردم .

    یعنی وقتی ابتدا چک را انتخاب میکنی . کنترل هاش اضافه میشه .
    بعدش نقد را که انتخاب میکنی . کنترل هاش اضافه میشه .

    اما وقتی دوباره برمیگردی چک را انتخاب می کنی کنترلهای نقد حذف نمی شه . هر کاری کردم نشد .
    ببین خودت میتونی کاری بکنی .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: انتخاب یک ایتم از combobox واضافه شدن یک کنترل

    کنترلی که ساختید حذف نمیشه، مگر اینکه حذفش کنید.



    this.Controls.Remove("TextBox1")

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار mrsh_1988
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    71

    نقل قول: انتخاب یک ایتم از combobox واضافه شدن یک کنترل

    نقل قول نوشته شده توسط ehsanes مشاهده تاپیک
    نمی خوام کنترل ها مخفی کنم چون با انتخاب هر کدوم از آیتم ها کنترل های دیگه در صفحه ظاهر میشه فقط برای یک ایتم انتخابی نیست از طریق کد نویسی چه طور باید این کار انجام بدم
    سلام
    دوست عزیز تو می تونی همونطور که دوستمون گفت تکس باکس یا چیزهای دیگرو بیاره و visibles (نمایش )رو فالس کنی و موقعی که می خوای هر کدوم از آیتم ها را انتخاب کنی اول نمایش همه رو فالس کنی و بعد اونهایی که می خوای نمایششو نو ترو کنی . این کار مشکلتو حل می کنه.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ehsanes
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    178

    نقل قول: انتخاب یک ایتم از combobox واضافه شدن یک کنترل

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_7610 مشاهده تاپیک
    ببین من تا یه جاهاییش را انجام دادم ولی اخرش گیر کردم .

    یعنی وقتی ابتدا چک را انتخاب میکنی . کنترل هاش اضافه میشه .
    بعدش نقد را که انتخاب میکنی . کنترل هاش اضافه میشه .

    اما وقتی دوباره برمیگردی چک را انتخاب می کنی کنترلهای نقد حذف نمی شه . هر کاری کردم نشد .
    ببین خودت میتونی کاری بکنی .
    ممنون که کمک کردی یه مشکل دیگه هم که داشت اول باید چک انتخاب میکردی بعد از چک

    به ایتم بعدی یعنی نقدی میرفتی به صورت مستقیم نمیتونستی ایتم نقدی انتخاب کنی

    از این کد
    ("this.Controls.Remove("TextBox1

    استفاده کردم اما باز کنترل های مربوط به چک حذف نکرد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •